Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grize me savest, nisam ucio, nisam otisao na sahranu, ne pijem bog zna kakvo pice, a i ne ide mi se u Arenu...

Ukljucujemo turbo injection, al ce ortak da se smori sto ce morati da vozi, ja se vec naparfemisao :D

• Upvote 1
Posted

Dobro se drzimo, svakako daleko bolji mec na poluvremenu od obe utakmice protiv Budjavih. Ima nade da ih dobijemo u ovoj tekmi, mada ce nas verovatno tamo raskantati.

Guest Bata Životinja
Posted

Grizli su Cigani, Radonja ih nije hranio 3 dana i obećao 5 tona kartona

• Downvote 7
Posted

Biće Vujoševiću "ne ulazi u frku kad si slabiji". Čović je dugogodišnji političar i doktor nauka, dakle premazan je svim bojama a i potkovanjem znanjem.

Odlična partija u Areni, odbrana nevjerovatna.

Posted

Ovo je verovatno najbolja odbrana koju je Zvezda ikad odigrala, a realno i jedna od boljih uopste ove godine, verovatno. Steta sto nisu bolje odigrali napad posto ne verujem da mi ovako dobru a ovi ovako losu partiju mogu da ponove, ali sve i da ne prodjemo ovo je vec fantastican uspeh. A realno, ako prodjemo, osvajamo ovo bez frke.

Posted
  On 4/2/2014 at 7:55 PM, Vic Rattlehead said:

Biće Vujoševiću "ne ulazi u frku kad si slabiji". Čović je dugogodišnji političar i doktor nauka, dakle premazan je svim bojama a i potkovanjem znanjem.

Odlična partija u Areni, odbrana nevjerovatna.

Те боје ће га и сахранити.

Guest Bata Životinja
Posted

dobro je da Đoković navija za Zvezdu, kad bi navijao i za Milan i za Partizan pomislio bih da nešto nije u redu sa mnom

Posted
  On 4/3/2014 at 10:14 AM, Bata Životinja said:

dobro je da Đoković navija za Zvezdu, kad bi navijao i za Milan i za Partizan pomislio bih da nešto nije u redu sa mnom

Sa tobom svakako nesto nije u redu.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

a ti pijaaaaan

a nisi popioooo

Guest Bata Životinja
Posted

valjda na redtube, bem te pijanog

ni kapi, neka se čujeee

ni kapi, ko da ti verujeeee

Guest Bata Životinja
Posted
  On 4/3/2014 at 12:18 PM, lemmy sixx said:

Vrankovic bolji od Savica

normalno

Vranković-Rađa, najjači ex-yu tandem svih vremena

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...