Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naravno da je bolje. Za Oly se navija do kraja, mada nesto tripujem da nemaju bas toliko stofa ove godine, tu su im negde sanse ko Juveu, al nikad se ne zna.

Posted

Oli je bre govnop, tapkaju loptu po 20 sekundi i onda Spanulis nesto izmisli. Jebo to. Ovoga puta protiv Majora, za bracu Ruse.

Posted

Мора да се навија да Тео узме. У сваком случају против Реала и огавних Олимпијакосових атлетичара.

Posted

Ja ponekad imam utisak da je druga petorka CSKA jaca od ostalih protivnika na final fouru. Onakva sila, nemojmo se zajebavati... Real kurtoni, da je Duda imao Tea ili De Koloa, poizbacivao bi to sa 3:0. Sto se tice Fenera, recicu samo Oguz, Erden i Zoric...

Posted

Strasno kako se igramo vec drugu tekmu potpuno bez razloga. Aj sto ovi zaigraju dobru odbranu, aj sto ih krene malo i sut, ali onakvo odsustvo svake kreativne ideje u napadu kada krenu te 'crne serije' - da smo ovako odigrali protiv komsija vise od one jedne utakmice sada ne bi ni bili u finalu. Aj valjda ce se uozbiljiti i privesti kraju lepo u sledecoj.

Posted

znalo se odavno da ce Bobi na kraju sezone otici, samo mislim da mu je bolje da prvo jednu sezonu odradi u jacem klubu, tipa Barsi ili Realu, mislim da bi tek onda bio dominantan, imao bi u neku ruku i zastitu sudija jer bi igrao u mocnom klubu, svirao bi se svaki kontakt nad njim jer realno u Zvezdi mu se ne svira sve jbg, mozda bi mu bilo najbolje da tek one tamo sezone ode u NBA

Posted

I ja mislim da mozda jos nije spreman za NBA, ipak je to kategorija basketa za sebe. Ali u svakom slucaju, kada nam vec neminovno ide kljucni igrac, bilo bi dobro da se 1) dooobro unovci 2) da se dooobro razmisli ko bi iole mogao da ga zameni. Ako dovedemo jos nekog fazon Cirbesa pukli smo sledece godine.. mora da bude vrhunski i dominantan centar, inace cabar.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...