Hail Metal Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Najslabija grupa u istoriji Evroligi, činjenica. 1 7
Јарослав Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-dovodi-lebronovog-saigraca-samo-da-litvanci-ne-pokvare-posao-video/91382 igraće za tepsiju ribe i 200 grama kikirikija
Srlandand Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Oduvek mu san bio da pomaze u organizaciji igre Tepicu i Dalou. Dobra utakmica bas bila juce, cak i u onom periodu kad nam u napadu nije islo nismo im dali da preokrenu niti da pridju na manje od tri poena razlike. 1 1
Salvation Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Ah covece, kako je lepo kad dolaze da igraju za ljubav i neki tamo crnci koji do juce nisu culi za Partizan, bilo bi kul kada bi i mi mogli tako bez budzeta, ovako jadni moramo da trosimo silne pare. Pozitivna stvar je sto je Radonja poceo ranije da trazi tajm autove kada krenu te crne rupe, sledeci korak ce biti da zapravo smisli sta da im kaze durade u napadu, a ne samo da pojacaju odbranu. 1 1
Salvation Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Bitno da ti znas za koga navijas, kad vec mi ne znamo. 3 1
kuruz Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 ja znam za koga vi navijate, ali vi ne znate
kuruz Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 ajde dečko idi brani jugoslaviju i pedere i žene u crnom 1 1
El Karnisero Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Кад су теби саставили вилицу, саставиће се и Југа ускоро, не брини. 2 1
kuruz Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 (edited) identično kao moja vilica samo delovi naš deo i malo od svih ostalih Edited December 6, 2014 by Underkuruz
El Karnisero Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Који наш део твоје вилице, шта причаш ментолу, није ти ово форум Јужног фронта, не разумем ја тај твој прелетачки дискурс. 1 1
kuruz Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 normalno da ne razumeš zato i jesi jugonostaligičar imbecil aj sad
Vic Rattlehead Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Najslabija grupa u istoriji Evroligi, činjenica. Partizan bi u njoj bio zadnji bez ijedne pobjede. 6 1
Hail Metal Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 To ne menja činjenicu da je ovo najslabija grupa u istoriji Evrolige. Kup Lilijane Ronketi igraju evropski prvaci Partizan, Cibona i Virtus Roma, dok Evroligu neki tamo Neptunasi, Zvezde, Cedevite, Turovi, kosmička nepravda, Vučić dao sve pare od SMS poruka za ugrožene u poplavama na adresu S.Supanca, zadnja pošta Železnik. 2 9
Destructor Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 dutina evo ti plus, umal ne padoh sa stolice
Srlandand Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 To ne menja činjenicu da je ovo najslabija grupa u istoriji Evrolige. Kup Lilijane Ronketi igraju evropski prvaci Partizan, Cibona i Virtus Roma, dok Evroligu neki tamo Neptunasi, Zvezde, Cedevite, Turovi, kosmička nepravda, Vučić dao sve pare od SMS poruka za ugrožene u poplavama na adresu S.Supanca, zadnja pošta Železnik. Isto k'o sto Ligu sampiona igraju tamo neki Malme, Maribor, Ludogorec, dok jedan Inter i Lion npr igraju LE, a bivseg sampiona sveta Crvene zvezde nema nigde u evropskom fudbalu? 3
El Karnisero Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Расправљаш се са Хејл Металом. 3 1
Salvation Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Samo jos fali Blagoje da doda nesto na temu.
serblackbeard Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 (edited) Да се објасни ко је овде против кога играо Edited December 6, 2014 by serblackbeard 1
kuruz Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 odakle je ova slika? FMP je najpre bio Crvena zvezda Beograd, a prava Zvezda kasnije nije imala tim, tako da mislim da je ovo nameštaljka
Мајор Гашпар Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 http://www.mozzartsp...sao-video/91382 igraće za tepsiju ribe i 200 grama kikirikija Играће у Жалгирису за 2 тепсије и 400 г кикирикија.
Hail Metal Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 Isto k'o sto Ligu sampiona igraju tamo neki Malme, Maribor, Ludogorec, dok jedan Inter i Lion npr igraju LE, a bivseg sampiona sveta Crvene zvezde nema nigde u evropskom fudbalu? Pobednik Tojota kupa, kakve veze ima samozvani prvak sveta sa Evropom? 1 10
lemmy sixx Posted December 7, 2014 Report Posted December 7, 2014 KAKAV EPOHALNI KRIPL FAJT!!!! SVI SU TU : NAVIJACKI MALOUMNIK,SMEDEREVAC FURUNDZIJA, KONTEJNER JEBAC, DEBELI HERCEGOVAC I UDRUZENJE ANONIMUSA KUM VAS KARA NA FINJAKA A DOSAO JE I TATIN SIN DA VAM UDELI POSLOVE!!! 2 2
Recommended Posts