Jump to content

Recommended Posts

Posted

super,prosle godine tepic za siromasne,sad originalni tepic.jeb'o mater,pa jer se ne moze pokupiti bar ona klincadija iz sega mega frizure i slicnih?

Posted

Требало би још један играч да стигне.

Вероватно и Јован Новак (питање да ли одмах или на крају сезоне).

Благи, ти из сеге меге коштају, а знаш колико наши дају.

Posted (edited)

pa jel' im bolje da dodju polusezonu i da odu kao celjad za masne pare u pao,real i sl,ili da cokiliju blajvaju za 100 hiljada keka?

kontam i ja da je tepic dzabe,ali majku mu nek' gepekuju vujos i pedja tamo nekog raznatovica

Edited by BLAGOJE
Posted

za Milosavljevića je istina, danas mi potvrdio čovek čiji je drugar u upravi Zvezde

sve je već bilo gotovo, al je ipak stopirano u poslednjem trenutku

inače, trenutno se u FMP pitaju Vučić i onaj što je jebao Stojkovićevu Bojanu, Čovića niko ne ferma dva posto u njegovom klubu :haha:

čak su mu rekli da prekine sa onim imbecilnim saopštenjima posle svake Duletove izjave, zato više i ne sere svakog dana

• Downvote 1
Posted

Coki se za mnogo toga nista ne pita, Vukojicic je npr bio njegov covek, a picousti ga je bez pitanja smenio. Samo usao u svlacionicu i saopstio mu, pre toga pregovarao s Djukanovicem za Radonjica jebem mu zivot

Posted

Волим да дођем на јуметал. Курва Бранкица да је знала за јуметал не би онолике паре трошила Верану на разне новинаре и истраживања.

Добар ће покојни Миленко бити код вас. Класичан Кецман, само код Вујошевића зна да игра.

Posted

Krivo ti je jer postoji neko deblji od tebe? :P

Šalim se u pravu si.

Što se tiče utakmice prezadovoljan sam,i navijanje solidno bilo s obzirom na ime protivnika. Boris Dalo pokidao zakucavanjem, mada bilo je još gomila dobrih poteza, svi zaslužuju prelaznu ocenu.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...