Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nema to veze sa Djokovicem. Evo ti plasmana na Eurobasketima u zadnjih 10 godina :

2003 Svedska - 6 mesto

2005 SCG - 9-12 mesta

2007 Spanija - 13-16 mesta

2009 Poljska - 2 mesto

2011 Litvanija - 8 mesto

Jednostavno vise nismo sila, lose radimo sa mladima, jer u mladjim kategorijama vijamo medalje, a ne da stvaramo igrace, u CZT i Partizanu su nosioci vecinom stranci, jedan od 2 najveca kluba je zamrznut, imamo sve ukupno 3 ozbiljna kluba. Uporedi to sa SFRJ, pa i SCG i sve ce ti biti jasno, jos uzmi u obzir i od kada su dozvoljeni stranci u nasim klubovima i dobices kompletnu sliku.

Problem je u tome sto lokalni tereni za basket nisu obnovljeni bas tih poslednjih godina a tereni za tenis se forsiraju i sve se ulaze u to.Klinci vise ne pikaju iza zgrada basket kao nekad pa da imamo potencijalne igrace za reprezentaciju,nedostaje mesta da talenat izadje na videlo i da se uopste taj sport zavoli...

Jednostavno kosarka je vec par godina unazad ugnjetavana kod nas zbog opste popularizacije tenisa i to je neosporiva cinjenica...

Posted

Koje širenje čmara, ovo stvarno nisam očekivao posle one tekme sa francuzima. Nije da smo imali neke preterane šanse ali ovde se već vređa nacionalni ponos i to od najsmrdljivije reprezentacije na svetu.

• Upvote 1
Posted

nije tačno

klinci idu na tenis zato što ih na to teraju roditelji

i drugo, klinci sede na Fejsbuku i igraju kojekakve Morovinde, ono odakle je strela u kolenu (ne mogu da se setim imena igre) i ostala sranja, a boli ih kurac za terene i sport

• Downvote 2
Posted

Jbg. realno nemamo ekipu, jos kad uzmes u obzir povrede. Jedan Krstic je malo.

Jebem mater svima onima sto su otkazali, samo to da kazem, pa meni bi bila cast da me zovu u reprezentaciju a danas neki poluigraci odbijaju poziv.

Jedina nada je da se Hefest reaktivira i preporuci Dudi :rockdevil:

Posted

Da se ne pravim sad pameta ali nisam bio nesto odusevljen ni protiv Francuza, a oni su izgleda igrali sa 50% snage tada, svi se ostrili za cetvrtfinale i kalkulisali, jedino smo mi ispusili, mada kako sad stvari stoje i Italijane bi tesko dobili.

Posted

U zivotu nisam omasio ceo obruc, a ovi ga ne pogadjaju uopste. Toliko o tome. Mene bi bilo sramota da igram sa ovima u ekipi. Ja ipak drzim neki svoj nivo sto kaze ciganstura.

Posted

Realno, Djilas nam je predsednik KSS-a :mhihi:

Sad ce on to da opravi pa ih bijemo sledece godine u Spaniji :ph34r:

• Upvote 1
Posted

To mene najvise nervira, nemoguce da smo ovoliko losi, a blamiramo se jer nemamo muda.

Ja se nadam da ce im Duda jebati mater za sledecu utakmicu. Mada smo u takvim situacijama dosad igrali najgoru kosarku. Jbt na kraju stvarno ispade da ce nam najbitnija tekma biti nakon sto ispadnemo iz trke za medalju.

Posted

nije tačno

klinci idu na tenis zato što ih na to teraju roditelji

i drugo, klinci sede na Fejsbuku i igraju kojekakve Morovinde, ono odakle je strela u kolenu (ne mogu da se setim imena igre) i ostala sranja, a boli ih kurac za terene i sport

Klince danas MNOGOOO vise zanima NAVIJANJE nego sam sport ili MOROWIND koji si pomenuo...

Zanimljivije im je da idu po stadionima,locu i da se peglaju po kvartu i skidaju jedni drugima majice jer su suprotna navijacka grupa...

• Upvote 4
Posted

na stadion se ide jednom-dvaput nedeljno, treninzi mogu da idu uz to

ali svi živi idu u teretane, opsednuti su proteinima, kreatinima, tegovima, a za loptu ih zabole

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

klinci nemaju muda, samo Raško s bolikitisom išao na cigane, što se mene tiče Raško je najbolji bio

ovako smo pukli i 2009. kad se tim tek stvarao, biće bolje sigurno, mada nama svakako nedostaje deset igrača, čitava prva petorka sem Krstića, a o momcima iz NBA koji nikad ne dolaze da i ne govorimo

mladi neće da treniraju i to je najvažnija činjenica, kakvi tereni, ništa to nije važno, mi smo od daske od ormara napravili tablu i pikali basket na parkingu, a oni koji su postali profesionalci su ustajali u 6 ujutro i trenirali 10 sati dnevno

nema tu fejsbuka

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

da smo bili u crtanom filmu, u prvih par minuta, kada su nam odsekli krstića sasvim, iznad glava naših igrača bi se pojavila nuklearna pečurka, a zatim po tri upitnika i tako bi nastavili da trčkaraju po terenu.

ne bih bio preterano grub, kada su kretali plašio sam se i goreg, i posle francuza sam kapirao da su nas ovi podcenili pa tako odigrali (kao mi sa ukrajinom)... mada, opet, nadao sam se da makar neke šanse imamo. jednostavno, našli su nam meru, jako krenuli od početka i posle jebiga, ni mnogo bolje ekipe ne bi mogle stići razliku.

ako bi se trgli i plasirali na svecko, opet bi to bio uspeh.

Posted

ali svi živi idu u teretane, opsednuti su proteinima, kreatinima, tegovima, a za loptu ih zabole

Kamo srece da nasi kosarkasi vise vremena provode u teretani, sva neka perca, gde su neki novi Savici, Divci, Danilovici, to bre jako bilo ko zemlja, Nedovic ce sa ovim stasom da igra za NBA?

, a o momcima iz NBA koji nikad ne dolaze da i ne govorimo

A koje mi to igrace imamo u NBA, a da vrede nesto?

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Svaka tebi cast brate sto si jos uvek entizijazista pa na navijanje gledas pozitivno kao jugosloveni.To je meni skroz super al je nerealno,kod nas se tacno zna kako se "navija" i sta se sve podrazumeva pod tim...

Vise barataju machetama i bodezima nego baklkama i transparentima...

Guest Bata Životinja
Posted

Kamo srece da nasi kosarkasi vise vremena provode u teretani, sva neka perca, gde su neki novi Savici, Divci, Danilovici, to bre jako bilo ko zemlja, Nedovic ce sa ovim stasom da igra za NBA?

razlog je pederluk, plain and simple

pitao sam jednog tipa koji je 2.10 centar, a mršav, kao i ostali, zašto čovek bar sklekove i trbušnjake ne radi, on mi odgovara da bi mu zbog trbušnih mišića obim struka porastao za 5-10 cm, što je smak sveta za buduću šampionsku peticu, ne stoje mu farmerke dobro

sad ga jebu po nekoj nižoj bosanskoj ligi, jer je obim struka najvažniji

Posted

ne pamtim kada je španija ovako pogađala spolja...

daleko bolje su se kretali u napadu jbg.

ma nisu ni za kriv kurac. to ja mlatim levom rukom. sreta desnom.

Posted

Kace pogleda, ova reprezentaciae kvaliteta tu nedje kao 'Mokini moskitosi' (uzimauci u obzir da su i tad gurnuti mladi u prvi plan i kvalitet protivnika), pa tada ne prodjosmo grupu, a sad u ove dve kombinovane zavrsismo kao prvi...nismo se obrukali, dobismo kvalitetne Litvance i Francuze, jedino nas razbili Makedonci (do Spanaca)...uglavnom, kace sve sabere - previse oscilacia, ali s obzirom, na otkaze, povrede, kako smo se okupili i dae nekima ovo prvo prvenstvo i prve bas ozbiljne utakmice, ocekivanoe...i dalje imamo sanse da se plasiramo za SP i to bi bio odlican uspeh, uzimauci sve okolnosti

Kao sto rece Alis in Ceins momak, glupo je pametovati, ali i ja istakoh pre 2 dana

Ko bi rekao da ce Kalinic da kuca kao mator, Gagara da pogadja sa poludistance, Stime da dominira u reketu...cak je i Nedovic i pored one glupo izgubljene lopte, pogodio troiku i imao 2 dobre asistencie za Krleta...s obzirom na sastav tima - rapsodia od igre...jedino nam Azinsa i donekle Diao (kakavie meckonja, ne mogu da veruem dae onoliko pokretan za tu telesinu) predstavljau problem, Parkera i Batuma smo za sada ustopovali...mozda smo ovakvu partiu trebali da sacuvamo za 1/4 finale, da ne bude da smo se sad raspucali, a posle da se ponovi smusenost kao protiv Belgie i Ukraine

Izgleda dae Rasko pao u nemilost, prozivaoe Duda 'neke igrace' za nonsalanciu i sebicnost...verovatnoe mislio na njega

Jednostavno prateci ovo prvenstvo, tesko se moglo ocekivati da cemo imati tu konstantnost da na svakom mecu pogadjamo sve i svasta...oni nas lepo iskautirali, zaustavili Krleta, ostali se posrali i na krau - stoka razlika...a i solidno smo se istrosili protiv Francuza, s jedne strane je lepo, a sa druge strane nam mozda nie to bilo naipametnie...al tako se ispostavilo

Da prvo napomem - Spance (i Italiane isto) treba izbaciti zbog one sramotne namestaljke, ali FIBA-u svakako bole kurac za to...kacu im vec dozvolili - oni su samo iskoristili nesto sto rade na svakom prvenstvu...ne trose se u grupnim fazama i gledau da izbegnu potencialne mine do medalje...a kad dodju eliminicioni mecevi - onda sledi kidanje, sto smo sad naibolje osetili na svoioi kozi...tako su i na prosloi olimpiadidi - isto iskalkulisali i izabrali kostur po koem ne mogu da se sastanu sa Amerima do finala i uzeli srebro, cak i solidno namucili feik Drim Tim...cilj nekad opravdava sredstvo...dae tako odradio vas omiljeni Murinjo, svi bi se divili njegovom taktickom umecu

Posted

Ocajna partija.Spanija jeste bolja za klasu,ali nije bolja za 40 razlike u jednom momentu...da se nisu pred kraj poceli zajebavati,odrali bi nas 50 razlike.Ovaj rezultat nije odraz trenutnog stanja nase kosarke,vec trenutnog stanja uma nasih igraca.Nema se tu sta mnogo pricati.

Sto se tice ove diskusije oko mladezi,svi ste u pravu...danasnji klinci vise vole da osnivaju navijacke grupe i da se makljaju umesto da se bave sportom.Da se kurce po teretanama i rokaju kreatinima jer to je pomodarstvo.Vise vole lajkovanja po fejsbuku i igranja Skajrima.Jebiga,takvo je vreme...za to su samo,jedino i iskljucivo krivi roditelji.

• Upvote 2
Posted

ovako smo pukli i 2009. kad se tim tek stvarao, biće bolje sigurno, mada nama svakako nedostaje deset igrača, čitava prva petorka sem Krstića, a o momcima iz NBA koji nikad ne dolaze da i ne govorimo

који се тим стварао, када из тог тима сада није играло 10 играча? и који то из НБА? Радуљица, можда?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...