Salvation Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Siluje sa svime što radi, nerezonski sutevi pasovi ulazi.. on jeste doktor to niko ne spori ali definitivno mu za sada ne ide, jbg. Nadam se da će biti najbolji kad je najbitnije, pošto nam je to itekako potrebno.
Маузер Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Da njega bilo nije, ne bismo se mi nagledali ova dva srebra. On je najbolji u nokaut fazi uvek bio. I ne treba srati nego ljubiti i u visine kovati! 1
Мајор Гашпар Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Нека, нека се испробају против Исланда све варијанте.
KazimKazim Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Skoro 80% za 2...toliki procenat se ni na laksem treningu ne ubaci
Маузер Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Koliki su raspad Italijani kada su na kos igrali sa ovim indijancima.
Salvation Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Rutinsko gazenje. Kalina i Bogdan doktori, Milutinov puno bolji od Raduljice po meni,Marković konstantno dobar kao i Nedović. Za sada sve po planu, samo da tako nastavimo.
vudun Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Milutinov jeste bolji igrač od Raduljice, slažem se. Ermolinskija kod Gašića. Da se to malo izbrusi.
Јарослав Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Švabe čekaju da Novicki izmisli čudo
LoveHateLove Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 (edited) Ali koliko nerviraju ove nove sirene tj. alarmi. Pa koja budala je to izmislila. Milutinovu definitivno treba dati vise minuta. Jebem ga, ne moze gore od Raduljice. Edited September 8, 2015 by LoveHateLove
El Karnisero Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Sa Islandom malo zezanje. Nemci igraju kao idioti, ali ako malo prestanu da prangijaju mogu ovo da dobiju. Italijani igraju kao da se nisu videli u životu na pripremama, a da su se onda svi posvađali na krv i nož... Prvi favorit za ispadanje iz grupe posle Islanda.
Vic Rattlehead Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Kakav dan za Nijemce. Prvo izbjeglice, pa sad ovo.
Мајор Гашпар Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Окренули копље наопако. E moj Majore... Говориш као да си Лазаревић, а не Бранковић, као да си Лазарев брат, а не мој. 2
WoS Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Nemci raspad i ispucavanje, trener im je nula. Sve mi se cini da ce ono sto su odigrali protiv nas biti njihova najbolja tekma na prvenstvu.
Маузер Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 @Major: Secas li se sta nam je zavestao Alija?
Мајор Гашпар Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Рекао је:"Мучите Пољаке где год можете." Рекао је:"Боље да их тражите са сабљама у њиним домовима, но да их с кашикама чекате у својим." 1
Мајор Гашпар Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=DwoVqpxf2CM
kuruz Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 šta je s ovim Špancima, ne mogu krštenu akciju da organizuju ne odgovara nam to, treba da dobiju
Маузер Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Вероватно су сконтали да им је лакше ако буду трећи. Стара су то говна.
Мајор Гашпар Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Коки, који си ти читач Кабале постао...
El Karnisero Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Usraću se od ovih emotivnih opraštanja od Duloa na fejsbucima. Sad da ga jebeš šta će biti u našoj grupi, da mi sutra dobijemo Turke, da se lepo osigura prvo mesto. A ko god da padne u četvrtfinalu i polufinalu, manje-više je nebitno.
Recommended Posts