Jump to content

Recommended Posts

Posted

Novozelandjanin...gle'ao sam ga samo protiv nas na onoi pripremnoi utakmici kadie Micov popio feis korpu...njegov burazer mi se vise svideo, ovaie klasican Boris Bakic (ako ga krene sa trice, da vi's djavola)

Posted

Који ће ли им он курац, колико год да ми је та Мега била симпатична на почетку дефинитивно је го курац од пројекта, играчи у формативним годинама играју у тиму који нема никакав резултатски циљ и где је битно да се набијају статистике а одбрана решето.

Posted

Kontam da je ta mrezica bila kompenzacija za poklonjena 3 bacanja Pavlovicu i skandaloznu kradju prilikom pokusaja zakucavanja Sehovica cini mi se.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

Kompletan je igrač, to priznjam.

Ali onda ćemo prvi put srušiti taj nacionalni kult, i postati kao i ostali timovi exyu što se tiče stranaca. Ne znam, mač sa dve oštrice, a "deda sa majčine strane" je veza usralo se.

Posted (edited)

Malo je košarkaški bitnih reprezentacija u Evropi za koje do sada nije zaigrao makar jedan američki košarkaš. To su trenutno Litvanija, Srbija, Letonija i Turska. Ipak, Srbija bi uskoro mogla da dobije svog Amerikanca!

Испаде да су Турци поштењачине. Ништа од тога, опет баљезгарије говнарског Моцарта.

Edited by Јарослав
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...