Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Симоновића човек може да истрпи. Да не помислите да имам нешто против њега зато што је био у Звезди. Већ 2 таква Симона не бих могао да истрпим. Имаће свој задатак и одрадиће то сигурно како треба.

 

Ђе је Лаловић?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se ne lazemo, Dangubic je imao u najboljem slucaju prosecnu sezonu. Pamti se nekoliko dobrih zakucavanja i to je sve. On nije ni u Zvezdi bio medju glavnim igracima a ne vidim kako bi u reprezentaciji mogao da pravi neku razliku. Stimac, slicna prica, imao dosta losu sezonu. Mislim da je ova ekipa dosta jaca od proslogodisnje, jedino sto Krstic nedostaje. Generalno zna se ko je tu glavni, Teodosic-Bjelica-Bogdanovic, od njihove forme ce sve zavisiti, ostali su vodonose.... i Raduljica.

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jovic je izmislio kosarku za na primer Stefana Markovica, ali hajde da poverujemo da je povredjen. Slabiji smo dosta, Krle je za dve klase bolji od svih ovih sto ga menjaju, Bogdan je povredjen koliko vidim. Svejedno je da li Milosavljevic ili Dangubic, limitirani su obojica. Stimac nema pojma, ali nema ni Kuzmic, a pogotovo nema Milutinov, jer nasa igra u mnogome zavisi od odbrane, a uopste nisam siguran da Milutinov zna sta je odbrana, a kamo li da je igra. Kvota osam na nase da osvajaju, valjalo bi baciti 100e, mozda i prodje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sreta objasnio, u principu kurac na biciklu je centarska linija, ali i u takvoj kakva je najrealnije je da Stime otpadne. Dangubic bi mogao da zablista, ali realno i on je macka u dzaku, kao sto je i u Zvezdi bio.. jbg, nije ovo najbolji tim koji mozemo da imamo, daleko od toga, ali ako centri nekako odigraju van svojih mogucnosti a Teo, Bjelica i ostala, uglavnom bekovsko-krilna linija odigraju kako znaju, mozemo i bez centara daleko, samo smara me sto u najavi Spanci i Francuzi imaju jaci tim, a da smo doveli Death Star ekipu, izduvali bi i jedni i drugi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije nista sporno, samo kazem da smo slabiji od one ekipe koja je uzela srebro na SP. Meni je Nedovic na primer najgori bek koji je ikada pozvan u reprezentaciju, ali eto cutacu i pojesti svoja govna ako ga prosere sut, jer jednostavno lik ne razume kosarku ni malo. I Danguba i Gagi Robokap su bolji od njega duplo. Nadajmo se polukontrama i kontrama, znaci da dobrano prebijemo sve protivnike i da se neki degenerik tipa Nedovic dokaze. Kapljica mi dozvolja grube rici. Oprostice mi pape Nedovic.

Edited by Sreta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da smo po imenima malo jaci. Jaci smo makar sto nema Katica i Bircevica, takodje nema ni Stimca, Jovica ... niko od njih realno nije reprezentativnog kalibra. Markovic bar ima veliko iskustvo, i iz reprezentacije i igranja u najjacim ligama i EL. Naravno, nema tu Krstica, ali on je prosle godine bio povredjen i pruzio je najlosije partije u reprezentaciji. Isto tako se kuka za Bobijem koji je prosle godine otpao sa spiska.

 

Opet mislim da ce biti teze nego prosle godine. Prvo, nismo vise autsajderi i drugo, Bogdanovic je povredjen, a njegov sut spolja mnogo znaci, a i forma ostalih je u pitanju, pre svega Raduljice, Milosavljevica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@truli - pa pocev od Bobija, i, sto da ne, Jokica, da uzme neke minute (jes da je daleko od super-igraca koliko ga je Mega biflala ali je ipak dobar), pa Macvana zbog iskustva, pa cak i Jovica koji je po meni jako solidan plej i potpuno podcenjen igrac koji moze Tea da odmeni pristojno kad mora, ne kazem da sad imamo jos jednu celu petorku ubica koje ne vodimo, daleko od toga, ali ipak bilo je tu mesta po meni da budemo jos jaci, ali dobro, ni ovo nije lose.. bitno da su tu Erceg i Bjelica.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stefan Marković > Stefan Jović, to je valjda svima jasno.

Jedan Simonauskas kapiten je potpuno beskorisna masa, Danguba bi mogao da čuva sve tri spoljne pozicije, mogao bi više da tuče, a uz to je dosta popravio šut tokom sezone. No, manje više nebitna odluka, ni jedan ni drugi se ne bi nagledali terena.

Mačvan je potpuno nepotreban u ovom timu, imaš dve sjajne četvorke, ne vidim šta bi on tačno radio u ovom timu.

 

Štime >>> Kuzmić, ali i svi ostali. Štimetu dati traku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jovic nije mogao nikako ispred Markovica, pre svega sto je veci deo sezone bio povredjen, o iskustvu da ne pricamo.

 

Od tria Simonovic-Dangubic-Keselj, nekoga je moralo da usere, ali kao sto je receno, ko god da je otisao ne bi pravilo neku razliku.

 

To je to, tesko da je moglo nesto bolje da se slozi. Mozda je eventualno Jokic mogao da se nadje u timu. Ostaje zal jedino za povredama, da je Krstic tu i da je Bogdanovic zdrav bila bi ovo odlicna ekipa.

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je krivo zbog Jelovca, mislim da bi imao mesta u timu kao neko ko može i 4 i 5 da odigra. Jokić kad odigra nešto u nekom klubu koji se ne zasniva na nabijanju statistike onda ćemo da vidimo. Ništa mi se ne sviđa kako je igrao prošle sezone. Izvlačio se, bežao od koša, pederisao se oko trojke kao da je Dirk...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...