LoveHateLove Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Nisam gledao, ali glupo je sad da se na Barsi vadimo, a i da bi otisli dalje morali bi sve do kraja da dobijemo, sto je realno nemoguce. Izgubili smo kuci od Zalgirisa i Galate i to nas je kostalo borbe za cetvrto mesto. 1 1
Hail Metal Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Budite srecni sto uopste igrate u EL, da je pravde igrala bi je Cibona. 2 5
Salvation Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 (edited) @ Hejl Covece tebi su ono ladno koraci kada se iz aviona vidi da mu je covek usao u putanju i udario ga?! Pa jbt. I posle toga smo naravno prsli, jer smo skapirali da je to-to. Tu je kriv mentalitet, naravno, i vec pomenuti totalni fejl u skoku. Posle toga se napravila razlika. Ako oces da mrsis muda sa -15, realno bi bilo da svira faul, idemo na -1, pa ko zna sta bi bilo. Nema svrhe raspravljati se, ja do sada ni na jednoj evroligaskoj tekmi nisam komentarisao sudjenje, ali po meni smo ovde pokradeni u nekim kljucnim momentima, sto je uticalo da ovi nasi, koji inace pod grcem igraju, dodatno izgube zivce, jbg. Sad, ti ne moras da se slazes, ali brate, jos jednom, ako su tebi ono KORACI a ne cist faul, onda jbg, ne znam sta dalje da kazem. Nebitno, slazem se sa Love-om, nije trebalo ovde da se vadimo, ali jbg, boli kada dodjes ovako blizu i opet puknes, a nije cak ni krivica iskljucivo na momcima. Edited March 19, 2015 by Salvation
Hail Metal Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Na koje korake mislis? Nisam gledao prvih pet minuta 3/4, secam se dva, a mozda i tri svirana koraka Kalinica u 4/4, i svi su bili ispravno dosudjeni. 2 5
LoveHateLove Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Budite srecni sto uopste igrate u EL, da je pravde igrala bi je Cibona. Kakva kurceva Cibona. Po cemu su oni zasluzili, sto su dobili jednu vaznu utakmicu za celu sezonu? 2 2
Salvation Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Pa covece na 70-67, nemam pojma koji kurac je sviran, koraci ili faul u napadu, ali svakako je njima otisla lopta, a bio je iz aviona ocigledan faul nad Kalinicem. PS vidi ovog Hoju, leci fudbalske rane covek.. jbg, matori, ne mozes da navijas za Barsu, to je bitan i velik klub u Spaniji, za tvoje domete je neki Estudijantes/Betis fazon. 1 1
Tag Hoya Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 za tvoje domete je neki Estudijantes/Betis fazon. U pravu si. To su veći i stariji klubovi od Zvezde. Kao i moja Voša. Šalu na stranu. Dobro su se momci borili, malo im je sreće falilo na kraju... Čak mi je i delić sekunde bilo žao što su izgubili... A, onda sam video punu Arenu i razgalio se. 1 4
lemmy sixx Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Sta je, plasis se da vas SNS ne nogira pa se uvlacis Vucicu?
truliandedzombileš! Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Kakva kurceva Cibona. Po cemu su oni zasluzili, sto su dobili jednu vaznu utakmicu za celu sezonu? taman koliko je bilo potrebno, po pravilima, jelte.
LoveHateLove Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 taman koliko je bilo potrebno, po pravilima, jelte. kao i sto klub u raspadu ne moze da igra EL, po pravilima, jelte.
Salvation Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 (edited) Srecom pa nije igrano "po pravilima" posto bi Cibona prosla otprilike isto kao jedan drugi sportski kolektiv koji je isto tako nezasluzeno prosle godine igrao kvalifikacije za LS u fudbalu, umesto sampiona lige. Edited March 19, 2015 by Salvation 2 1
Мајор Гашпар Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Зато се и захваљујемо вашем "домаћинском пословању". 1 1
kuruz Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 kad neko krade, osvoji titulu, pa ga onda isteraju iz Evrope, to je kosmička pravda Cibona je drugo 3 7
Мајор Гашпар Posted March 19, 2015 Report Posted March 19, 2015 Пик пустио вест да је Павловић напустио Партизан.
Hail Metal Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Osta Pavlovic suvog kurca od kad je Vujosevic zabranio kurvanje sa Sandrom 4
Hail Metal Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 (edited) Pa covece na 70-67, nemam pojma koji kurac je sviran, koraci ili faul u napadu, ali svakako je njima otisla lopta, a bio je iz aviona ocigledan faul nad Kalinicem. Ajd da se ne lažemo, faul u napadu Barselone, prilikom bloka, ne znam već kojeg igrača, je veoma sumnjiv a lomila se utakmica. Tako da tih sumnjivih situacija ima mnogo, ali ono što je evidentno je da Barsa nije imala bacanja 30minuta, i da su prva dva centra imala po dve lične već u prvih pet minuta, što je poklon imajući u vidu Marjanovića i koliko je zaštićen. Edited March 20, 2015 by Hail Metal 1 2
KazimKazim Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 Izgleda da se vratia 3ime,bice na konferencii za stampu
truliandedzombileš! Posted March 20, 2015 Report Posted March 20, 2015 kao i sto klub u raspadu ne moze da igra EL, po pravilima, jelte. niko zvezdo nema to što imaš tiiii 1 2
obsessed by cruelty Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 (edited) Ja ovo nekako povezujem sa gusenjem Bogdana i njegovim eksplodiranjem u PO u KLS, naravno da su situacije (i igraci svakako) jako teske za porediti, ali nekako verujem da ce SP konacno sad da proradi onako kako ume. Nisam gubio poverenje cele sezone a tek necu sad. Edited March 21, 2015 by obsessed by cruelty
Hail Metal Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 http://glimmerkkp.blogspot.com/2015/03/sta-se-stvarno-desilo.html hahahah 2
Salvation Posted March 21, 2015 Report Posted March 21, 2015 (edited) Bilo je gusto, ali Ljovisnina ljubav je ipak presudila na kraju. http://www.b92.net/s...1&nav_id=971318 Edited March 21, 2015 by Salvation
Recommended Posts