El Karnisero Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Једи бре говна, чији год да си фејк. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 kakvo je to ponašanje, Hefest nije fejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Једи бре говна, чији год да си фејк. Kako cu ti lomim taj nos ponovo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Trlaja-Sreta Hefest-Lalovic Danas se bas zakuvalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 jasno je da je Hefest = Vudu eventualno Fapril, jedino je on rekao da je upoznao Hefesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 samo nam još neko tamo trenje fali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 al nam je zato tu prikriveni slovenacko-balijski ldp lobi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 ne znam sta se desilo sa onom ekipom sto je uzela srebro, umesto da je nastavljen kontinuitet ono se pocelo ispocetka, od ove ekipe nije moglo bolje, realno, jer mogli smo da ispadnemo jos i u prvoj fazi. jbg. ocekuje se da Nedovic i Bogdanovic postanu odjednom vanzemaljci a do pre dve sezone su grejali klupu, da ne spominjem ostale anonimuse za koje niko nije ni cuo ...od ove starije ekipe Krstic je pruzio i vise sto se ocekivalo, Bjelica kilavo, Markovic povredjen, ne vidim da je moglo bolje ... ja bih protiv Hefesta 1 na 1, da vidim kako stvari stoje, basket naravno, a Sreti prepustam borilacke duele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Iskreno, kad sam vidio roster prije početka nisam ništa očekivao pa su mi onda nadanja za medalju porasla poslije utakmica sa Litvanijom i BiH. Onda kasnije opet sudar s realnošću a ona je da trenutno nismo ni među 5 ekipa u Evropi. Mislim da nije ni moglo bolje bez najboljeg igrača i sa onoliko povreda i otkaza. Da ako odemo na Svjetsko pa da će valjda doći stvari na svoje mjesto dotad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 nismo među 5 al Hrvatska ispade jeste. Zadnje vreme došlo evo pokušavam da se setim ko sve ne igra iz ovog ili onog razloga Centri - Perović, Ilić, Raković, Marjanović, Miličić, Raduljica Krilni centri - Veličković, Savanović, Mačvan, Erceg Krila - Tepić, Kešelj, Radmanović, Pavlović, Lučić Bek i plej - Teodosić, Tripković, Milosavljević mislim, ima glupih imena tipa Smrduljica ili Ilić, ali možda bi i od njega bilo koristi, ili NBA igrača koji su se odavno samootpisali. Raković je takođe odjebao Dudu ali generalno gledano, sve su to naši igrači a u Sloveniji igra treći tim, realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Realno mi smo uvek zemlja u kojoj svađe i debilizmi preovladaju i skoro nikada nemamo tim koji je sastavljen od najboljih igrača, kako u fudbalu, tako i u košarci. Toliko o tome kako smo najpatriotskija zemlja na kugli zemaljskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 armaturu u karru, erbeg u jaje. Centri - Perović, Ilić, Raković, Marjanović, Miličić, Raduljica Krilni centri - Veličković, Savanović, Mačvan, Erceg Krila - Tepić, Kešelj, Radmanović, Pavlović, Lučić Bek i plej - Teodosić, Tripković, Milosavljević mislim, ima glupih imena tipa Smrduljica ili Ilić, ali možda bi i od njega bilo koristi, ili NBA igrača koji su se odavno samootpisali. Raković je takođe odjebao Dudu ali generalno gledano, sve su to naši igrači a u Sloveniji igra treći tim, realno od navedenih - jedino lučić i draganče nedostaju. i teo. ali onaj teo iz 2009. ko mi bude spomenuo kešelja, oteraću ga u 69 peršuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Треба им доктор Газивода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 @Bata Od svih tih sto si nabrojao bi ja uzeo Velickovica, Savana, Luceta i Milosavljevica i, kada bi sredili mentalni sklop jos i Raduljica i Milicic, Teodosic je negde izmedju te dve kateogrije Ali jeste cinjenica da igra treci tim na ovom prvenstvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 4 - Теодосић 5 - Марковић 6 - Богдановић 7 - Милосављевић 8 - Лучић 9 - Бјелица 10 - Величковић 11 - Мачван 12 - Крстић 13 - Раковић 14 - Василије 15 - Недовић То би било то. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 ostavio bih dosta igrača iz ove ekipe (realno 3-4 igrača sa mudima su nedostajala), Bjelica bolji od Mačvana, a valjda će Raduljicu nešto da nauče u NBA i ona kanta Perović, ko bi rekao da ćemo Kostu praviti od blata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Од Радуљице и Перовића вајде нема Не учи се неко у двадесет и некој. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 valjano kretanje bez lopte u napadu najviše fali. muževnija odbrana takođe fali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) Ako nisu naučili Miličića i Radmana, neće ni Raduljicu Edited September 19, 2013 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 valjano kretanje bez lopte u napadu najviše fali. muževnija odbrana takođe fali. znači sve fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Bilo ko od tria Stime/Gagic/Rasic >>> Perovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Ne verujem kol'ko se 'Talijani dobro drze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Kako cu ti lomim taj nos ponovo. Напушиш ми бре се курца морончино глупа матер ти јебем. Опет кажем, ако си фејк, напуши ми се твој творац курца. Ако си пак, стварно ти стварна личност, онај усранко са слика који се вечито слика са неким преружним краветинама онда ми се ти напушиш курца., 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Добра му је она плава са свадбе кад смо код тих краветина. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 10 litara mlijeka dnevno,3,6 mlijecne masti,nije to lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts