Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebote, kakva utakmica!! U III cetvrtini smo ih sabili!

Ovaj Nedovic je odlican igrac. Jedva cekam da ga vidim ponovo u igri.

(b)Raduljica me je razocarao... :no:

Spancima :evotigana:

p.s.Pozdrav Spaniji :evotigana:

p.p.s.juce sam video Stimca u Uscu kako seta sa zenom. :)

Posted

Vratio se sa Goblina usran kao svinja...

Imam kljuc od kafane .................................

UH

Lizacu parket jezikom!

Posted

Теодосићу свака част, несхваћени геније, неухватљиви итд, али све новце света да имам никад га не бих узео. Бежи, бре, у курац, ко зна колико утакмица сам гледао кад овако силује и иживљава се и екипу у амбис гура. Капа доле мајсторе за асистенције, али због тебе 11 играча може да погине.

Бјелица наследник Бодироге. Дај му лопту у завршници и нема бриге. Мајку му, на каквог се играча направи.

Posted

Bielica doktor igre zvane kosarka

Cim smo im zaustavili trci i pucai taktiku, stao sut, nisu imali sanse da se odlepe...Dirk ustopovan u drugom, ccpk stail

Dezorganizovani smo bili u napadau, Te-O-Dosica izgleda poremetila sekirica od onog krvnika, mamu mu ebem...bacanja isto tankosava...ali sve dodze na svoe

Na trecu pobedu

Posted

Šta ćemo kad Teo bude uzeo zlato? Š TA?

Realno smo svi znali da sve ovo Bjelica može, ali malo je ljudi očeivalo da će nabaviti muda. Nabavi je negde i to dosta velika. Protiv Islanda Simonauskas kapiten 20+ poena.

Posted

Kako glupa utakmica.

Vala baš.

Samo mi drago da smo u poslednja tri napada uspeli da se urazumimo i da ne šutamo trojke. U stvari, možda je to do toga što više do Teodosića nije dolazila lopta :D

Posted

Treba uvesti zatvor za ljude koji seru po Teodosicu. Znalo se da ce ovo biti zajebana utakmica ali sada je najbitnije sve pobediti. Ako budemo prvi do polufinala imamo otvoren put.

Posted

Ja sam sad nekako ubijeđen da uzimamo. Dva puta zaredom pokazana muda kad je najpotrebnije, imamo najboljeg igrača na prvenstvu, skačemo vrhunski, a i sreća nas je počela pratiti.

Posted

Ozbiljan smo tim, nema zajebavanja. Kad pobedis tim koji ima Dirkenstajna i pored 4/30 za tri poena, to je dokaz pravog pobednickog duha i fantasticne odbrane.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...