Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

čak ni ovaj poraz ne može da poremeti sreću što je Vučićlend izgubio

vi još ne shvatate da su Ćoki i Picousti upropastili srpsku košarku

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nema šta da likujem, svinja debela nije ni zaslužio da dobije ovu utakmicu, navukao je tako lošu karmu u poslednje dve sezone na nas da je to strašno. NIšta dobro od ovih pičkaranja Čovića i Vujoševića nije moglo da izađe, zato sada i sisamo kurac gledajući Cedevitu i Cibonu u finalu, a mi možemo da igramo u kupu Lilijane Roketi.

Vreme je da Vujošević ode, očajna priprema utakmice, Repeša je izdominirao debelog gmaza i tu leži ključ pobede.

Isto tako, jebem li mater Vujoševiću za to što se Tepiću najebava svega po spisku, dere se na njega i psuje ga dok dečko plače, pička ti materina ogavna debela, zato i nikad nisi izašao van okvira ove zemlje i postao uspešan trener, već samo u Partizanu.

Hvala mu za sve, ali vreme je za odlazak.

E, tako, odoh sad da drknem Bromazepam od 3 mg.

Posted

Ajde da si i nesto pametno rekao.

Iako,ja se ne slazem sa ovim "za sve su krivi covic i vujosevic"...jednostavno,mi smo juce celu utakmicu igrali ko picke a vi ste veceras kraj odigrali ko picke.

Posted

jebem li mater Vujoševiću za to što se Tepiću najebava svega po spisku, dere se na njega i psuje ga dok dečko plače, pička ti materina

E tu se stvarno poneo kao najobičnije govno, nisko vrlo nisko

• Upvote 1
Posted

Ajde da si i nesto pametno rekao.

Iako,ja se ne slazem sa ovim "za sve su krivi covic i vujosevic"...jednostavno,mi smo juce celu utakmicu igrali ko picke a vi ste veceras kraj odigrali ko picke.

Ma ne kažem za sve, već mislim na tu neku "kosmičku pravdu" iako je to sranje, ali se ipak vraća. Jednostavno toliko negativne energije oko klubova nije moglo da izađe na dobro...

Guest Bata Životinja
Posted

nije to nikakva kosmička pravda, države su propadale i ratovi su počinjali kada se neko sprdao sa finansijama

kao na parketu sve deluje koliko toliko stabilno i onda samo pukne, zato što je neko podjebavao mesecima

Drugi svetski rat - SAD konfiskovao pare Japanaca sa računa američkih banaka - Japanci napali Perl Harbur

SFRJ prvo razjebali kasu, onda i država propala

nema tu nikakve kosmičke priče nego vrlo jasno - keš.

besramno je Vučić laprdao na RTS-u, a ovamo nije uplaćivao ni zakonom zasluženo

pritom ulagao u Železni Siti

zato sada lepo na Pionir i Arenu zalepite plakat

vidimo se u čitulji

košarka preminula 25.04.2014.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Brate, aj odmori makar na ovaj dan zalosti za srpskom kosarkom sa tom veliki mag demagogijom, moze? Nemojmo se podsecati vasih gepekovanja, pritisaka na sudija i sranja, vasih fantazmagoricnih cifara koje je coki dokumentovano pobio, nemojmo opet u krug ko je sta je... Lepo je rekao lemi, juce smo mi odigrali kao da nas boli kurac, danas ste vi odigrali kraj kao da vas boli, i tu je kraj price, sad mozemo da gledamo kako se hrvati zajebavaju u finalu, i nadamo da neke budale nece napraviti sranje.

• Upvote 1
  • Downvote 5
Guest Bata Životinja
Posted

Peloponeski jebeni rat pre 2500 godina počeo tako što je Atina pokrala pare iz zajedničke kase

Vučić prvi i najodgovorniji za ovu propast

džaba i od tih klinaca, jer nećemo gledati Evroligu nekoliko godina, najmanje

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Ajde vise banujte ovog maloumnika.

npr, Partizan s Vučićem je isto što i Lemi npr s Pelinkovcem

nije loš Pelinkovac, al nije Džek, jebiga, i ne radi poso

the day the basketball died

Posted

da i ja recem nesto za ovaj dnevnik

ustvari,vec sam rek'o prije,rasprodati sve,ako moze da se poplati sto se duzno,nek' se dule jebe sa jsd-om,dati miloju da radi kako naumi i to je to.jebes ovo.

Guest Bata Životinja
Posted

koji Miloje, poluamater, doduše, rekoh već, košarka je mrtva, igraće se poluamaterski

• Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

duvaj ga, Milogorac

šta ima taj Miloje da radi, tip nema iskustva za taj nivo košarke, dok se on sastavi sa Evroligom proći će 5-10 godina

• Downvote 1
Posted

Peloponeski jebeni rat pre 2500 godina počeo tako što je Atina pokrala pare iz zajedničke kase

Vučić prvi i najodgovorniji za ovu propast

džaba i od tih klinaca, jer nećemo gledati Evroligu nekoliko godina, najmanje

Prvo, nije zbog toga izbio rat.

Drugo, mnogo seres.

Guest Bata Životinja
Posted

Prvo, nije zbog toga izbio rat.

Drugo, mnogo seres.

idi čitaj Kitudita Tukidita, i pljagaj ga

money makes the world go round, a Tutifrutit nek priča šta hoće

Kojom Evroligom, 'leba ti? Onom koju sigurno nećemo igrati sledeće sezone?

nećemo mi 5 godina igrati Evroligu, sinak, posebno s Milojem

Posted

Od Molunata do Motovuna onakvog crnca nisan vidija.

Onako samo Hefest utakmice rešava.

Oterati, bre, govnjivom motkom Muslija, Gagića i Milutinova. Centarska linija je impotentna, i u tom grmu leži posran zec.

Potpiši Vraneša ako nemaš koga.

• Upvote 1
Posted

Pavlovića fiksirati na dvojku ( Todorić da digne hipotekarni kredit ako nema za ugovor), Bertansa isključivo koristiti kao trojku, Tepića zadržati...

Ostalima se zahvaliti na sUradnji, ali onu ''crnu trojku'' samo motkom braon boje po grbini.

Guest Bata Životinja
Posted

Od Molunata do Motovuna onakvog crnca nisan vidija.

Onako samo Hefest utakmice rešava.

Oterati, bre, govnjivom motkom Muslija, Gagića i Milutinova. Centarska linija je impotentna, i u tom grmu leži posran zec.

Potpiši Vraneša ako nemaš koga.

+1000 bre

Cedevita nas je dobila klasičnom Partizanovom igrom, centar razbija i stvara prostor, spoljni igrači opuštencija za šut, asistenciju, itd

ove bukve nijednom poziciju nisu za sebe izborili bre

krivi su za sve povrede spoljnih igrača, i za dominaciju Cedevite u reketu

Pavlovića fiksirati na dvojku ( Todorić da digne hipotekarni kredit ako nema za ugovor), Bertansa isključivo koristiti kao trojku, Tepića zadržati...

Ostalima se zahvaliti na sUradnji, ali onu ''crnu trojku'' samo motkom braon boje po grbini.

ti sanjaš nešto, od ove ekipe jedino će bukve i Andrić da ostanu u timu naredne godine

eventualno Milosavljević jer ga zbog povrede ne mogu prodati

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...