Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мусли, Гагић и Милутинов - матер им јебем, не једном већ сто пута.

Juče sam ih prokleo rečima da im želim sporu i bolnu smrt, debili govnavi, moji su igrali yamb dok sam ja gledao, crkli su od smeha.

Elem, važna pobeda, čvrsta utakmica, gomila zicera promašenih, neshvatljiv pad u zadnja dva minuta, kapiten odigrao kapitenski kad je trebalo.

• Upvote 1
Posted

a koji je rezon da se ta dvorana sad da i zvezdi?to je od f4 obecanje dato partizanu,nikad niko nije ni pominjao zvezdu do sad

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

nisam,ali me zanima odakle sad i cokili u svoj prici.sta,zasluzio sa dva kupa i jadranskom od prije 7-8 godina

Jest vala, bolje da zjapi prazna.

ne mora da zvrji prazna,eto moze i mega frizura

trenirajte u pioniru,ionako ne placate porez,grijanje,sve imate za dzabe

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Све Васине слабости су или због неискуства, или због физичке спреме. Прво иде са временом, друго може да поправи, тако да тек од њега очекујем много. Најпаметније му је да оде код Дуде две године па онда у НБА.

Posted

Мислиш да му је безвезе да има здрава колена и леђа?

Kod dude izlapitisa. Bolje mu je da ode kod Mesine. Mada, uz Kenija ce postati velik.

Који ће курац код Месине, да га стави да игра двојку, као што је силовао Теа?

Posted

trenutno je vasilije premija s' obzirom da imamo onog crnca prevaru,tepica kome muva nosi glavu posle druge cetvrtine i vestermana staklenka.pristao bih i da potpisu onog smrada iz radnickog samo da se rasterete mesar i bogdan

Posted

Ја бих се одушевио да га видим у Звезди, он је тачно оно шта нама фали, креативни плеј. Али 99 посто сам сигуран да иде или у неки Ефес/ЦСКА или у НБА.

Posted

Djenka bog otac, vladar univerzuma, bez njega bi pukli i u ovoj tekmi. Sa ovom igrom nas Uniks prati gajbi sa minimum +20, mora to mnogo bolje, ali najvaznije je da smo prosli.

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...