Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čini mi se da trenutno jeste. A i postavio se lepo Lovernju samo što su kreteni sudili nepostojeći faul Raduljici.

Posted

Незаслужено смо изгубили, Радуљицу су невероватно тукли али једини кривац је селектор. Пре свега фали нам Мицов, под два Рашко је преужасана, морао је Лука поћи. Ако овако будемо градили кош против Бразила имаће Нене, Сплитер и Варежао 40 скокова. Имамо среће што је група Б смешна, тамо можемо све да добијемо, али морали би бар Бразил да добијемо ако мислимо да нам не падну Амери у четвртфиналу.

Posted

Meni je ovo preterivanje sa izmenama,cim neki novi igrac udje daju nam lak poen sto je normalno jer svakom coveku treba minut dva da se konsoliduje da vidi gde je sta je,prvi put vidim ovoliko izmena koje bash i nemaju neku poentu

Posted

У јеботе, сад видим костур такмичења, ја сам све време мислио да се игра опет група после ове, а оно осмина финала. То нам итекако одговара, мислим да само Хрвати имају јачи тим од нас у групи Б, али они свакако увек изгубе од нас, тако да би најмање волео Грци да нам падну.

Posted

Перфектно полувреме Турака против Амера. Одлични у одбрани, иде их шут, паметно користе фаулове.

Posted

Перфектно полувреме Турака против Амера. Одлични у одбрани, иде их шут, паметно користе фаулове.

Isto pogledah drugu četvrtinu, i ne kapiram kako je USA favorit za zlato, dobri su Turci, al Ameri mnogo siluju, ne sećam se jednu akciju da su imali povezanu, sve individualno i promašeno.

Posted

Идиоти, напад им у просеку траје десет секунди, Роуз прави 10 корака, није им то Финска да могу на чисте мишиће да добију текму 60 разлике. Сељаци.

Posted (edited)

Толико од Турака, ови стисли 3-4 минута и одмах 15 разлике. Ашик је монголоид.

Edited by El Karnisero
Posted (edited)

Turci ispadoše papani teški. Mada nema za njih dovoljne kazne posle one sramote u Istanbulu, fali njima jedno žešće pumpanje i kantanje.

Edited by Schneider
Posted

Dobra stvar u onom kriminalnom porazu danas je sto su realno male sanse da budemo treci u grupi, pa time Spance tek u polufinalu srecemo, jer nema teorije da oni ne budu prvi ovde. Jovic mali i Simonovic odlicni (od ovih sto me iznenadise).

Posted

Ma kakvi bre Spanci. Ovi ce biti dobro ako sretnu bilo koga. Sada gube od Brazila pa onda od Spanije, a mozda nas i Iran naduje. Sa nama se nikada ne zna.

Inace garantujem da bi na bilo kojoj tekmi protiv bilo kog tima imao uvek vise od 5 poena makar bacao horog sa pola terena samo.

• Upvote 1
Posted (edited)

Dobro izgleda da ce dobiti ove mudzahedine. Raduljica protiv Francuza jedini igrao nesto kolko vidim. Onaj Bogdanovic upisanko mali ne zna kos da da. Teodosic prsotina ko i uvek. Ne mirise meni nista ovo na dobro.

Edited by HEFEST
Posted

Ujaci kurton, opusteno protiv njih ako nam ulete. Suspendovali ovog naseg dzelata.. nije da imamo nesto od toga, ali makar FIBA priznaje da nas je covek masakrirao, i to je nesto.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...