Јарослав Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Predsednik ce vam biti kosarkas koji je aktivan u nba. Koja sprdacina. neka ih, neka se lože pičkin dim sve to za ćoravog
truliandedzombileš! Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 nama i treba neko daleko od vlasti i mafije ne znam zašto sam odvojio ta dva sa "i" najbolji mogući izbor
Hail Metal Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Nekom Peković a nekom izdajnik Kosova i ubica premijera Đinđića. Smrt fašizmu, živeo Partizan. 3
darkonet Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 jos samo da objasne Pekovicu kako jedino sto treba da radi je da salje novce a za sve ostalo ce kao i do sada da se pita Dule
Hail Metal Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Samo neka šalje kad se ima, sad više neće plaćati Sandri Afriki 10ooo za sex, daće za stipendiju nekog talenta. 1
Мајор Гашпар Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Једног дана мора доћи у Партизан.
El Karnisero Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Bosna je baš očajna, slomiće ih Poljaci u drugom poluvremenu.
Angelystor Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Respekt za Islanđane što nemaju nijednog Amera(/crnca), mislio sam da je to već norma danas. Doduše, wtf što imaju jednog Ukrajinca 1
KazimKazim Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Ese ovom Stefansonu prezime cita bas SteVAUNson ilie Denda pusio neke smesne cigare pre meca? Ili daleko bilo presao sindrom B92 novinara na njega? A sam udario po upitnicama, Doganja i to mi se svidza stail? 1 1
Tag Hoya Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Bez poštenog centra pariramo Španiji. Prošetali bi se kroz EP da je Bobi u timu.
El Karnisero Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 BILO GDE SI KURAC NA ŠPANCE ISTRESI 3
Álvaro Recoba Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Gledo sam na srpski, pa španski i na kraj na turski strim. Turci napraviše haos. Samo napred!
LoveHateLove Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Vazna pobeda iako je tek prva utakmica. Izvukle nas one ludacke trojke Bjelice i Bogdanovica. Raduljica totalno pogubljen, jos mu ovi nabili kompleks nece da se opasulji do kraja prvenstva. Eh, da je Krle tu ovo bi islo na 20 razlike lagano. 1 1
KazimKazim Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 (edited) Bielica doktor igre zvane kosarka Sreta da prozove Kuzmaru da ne zna nista kao kurac, kao stoe Nedovica pre neki dan Mec resio Milisav, prvim kontaktom sa loptom i kosem iz okreta...biloe 47-50 tad Edited September 5, 2015 by KazimKazim
Hail Metal Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Bjelica, Nedović, Teodosić, Bogdanović medeno odigrali, ostali moraju bolje, centri katastrofa, Kalinić je isto loš bio.
Vic Rattlehead Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Jebi ga, uništio je Gasol Raduljicu, srećom imamo najboljeg igrača Evrolige.
Salvation Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 A lepo ja pricam da je dosta i da jedan covek fali, kad je to Bobi. Oprali bi ove jos gore da nismo bili potpuno podredjeni u reketu. Srecom, sa Bjelicom i Bogdanom nema nam zime, ako ovako nastave. Realno, svaka pobeda nad Spancima je meni maltene ko medalja, voleo bih najvise da ih opet sretnemo u finalu, da se naloze ko stoke da nam 'vrate' i da ih opet dobijemo.
Vic Rattlehead Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Sad bila košarkaška emisija na RTS, ovi iz Državnog posla ispeglali očajnim humorom, ali voditeljka 7 jezika govori. Zna li joj neko ime?
Мајор Гашпар Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 Нико не помену Марковића, а он убио бога како одиграо у одбрани.
Recommended Posts