sale 3sm Larry Flynt Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 DANIJELO SRBINEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 DANIJELO SRBINEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Au jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 ova Sonja Petrović nije realno biće kapa do poda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 sta je ovo bre, ima li u cemu nismo najjaci ovo je bilo kao sa muskarcima prosle godine, kad je bilo najbitnije odigrali smo najbolje.... jebem ti zivot, sad sam tek nestrpljiv, ko ce da doceka taj septembar majku mu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Sta reci....najbolje smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Ovu Dabovicku da dovedu u Partizan sada bila bi jedan od najboljih igraca. Neverovatan uspeh, ponovo smo imali srece da nam Francuskinje skinu Spanjolke sa puta kao i u muskoj konkurenciji, ali trebalo je i one camuganske gorostase dobiti, svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 uzese i vaterpolisti svetsku ligu, neka im naprave neki zajednicki docek Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 I to nad ujkama....danas domoniramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Vraca nam se za 'iljadutristaosamdesdevetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veliko jaje Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Bravo devojke! Btw. Djiki ispizdeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 28, 2015 Report Share Posted June 28, 2015 Svaka cast za sve djevoike, poseban pozdrav za naimedeniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Соња Петровић >>>> Андрић. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Svaka cast devojkama, fenomenalan uspeh. Ali iskreno, nisam gledao ni jednu utakmicu, cak ni finale. jebe mi se za zenski sport, nevazno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 ja gledao sve u drugoj fazi, odlična košarka žene ubijaju kako izvode bacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Ja odgledao protiv Turske, Španije i čini mi se Slovačke. Završnicu nisam, sustigle me posledice nesanice. Bravo žene. Doneo tata kobasicu za svoje dete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Sto rece kuruz, zene polomile sa bacanjima. Jebes mi sve ako nemaju 95% uspesnosti. SAMO DANIJEL PEJDZ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Odgledao sam nekoliko poslednjih minuta. Generalno svi zenski sportovi me smaraju, ali opet nije mala stvar biti prvi. Ceka se septembar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Da, jebote, bacanja, a i trojke bogami.. smesno je sto imaju neki totalno cudan, drugaciji od muskaraca izbacaj, ali lopta pici u visem luku (ili mozda samo tako deluje posto su one nize ) ali pogadjaju bas dobro. Realno, sut je na prilicno zavidnom nivou, glavna razlika u odnosu na muski basket je u fizikalijama, odbrani itd, jedan na jedan, protiv nekog lika koji nema pojma da igra odbranu, ove ribe bi mogle da budu krajnje kompetitivne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Ја обожавам женску кошарку. Стекнем утисак да би могао да играм у таквом окружењу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Fale neke stvari kao plansko pravljenje faulova, ali moze da se gleda. Ana kao Bodiroga, razmakne sve i onda poentira lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 . Generalno svi zenski sportovi me smaraju, Atletika ženska je zakon http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=28&nav_id=1009265 Da se zna! Ime Lalovićevog Parga može eventualno da dobije neki kavez sa majmunima u zoo vrtu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkonet Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Da, jebote, bacanja, a i trojke bogami.. smesno je sto imaju neki totalno cudan, drugaciji od muskaraca izbacaj, ali lopta pici u visem luku (ili mozda samo tako deluje posto su one nize ) ali pogadjaju bas dobro. Realno, sut je na prilicno zavidnom nivou, glavna razlika u odnosu na muski basket je u fizikalijama, odbrani itd, jedan na jedan, protiv nekog lika koji nema pojma da igra odbranu, ove ribe bi mogle da budu krajnje kompetitivne. Ne moze me niko ubijediti da ova Ana Dabovic nije bolja od Daloa.Da igraju 1 na 1 i kucu i imanje bih na nju stavio. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Admiral Horatio Nelson, 28. jun 2015 20:31) # Link komentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Svaka cast devojkama, fenomenalan uspeh. Ali iskreno, nisam gledao ni jednu utakmicu, cak ni finale. jebe mi se za zenski sport, nevazno. Realno. Šta sad, treba da gledam biatlon samo zato što su Srbi dobri u njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts