M-16 Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 ciganski humor lebe mekani 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 >>>>>>>>> Državni posao fantastičan je klip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Odličan klip. Ni ja nisam verovao koje radi jučer Tepić na početak. Nije loš Mačvan, treba igra u bolji klub, mada da je u prvo poluvreme bacao od centar i toj bi ušlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Debilne navijacke fore, ali svakako za 'humor' Zabranjenih, Alkatrazova i ostalih vasih maloumnika u rangu sa "Crnim Gujom" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 mentolčine 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Како цепа тројке Невена Јовановић. Брука. Господин. Једина мрља му је она изјава после пораза кад је глава била ко зна где. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 O kojoj izjavi je reč? Svi svašta izjavljuju a ne zna se ko šta misli... Ako ih Mačvan ne demontira u narednih par utakmica, ugasiće ih Dule dogodine. Rukovodimo se jednostavnom logikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 http://sportsport.ba/bh_kosarka/macvan-ne-bih-komentarisao-suce-ove-cirkus-lige/159767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 A, ništa strašno, ovi Kimijevi mu podmetnuli nešto belog, pa je čovek dao sebi oduška na konferenciji za štampu. Jesmo li ljudi od krvi i mesa ili nismo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-kakav-je-ovo-cirkus-zar-nije-dovoljno-cirkuziranje-oko-toga-kako-je-ova-zvezda-nastala/108144 oink oink inače, svinja očekuje od Milutinova da stisne zube i zaigra u sledećoj utakmici, iako je povređen posle kada ostane bez još jednog igrača i sa još kraćom rotacijom, verovatno će mu opet drugi biti krivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Budi hrabar, stisni zube, nek te pesma ponese. Vi bi da centra igra Đekić, pa da se posle kurčite kako ste najjači u galaksiji, moćniji od Rađine Jugoplastike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Da li vi uopste shvatate koliko ce biti zdravija atmosfera u domacem basketu kada Dulence konacno ode? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Dulence je tu decenijama, za razliku od novokomponovanih Čovića, Đilasa i Andreja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Vi bi da centra igra Đekić Đumić, istina, ali mu naposletku isto dođe. Da li vi uopste shvatate koliko ce biti zdravija atmosfera u domacem basketu kada Dulence konacno ode? Ma ne dao Belzebub, onda bi bilo još gore. Ostali bi samo ovi mutavi klimoglavci tipa Radonjić i Vukoičić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 hahaahhah koliko je covek samo bolestan, cenim da ce Pavlovic da ispostuje sutra Duletovu zelju da slucajno povredi nekog igraca Zvezde 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Dulence je tu decenijama, za razliku od novokomponovanih Čovića, Đilasa i Andreja. Pa decenijama je sirio hejt, ali naravno kudikamo manjim intenzitetom dok ste bili dominantni i radili sta ste hteli i sa sudjenjem i sa dovodjenjem igraca. Sada kada je to malo stalo, dakle na sportskom planu teze parirate, ostalo je da se bavi prljavstinama. Covic mozda jeste smrad od coveka i krimos, ali apsolutno od njega ne cujes gotovo svakodnevno izjave kojim se potpiruje mrznja prema protivnicima i loze vec dovoljno nalozene imbecilne mase huligana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Гледајте женску кошарку, пустите Дебелог и Удбаша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skulhead Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Ne znam što se toliko primate na Duletove izjave. Samo skida pritisak sa svojih igrača i priprema teren za sledeću utakmicu. To čovek stalno radi. Doduše, ove njegove priče o povredama igrača mi baš idu na nerve. Mačvan se sam okliznuo, nije bilo nikoga oko njega. Milutinov je nezgodno doskočio. Nikakve tu namere nije bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 Pa decenijama je sirio hejt, ali naravno kudikamo manjim intenzitetom dok ste bili dominantni i radili sta ste hteli i sa sudjenjem i sa dovodjenjem igraca. Sada kada je to malo stalo, dakle na sportskom planu teze parirate, ostalo je da se bavi prljavstinama. Covic mozda jeste smrad od coveka i krimos, ali apsolutno od njega ne cujes gotovo svakodnevno izjave kojim se potpiruje mrznja prema protivnicima i loze vec dovoljno nalozene imbecilne mase huligana. Konkretno mislim na osamdesete godine, kad je trenirao Divca i tako te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 A znas koga je pre toga trenirao? Zvezdu Ja mislim da on jos od tog vremena vuce neke nerasciscene emocije, jbg. Nego, u pravu je Major, batalimo to, valja cestitati devojkama sto gaze na prvenstvu.. jes da niko realno ne gleda zenski basket, ali opet je lepo kada karamo imperijalne cmarove u kom god sportu, koji god pol da ga igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=14&nav_id=1004264 :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 A znas koga je pre toga trenirao? Zvezdu Pa nije, Zvezdu je trenirao u devedesetim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 pričaš o košarci sa navijačima fmpa 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 U pravu si, zabagovao sam, mislio si kada je radio sa vasim mladjim kategorijama, posle je dosao kod nas. Ali svakako nesto iz tog perioda je uticalo na njegove traume, nemam drugo racionalno objasnjenje. Uglavnom, nije problem meni toliko on nego sto truje nove mlade generacije, Milosavljevic sad treba da igra u repki sa "pasjim sinovima" jel? Lik a i podrzavaci njegovog lika i dela ne shvataju da covek podriva vise nego samo Zvezdu svojim budalastinama. Zato mi i staje toliko na zulj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts