Jump to content

Recommended Posts

Posted

Realno, imate neke bolje i skuplje igrace u timu od nas, kao i od Buducnosti, za multivitu da ne pricamo. Takodje, imamo totalni zamor materijala + je ova utakmica sada kada vise nemamo perfektan skor totalno nebitna. End fajneli, nismo kompleksasi da vas guramo iz Evrolige, a i tesko je bilo koga pobediti svaki put tokom sezone. Tako da, realno, dobijate ovaj derbi, ali to je otprilike to.

Posted

Mislim da je najveca prednost to sto igramo EL, ekipa je iskusnija i kvalitetnija ove godine.

Ali bice veliki pritisak na ekipi Zvezde u prvoj rundi, ipak je to borba za EL. Setimo se samo prosle godine. U finalu dobijamo ko god da nam dodje.

I ne znam po cemu je Buducnost jaka ekipa, sprdali su se sa njima u Evrokupu ove sezone. Mislim da je Partizan tu u prednosti.

Posted

Ми губимо и сутра. Кажу да Мурић највероватније неће играти. Повредио се и Ђумић, па је и он упитан. Нема ко да се носи испод коша, Ђумић јесте просек, али уме да се туче 10 минута.

Мора да вас крене шут и то ће се десити сутра.

Није ово још битка због које се губи рат.

Posted

Ја сам убеђен да добијамо сутра, све да изађете у пуном саставу. Мислим да је кренула форма да се диже у правом тренутку, а да Цедевита у Будућност падају.

Било како било, све је у вашим рукама. Изгубили, не изгубили сутра ви можете до другог или трећег места свеједно.

Posted (edited)

Zasluzena pobeda Partizana, Zvezdi ništa nije značilo, ovakvo kockanje sa spoljnim šutem Zvezde nije ozbiljna odbrana, moraće se gepekovati u plejofu.

Evo stigao i crni stipendista, još se čeka iz Kine Raduljica.

Edited by Hail Metal
Posted

A čekajte, šta bi sa pričom da su u FK uletili SNS kadrovi koji danonoćno rade na podrivanju istog? Pa onda ti isti kardovi uplatili 200 000 evra kešovine da se dovede rasan crnac.

Posted

Па и раде. Погледај резултате, шта се па ти правиш мутав.

Уплаћиване су и раније паре кошаркашком клубу, ништа ново.

Хоћеш да кажеш да нису СНС кадрови? Продаш Шкулетића и узмеш кредит приде.

Дођеш и радиш на томе да отераш тренера који је радио добар посао.

Уместо спортског директора, прелазни рок раде Вучела и Вазура, који од спорта имају оцену у ђачкој књижици.

Газда Поповић пред изборе каже да се зна ко води државу и од кога има подршку, па зато не брине да ће добити фотељу.

Ајде, немој да сте тако безобразни.

• Upvote 6
Posted

Pa da je u interesu SNS-a da uništi KK, ne bi uplaćivao pare za dovođenje crnca pleja. U njihov rad u FK ne ulazim, ali logično je da će prodavati najbolje igrače za šaku evra. Pa to su radile i prošle uprave, samo se ne sjećam da je ijedna upaćivala svjež keš u KK, barem u zadnje 2 godine otkako DV kuka.

Posted

Ти си кренуо са причом о фудбалском клубу. Све се ради да се купи поверење навијача.

Југ је купљен, остатак није. На последњој утакмици дељени папирићи са упутством да се не скандира против управе.

Код ложе екипа задужена за спречавање скандирања.

У реду је да продаш играче, али и да доведеш замену. Сама продају су одрадили пар дана пре краја прелазног рока.

Све знате само се правите луди. :bigblue:

Најбоље да није уплаћивала, а ДВ висио са Ружићем на стадиону.

• Upvote 1
Posted

Док су за време ДС-а у Звезди још горе радили слични смрадови било је - ко вас јебе, па шта се жалите, сами себе крадете глупи цигани.

Што би рекао српски народ karma is a bitch.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

А ми очекујемо ваше сажаљење? Не, него се говори против СНС лопова, ништа бољих од оних претходних, који роваре.

Јбг, ви сте у своје време маштали о европској Звезди Весића и Жике Паука.

Нас је водио и води спортски сектор. Ви од бивших спортиста имате Нешу Баксуза и Мирка Павловића. Ајде, Неша вам је донео титулу, свако поштовање.

• Upvote 3
Posted

Ма јок, ја само волим да приметим како сте волели да кажете како немамо ми шта да кукамо, да су Весић, Жика Паук и слични јебига право лице клуба, како смо ми неспособни у односу на вас и у суштини сами себе крадемо, нема ту другачијег односа власти нити намере оних на врху да се сјебе клуб.

Ево вам сад Вучеле и Вазуре, мало се ви возите са неспособним и пљачкашки настројеном управом коју је власт наметнула, чисто да видите како је то.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Не знам који ми, ја редовно имам две сезонске и најредовније могуће сам у Пиониру.

Чак и без тих говнара имамо исту исту/сличну посету као ви, што ми је екстремно драго, кад би и ЕЛ бојкотовали говнари где би нам крај био.

А то о дозвољавању да се сјебе клуб су будалаштине чисте, навијачи имају тачно нула посто утицаја на то ко ће руководити клубовима, ко друкчије каже или лаже или се прави луд.

• Downvote 1
Posted (edited)

Они....па, причамо о Хрватима, не причамо о Македонцима.

Није исти атмосфера кад на утакмицу оду фанови Дубиозе колектив и прекаљени навијачи типа брат Немања.

Навијачи се, наравно, не питају ко ће да води клуб, али оно што чујеш са трибина ти показује у ком правцу га челници воде. Навијачи нису дизали глас кад нисте имали ни за прашак.

Edited by Мајор Гашпар
  • Upvote 1
Posted

Добро, значи ти верујеш да Алкатрази и слични долазе на баскет због Партизана, а не зато што улазе џабе и што им клуб џабе даје сезонске које касније препродају па Вујошевић после прича да се клубу не исплате утакмице јер нема довољно прихода да се исплати хала.

Ја бих први волео да је то тако, но није.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...