Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja i dalje mogu samo da primetim da je Covic uredno poneo dokumentaciju koja je mogla da se vidi a da Mag samo prica fiktivno. I lepo mu je rekao Covic, prvo napada Zvezdu i prica je na nivou basketa, a onda kada ga ovaj argumentovano pobije onda naprasno postaje predsednik celog sportskog udruzenja i prebaci fokus na FK. I jos simpaticnije kako je prvi da napada budzet svake zvezdine selekcije ali kada mu argumenti (npr. za basket) budu pobijeni onda je on "samo sportski radnik, ne razume se". Da se razumemo, obojica su tesko bolesni ljudi, Coki je nesumnjivo vise muvao kao individua ali daleko od toga da Partizan kao Partizan nije muvao na svim poljima, isto kao i Zvezda, a o tome se ovde i radi. Sto se vecerasnjeg duela tice, mislim da su obojica samo dokazali da ih treba ukloniti iz sporta.

Guest Bata Životinja
Posted

Ja i dalje mogu samo da primetim da je Covic uredno poneo dokumentaciju koja je mogla da se vidi a da Mag samo prica fiktivno. I lepo mu je rekao Covic, prvo napada Zvezdu i prica je na nivou basketa, a onda kada ga ovaj argumentovano pobije onda naprasno postaje predsednik celog sportskog udruzenja i prebaci fokus na FK. I jos simpaticnije kako je prvi da napada budzet svake zvezdine selekcije ali kada mu argumenti (npr. za basket) budu pobijeni onda je on "samo sportski radnik, ne razume se". Da se razumemo, obojica su tesko bolesni ljudi, Coki je nesumnjivo vise muvao kao individua ali daleko od toga da Partizan kao Partizan nije muvao na svim poljima, isto kao i Zvezda, a o tome se ovde i radi. Sto se vecerasnjeg duela tice, mislim da su obojica samo dokazali da ih treba ukloniti iz sporta.

16 miliona

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Obican cirkus za narodne mase...kao programirano se krenulo sa onim - moralni gmizavac vs belosvecka baraba...par jos nekih sitnih uvreda i toe to...posle malo se hvali Vucic, malo se kudi (ali bitno da se spominje njegovo ime...takoe i uzeo 50% glasova, na klasican attention whore-izam)

Bitno da su ovi sa B92 to stavili kao udarnu vest za ponocni dnevnik i obiavili dae to naigledania emisia u etru, Pink stail (i jos - gledacete u Bulevaru sutra u pet do 5 stae bilo iza kulisa).

Naipostenie je rekao onai lik sto se javio - i jedan i drugi su entuziasti za svoe klubove (Dule, naravno, prevashodno iz ljubavi/ali ne i bez interesa/ i Covke radi samopromocie) A mi naviaci, mlatimo praznu slamu...jos samo fali da se pokoljemo...a oni iskusno igrau svou igru, boli ih uvce

I da, za one sto su pricali da se ne juri rekord...Coki jasno i glasno zaurlao - namae doslo 25000 ljudi i bitno da smo Partizan pretekli sto se tice posete u ULEB takmicenja...tu sam umro...jebem ti kompleksasa :haha:

Posted

Bez brige bracala,iako smo na suprotnoj strani nikada se necemo poklati.Ipak su nam artificijelni onlajn identiteti pobratimi,to je jace od navijackog ludila.

Da ne pricam o mom kumasinu...ljudina i po,volim ga koliko i oca rodjenog.Moze Trlaja da mu lize jaja.

• Upvote 2
Posted (edited)

Radi se o dva bolesna čoveka.

Oboje su mahali nekim papirima, a mi ne znamo kakvi su to papiri, niti ćemo ikad saznati ko je koliko dobio, svako tera svoje i to je to, svako ima političare iza sebe i niko nije nevin.

Što se fudbala tiče ne interesuje me, to mora ozbiljna motka da radi u svakom klubu, ali što se tiče ulaganja u košarku tu su se manje više složili, samo što se KKCZ naprasno oprostio višemilionski dug, dok Partizan tih 1,7M koje dobija veći deo daje na kamate bla bla bla....

Naravno ne mogu da prihvatim da se u isti koš trpaju Čović - kriminalac, politička kreatura,nekulturni kontroverzni biznismen sa jednim sportskim ,takođe izuzetno nekulturnim trenerom. Ipak pričamo o Čoviću koji je u svakoj političkoj strukturi bio mirođija.

Sa neke ljudske strane duel je dobio Dule, ali mislim da je u jednoj stvari i Čović bio u pravu a to je da u Partizanu verovatno znaju da ih čeka slična sudbina kao staru KKCZ pa sad pokušavaju na sva zvona to da spreče.

Rekli su o legendi Čoviću: Aleksandar Vučić

Čović bi gazio preko leševa uz umilni osmeh

"Čovek koji sublimiše svu perfidnost, pokvarenost i patološku perverznost režima Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića, a poseduje najgore osobine i Đinđića i Koštunice je potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović. Blagoglagoljiv, lažljiv i iako ne glup, bolesno ambiciozan, toliko da ni približno ne može da odredi svoje stvarne mogućnosti i potencijale, ali i istinski beskrupulozan, jedan od retkih za koje sa sigurnošću možete da tvrdite da bi gazio preko leševa sve se umilno osmehujući."

Tadašnji generalni sekretar SRS o Nebojši Čoviću. (V.Šešelj: "Mafijaška pudlica Nebojša Čović", izdavač: "Etiketa", Boleč, 2002. godine)

Edited by Hail Metal
  • Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

Totalno besmislena emisija, kao danas je nesto jasnije nego sto je bilo juce, najobicniji show za narodne mase, na nivou farme.

I nije mi jasno da ne postoji ni jedan novinar koji ce sam da potrazi informacije o budzetima i sponzorskim ugovorima, isto kao i ova pitanja o statusu Zvezde, mislim sta ima koji kurac novinar da pita kakav je status Zvezde, pa to je tvoj posao da utvrdis. Ova Olja blage veze nema o nicemu, nego pustila ovu dvojicu da se nadvikuju i svako tera svoje, ali dobro, kao sto sam rekao cilj je i bio da se napravi show a ne da se dodje do istine.

Guest Bata Životinja
Posted

naravno da ne postoji nijedan novinar, novinari su plaćeni 500 i manje evra mesečno, šta oni imaju da se bakću sa pudlicom, da ih pojede mrak

jedino da Lemijev ćale sredi jedan sportski sajt

Posted

Bio je ovo odlican zabavni program.

Jeste besmisleno jer nista nismo saznali da je razjasnjeno, sem novih prozivki i podjebavanja, al je bilo bolje od bilo kog smarackog politickog duela...na momente delovalo kao novogodisnji specijal emisije utisak nedelje.

Guest Bata Životinja
Posted

sledeće nedelje gosti kuruz i Milko Đurovski

• Upvote 7
Posted

Nisam od početka pratio, zašto danas nije igrao Muslera u Kragujevcu, povreda, uvreda?

Pavlović odigrao muški, izgleda i Bertans ali to nisam video jer sam došao da 2/4, baš kad je Vujošević dobijao tehničku. Gagić i Lovernj solidni, Tepić užasan. Bogdanovićeva dva poteza na kraju rešila pobednika mada ga nije bilo ceo meč:

A klinac koji briše parket skočio od sreće :)

• Upvote 1
Posted

zar ima veze,kad vec sve ide u kurac barem posteno svima da se iznajebava majke

nego,ima li sanse da mali bogdan utekne vec na ljeto nedje?gre'ota da ga tuku tamo neki covici u KLS-u dogodine

ili mora i to da bi se ostvarilo ono picousnovo da bi svi ziveli bolje

Posted

Jel to u izraelskom prvenstvu ? Nervozni crnac.

Зашто искључен дебели? Прескочио сам утакмицу због пар пива.

Бунио се с разлогом?

Ne znam, bas sam se ukljucio kad je dobio drugu tehmicku, bunio se valjda za neki faul, psovao i tako to.

Posted

А зашто је недопустиво? Јел кажњен због уласка? Шта је проблем, избачен је како и треба да буде?

Наравно да штети тиму, колико сам га пута само псовао јер прави та срања.

Posted

kako steti,posle su se kao i bezbroj puta do sad posle iskljucenja trgli i dobili utakmicu koja je morala da se dobije.

i sto je nedopustivo?ispsovao ga je,iskljucen je,ako ima elemenata za disciplinsku dobice je i to je to.svi treneri SFRJ skole rade ovo,a samo se vujosu ovo prebaca jer vas jebe pa rastura ovolike godine.

• Upvote 1
  • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...