kuruz Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 prekidanje utakmica prskanjem praha iz PP aparata po parketu je zdrava konkurencija?
Dead Man Drinking Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Gepekovanje sudija je zdrava konkurencija? Ti k'o da si sa Marsa pao?!
kuruz Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 naravno da nisam, niti je to normalna stvar ali, navijači i funkcioneri svake Zvezde glume šiparice i poriču da su ikada bilo šta zasrali sve sami spasioci srpstva, srpskog sporta i kulture, takozvani stubovi
Dead Man Drinking Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Njihovo je da glume, naše je da im (ne) verujemo
Guest Bata Životinja Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Kao sto je i Zvezda jedina u fudbalu, pa se vi kurcite sto nas zahvaljujuci sto vasem sto nasem internom unistavanju u fudbalu u poslednjih 10ak godina sijete. Rekoh nekad, zar ne? Ako gledas statistiku EX YU, Zvezda 12 titula, vi 6, kakve veze ima kada je to pravljeno, takmicili ste se zajedno sa nama. Niko ne spori da ste najvece uspehe internacionalno postigli i da ste godinama jaci samo vredi podsetiti se da niste ODUVEK kao sto to volite da mislite. Drugo, nisam nikada rekao da ste imali najbolje igrace zato sto ste imali podrsku drzave nego da su se za vremena Vujosevica svakakvi pritisci na sudije, finansijske malverzacije i druge stvari oprastale vama, a sada kada je Coki napravio manevar to vam smeta. Licemerni ste i dozvoljavate da vam jedan covek zaslepljen mrznjom i neshvatljivim kompleksima i dalje boji stavove umesto da kazete "do jaja, evo prilike za zdravu konkurenciju od komsija" - pa sta, imamo vise para, bolji tim? eto, dokazite koliko ste superiorni i cak i u tim uslovima uzmite titulu, a ne da placete, predajete tekme i sirite hejt i nezdravu atmosferu po medijima. čoveče ludi nenormalni , ti pričaš o košarci iz četrdesetih i pedesetih, jel ti se ćale rodio u tim decenijama pa da bar imaš jednu mrvicu razloga da o tome lupetaš, ili je još mlađi? pričaš o titulama iz prve polovine XX veka kao da su jednake titulama Partizana iz osamdesetih kada vi niste postojali ne samo košarka, nijedan jedini spot na planeti zemaljskoj nije kurcu vredeo pre 1960. nijedan sve je to teški amaterizam i primitivna rekreacija štaviše, ozbiljan fudbal i košarka postoje zadnjih 40 godina, ti lupetaš o titulama koje je Zvezda osvajala u vreme kada su u cipelama igrali basket 1 6
M-16 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Tužni dani za grobare na jumu kad im poturica kuruz i bata iz paralelnog univerzuma brane grobarstvo... 3
Guest Bata Životinja Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Ajdemi Popuši je moj asistent, obraćaj se njemu pa će mi on preneti tvoje poruke
kuruz Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 pusti mene, ustanovili smo da sam džukela i đubre probaj da opovrgneš nešto od onoga što sam napisao
Guest Bata Životinja Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 pusti mene, ustanovili smo da sam džukela i đubre
M-16 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Kada vidim koliko loših fora izbaciš za kratko vreme stvarno se zapitam da li postojiš u stvarnom svetu. @Kuruz, pa i nisam napisao da nisi u pravu
El Karnisero Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 kojih bre 4,7 miliona, ne prdite bre, to bi značilo da 12 igrača prima po 400 hiljada evra, a toliko ne prima nijedan sa 5 milki Partizan bi vladao planetom, tih 4,7 može biti kad se sabere zakup Pionira, sva plaćena putovanja, olovke i gumice sekretarica Last year Bo McCalebb earned €175,000 euros NET INCOME in Partizan. Lawrence Roberts last year earned €275,000 euros NET INCOME in Partizan. ova dvojica kao jedan Šilb jbt Нисам измислио ову слику, ово је сликано у Француској пред утакмицу са Нантером у некој новинарској ложи. Званичан папир клуба. Нето и бруто плате су другачије ствари, само да напоменем. Бата је помињао оно око онога што по закону припада Партизану. Шта то тачно ПО ЗАКОНУ припада Партизану(или Звезди/Радничком/Меги)?
Мајор Гашпар Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Од цигана поштујем само Срету јер је добар и поштен. Леми је шовиниста, а Лаловић није. Само серете неки курац. Узећемо титулу са 3-0 и гепековаћемо и дрогирати се на улици. И куруз је циган у неку руку, али се погосподио. Не знам шта му је. 6
kuruz Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 čemu klevete i uvrede? http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/247596/Marinovic-Ugasite-kosarku-mi-smo-seljaci-neka-postoje-samo-Zvezda-i-Partizan Mi smo seljaci iz Kragujevca koji smo došli da igramo u velegradu, u Beogradu. Znam kako je u Zvezdi, igrao sam u FMP, ali treba ugasiti košarku u Srbiji, treba samo Zvezda i Partizan da postoje. Nemam komentar na meč, ako je ovo put kojim sprska košarka treba da ide... Možda sam ponesen mečom i mnogo nervozan, jer ne volim da gubim", rekao je neraspoloženi Marinović. :haha: 1
Salvation Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Lik je inace bio slika i prilika sportskog ponasanja i fer pleja na mecu, kada takva jedna velicina uzme da ovako odmerenu i dzentlmensku izjavu da, sta na to moze da se kaze?
Sreta Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 On je bio pristojan momak i dobar kosarkas. Odlepio je skroz, moguce da je alkos.
truliandedzombileš! Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 i kakav je bio sudijski kriterijum?
Sreta Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Ma kenja ko foka, nista neregularno nije bilo, istripovao se. Jos je on bio taj koji je izazvao incident, a svi su dobili tehnicke. Mozda mu nije svirao jedan faul i to je to. Bila je poneka greska na obe strane, potpuno nebitno.
Мајор Гашпар Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Набије 20 поена и прода текму. Тако и просли пут. И после плаче. Ко га јебе, прангијаш као и његова екипа. Једну акцију немају.
Hail Metal Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 (edited) Kosarka nije profitabilan sport?Nije kao fudbal naravno,ili kao NBA,ali reci da nije profitabilno je zaista van svake pameti. Govorimo o evropskoj košarci, a to je cinjenica da nije profitabilan sport, samo košarkaške neznalice tvrde suprotno, tj zar iko tvrdi suprotno? Što onda Vujošević, kad mu već ne da država, ne ode fino Đuriću na vrata i zatraži koji milion kojih je bilo bruku od transfera Partiznovih igrača posljednjih godina? Neće, jer mu odgovara da kevće da Zvezdu, Čovića i državu. Poremećen čovjek. Ne znam zašto to ne uradi, pitaj ga, verovatno FK nema taj luksuz kao FK Real da da 2,3% košarkaškoj sekciji, jer se dres Ilića ili nekog drugog proda u 2 primerka a od TV prava nema leba kod nas, od ulaznica isto.Milion dobrih Velšana kupilo dres Bejla nek su samo to dali košakaškom klubu i uradili su dobar posao. I Zvezda i Partizan zavise isključivo od pomoći države i nijedan KK u evropi ne posluje sa profitom, tj ni jedan klub u kolektivnom spportu ne računajući fudbal... za ragbi ne znam... Edited February 9, 2014 by Hail Metal 2
kuruz Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 nemoguće, švapski rukometni klubovi sigurno imaju para
Hail Metal Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 Од цигана поштујем само Срету јер је добар и поштен. Леми је шовиниста, а Лаловић није. Sreta ubode suštinu mora se priznati, razume se, dobar cigan. Kum je izvrsan sportski stručnjak, ali što se tiče evropske košarke zaglibio je zadnju deceniju, razume se ali nije utoku očigledno čim pokazuje elementarno neznanje ističući da je evropska košarka profitabilan sport. Ali cenim mišljenje njegovo, enciklopedija NBA-a devedesetih, ali ne ide bre prepirati se , u ovom trenutku sa doktorima sadašnje evropske košarke, Majorom , sa mnom, a mora se priznati i sa Batom. Kuruz je pravno potkovan, ali njegovo opredeljenje još i dalje sumnjivo. Neko tamo trenje i železničari predvodjeni Jarcoslavom i El Karniserom, u začelju sa TOTTI drkošom su stvarno tragikomedija. nemoguće, švapski rukometni klubovi sigurno imaju para Zavise od sponzora, ako imaju nekog nemačkog Hemofarma iza sebe ok, od prodaje igrača, ulaznica, tv prava i nagrada nema para. Možda postoji izuzeci , ali u globalu ako je košarka neprofitabilan sport onda je i rukomet. 3 1
Guest Bata Životinja Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 2,3% budžeta FK Partizan je oko 300.000 evra lako je Realu da se kurči s 2 posto
Hail Metal Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 čoveče ludi nenormalni , ti pričaš o košarci iz četrdesetih i pedesetih, jel ti se ćale rodio u tim decenijama pa da bar imaš jednu mrvicu razloga da o tome lupetaš, ili je još mlađi? pričaš o titulama iz prve polovine XX veka kao da su jednake titulama Partizana iz osamdesetih kada vi niste postojali ne samo košarka, nijedan jedini spot na planeti zemaljskoj nije kurcu vredeo pre 1960. nijedan sve je to teški amaterizam i primitivna rekreacija štaviše, ozbiljan fudbal i košarka postoje zadnjih 40 godina, ti lupetaš o titulama koje je Zvezda osvajala u vreme kada su u cipelama igrali basket Fakat, posle Rafe Nadala, najveći kraljevi šlajke.
Guest Bata Životinja Posted February 9, 2014 Report Posted February 9, 2014 dolazili s lopatama na tekmu, sad pričaju o titulama 1 3
Recommended Posts