Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Вујошевић чешће добија него остали, јер одма јебе мајку и све по списку. Нема шмека да приђе, на фињака разговара. Не мора као стрина, нека се буни, урла, али не одма мајку у пичку. Ја бих му први судио техничку.

Јесте гомилу пута то тргнуло играча, али знало је и да закопа. Последњи пут против Фенера у БГ, почетком треће четвртине. Беспотребно оставио екипу на цедилу и направио разлику својим глупостима.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Прва техничка - после фаула Бертанса

Измишљен фаул, реакција и то је то.

 

Намерна Павловића - оправдано.

 

Друга техничка - био је TO, a oн остао на средини, испред делегата да истерује правду. Дебилана.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вујошевић чешће добија него остали, јер одма јебе мајку и све по списку. Нема шмека да приђе, на фињака разговара.

 

i sta,sad jebiga mora da bude i diplomata da bi vodio partizan?mozda usput da nauci i da zonglira,mozda onda bude svima okej.kad prestane da juri vetrenjace smirice se,samo nesto mislim da to nece biti za njegovog vakta nazalost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не, него не мора да улази у терен кад год се приговара и уноси се у лице судијама.

Зна се шта након тога следи. Не кажем ја да треба да престане са протестима, али да се сабере 2 и 2 и не оставља екипа на цедилу.

 

Хајде, молим те, шта си мислио да ће се десити кад је остао испред делегата, окренут ка судијама, и кренуо са псовкама (пре тога имао техничку).

Share this post


Link to post
Share on other sites

kazem ti,ocigledno voli da juri vetrenjace,i ocigledno tek sad ne zeli da batali.kako god okrenes dovla,ne bi se nista dobilo ni da krene da izigrava fila dzeksona,pa nek' mu bude da se svima iznajebava majke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sudije grese i uvek ce gresiti. Grese i na stetu partizana, ali u najmanju ruku isto koliko na stetu ostalih. Eto juce je Lesic dobio nameran faul za malo jaci prilaz sa ledja Lovernju, a BertRans koji je namerno opalio coveka u kontri po licu nije dobio. Ne juri Svinja vetrenjace, on samo priprema teren, pravi brlog jer zna da je slabiji. Isto kao sto nije tukao Jurasa zbog utakmice sa Hemofarmom, nego je pripremao teren za finale. Stari je to govnar. Nego dosta o tom smradu, ona trojka Bogdanovica je nesto neverovatno. Nagledao sam se svakakvih koseva na treninzima, ali onakav kos onako lagano dati na utakmici je prosto neverovatno.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

kakav je bilde ovaj Kurčić jbt

 

hajde što uzima pare Zvezdi i Partizanu, realno ako nema - nema

 

ali da sere nakon završene kampanje o nekakvom fondu za bolesnu decu, pa jebem mu Sunce

 

pre dva dana je rekao da će da otpušta iz javnog sektora itd, pa i zdravstvo je javni sektor, i to zdravstvo koje nema ni dovoljno ljudstva ni dovoljno opreme da leči stanovništvo

 

a on sere o fondu, jer u fondu izlečiš 15 klinaca godišnje i dižu te u nebesa u medijima, seljačine i navijači Zvezde ti stavljaju slike na zidove, a što hiljade ljudi umire u petoj deceniji života jer se zdravstvo raspada koga boli kurac

 

jebem mu sve, jbt, nisam nijednog političara u Srbiji ovako mrzeo kao ovog Kurčića, svi su oni demagozi bili i ostali, ali niko nije spao ovako nisko

 

dete degenerik, to je Kurčić

 

samo Hašim Tači, bre

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

А зашто је недопустиво? Јел кажњен због уласка? Шта је проблем, избачен је како и треба да буде?

Наравно да штети тиму, колико сам га пута само псовао јер прави та срања.

 

Nedopustivo je jer se ovo ponavlja. Valjda će poslije ovoga da se opameti malo: http://sportal.rs/news.php?news=123049

 

Prva u Superligi

 

Mislio sam ukupno na sva takmičenja, ne moraš da se praviš vickast.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a po čemu vam je ovo kritična sezona? po tome što konačno imate dostojnog protivnika?

 

ko nije dva posto fermao zvezdu?

 

pa 'ajde nađi mi jednog političara koji je pomagao Zvezdu tada

 

i od kojih to transfera FKP živi, kad sve pare odu kojekakvim Đurićima, Burecima i ostalima u džep?

Share this post


Link to post
Share on other sites

a odgovaralo vam dok su grobari bili na vlasti i dok Zvezdu niko nije dva posto fermao?

 

kakve ste licemerne pičke

 

ja se ne sjecam da se zvezdi,cak ni kada su dan tana i ostali prevaranti do besmisla vukli pare iz kluba (a niko od njih nije bio grobar,vec sve navodno vasi ljudi) gasilo grijanje,utjerivani porezi ili n bilo koji drugi nacin bila sabotirana izvan okvira zvezde.to sto ste bili u kurcu je samo i iskljucivo greska vas i vasih funkcionera,kao sto je ovo sad greska partizanovih funkcionera ali iz drugih i po meni potpuno legitimnih motiva,to sto su kao sportski radnici mislili da sa fukarom,lopovima i prevarantima ce moci romanticarski,na rad,rezultate i na pricu kako je partizan ambasador zemlje itd.posto ocigledno ne moze,a dalje spustanje na njihov nivo em ne vodi nikud i narocito danilovicu to ali bas nista ne treba u zivotu,lijepo rasprodati to sto se moze,platiti sta se duzno i jovo nanovo,ali kako treba.

 

ova stoka nek' radi sta pozeli ko im jebe mater

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kritična je po tome što je uprava KK Partizana, navikla na privilegije, procenila da će u reprogam poreskog duga ući i nakon isteka datih rokova. ali, kita. Svegospodar je rekao da ne može i to je u redu. Zakon se treba poštovati. To je greška uprave. I zato smo u govnima.

A ovo za konkurenta sam ti već odgovrio - da smo čekali Ćokija lopova i ubicu, ne bi igrali košarku deset godina.

 

To što zvezda plaća smešan deo svog duga, što ga zapravo i ne plaća - čak se ni Ćoki nije usudio da za to laže u emisiji, sasvim je izbegavao da odgovori da li su i dalje u rporgamu reprograma, iako mesecima ne plaćaju... to je druga priča, neka vam je na čast.

 

Takođe, silne privilegije Zvezda i Partizan uživaju od svog osnivanja, uvek je bilo funkcionera koji navlače na jednu ili drugu stranu. Sada je drugačije jer je jedan čovek bog i batina i on je ostrašćeni cigan (kao i izdajnik, demagog, patetik i neopevano zlo za srbiju), pa čak i njegov brat ima veću težinu od bilo kog drugog funkcionera. Ali i to je u redu, i to će proći. Partizan ostaje.

 

 

Što se Đurića tiče... ako je samo deo onoga što Dule priča o rapsodeli sponzorstava između JSD i Cigan male istina, ma koliko krao, svaka mu čast što FK i dalje funkcioniše.

Partizan živi od svoje škole već godinama i za njega opet nema zime (može ovakod a tavori još dugo). Vama kada bi zavrnuli slavine...

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi smo krivi sto su nas prvo opljackali i degradirali, pa smo krivi za kredite, pa za to sto svako pisa po ranjenom lavu, dok zecevi tipa partizan kao funkcionisu. Bjeka i Zeka su do jaja, krao je samo Dzaja. POLIZETE MI JAJA!

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...