Captain Spaulding Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Batum od heroja do tragičara. Odlična tekma, prvi put posle puno vremena da sam navijao za Špance, upravo zbog mogućeg i slađeg finala protiv smradova 1
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Apsolutno + ce publika biti na nasoj strani. Jebote, ovaj Gasol. Jebote. Znaci, ono, nema veze kakva ti je odbrana, sta radis, kako se postavljas, ako tom liku fazon ne polomis ruku, pisi propalo. Samo, ostaje cinjenica da je cistu FAULCINU napravio kod onog jednog kucanja kada se lomio rezultat, od kad su presli Spanci u vodjstvo to je bilo to, krenuli nervi. Jbg, Batum koji sutira 6/6 i onda sutira 3 bacanja ko Sekil, jasno da su ih nervi odradili. Ipak, ne mogu da se otmem utisku da valja tuci od samog pocetka Gasola, mora covek dobiti teske batine ili nam se lose pise.
Hail Metal Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Španija osvaja EP . Kakvo će samo samopouzdanje da imaju Španci posle ovakve pobede, navijao sam za afrofrancuze ali kara banana, školovaniji su Španci, Parker podbacio žestoko. 3 2
Мајор Гашпар Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 И судије кумовале. Чист фаул над Ловерњом пре куцања Гасола. Одоше на +3. 1 1
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Sad imamo jos veci imperativ da se useremo Spancima u zivot, na proslom prvenstvu su drvili kurac o velikom rivalstvu pa smo iskarali Francuze, ovog puta cemo tako sa Spancima. To ko Djoko Lajf sto se popisao po Federeru i Nadalu, tako i nasi moraju da pokazu da je to lozenje na Francusku i Spaniju sve kul i ok u kontekstu lozenja na drugu najbolju reprezentaciju Evrope.
LoveHateLove Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 (edited) Da, onaj skok u napadu Gasola za +3, tu je bio cist faul, sa obe ruke ga bacio na pod. Nego ljudi treba dobiti Litvance sutra, nisam ja bas siguran da ce to biti glatko, ali nadam se da ce odigrati dobro jer su uvek protiv najjacih igrali najbolje. Edited September 17, 2015 by LoveHateLove
Sreta Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Pevac ili krelac, bice dobro pecenje! 5
Маузер Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Da li ste vi ljudi uopste gledali Litvance na ovom prvenstvu? Kurton od ekipe bre
LoveHateLove Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Da li ste vi ljudi uopste gledali Litvance na ovom prvenstvu? Kurton od ekipe bre Da su kurton od ekipe ne bi stigli do polufinala. Moze da ih zasere sut, a i ovaj Valanciunas pod kosem je standardno dobar, nasi opet u poslednje dve nisu bas nesto ubedljivo igrali.
Маузер Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Ja sam gledao LItvance svakuutakmicu i znam sta pricam. Ne pricam napamet jbg. Kenjao ih sut protiv Italijana koji uopste ni ne igraju odbranu.
skulhead Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Samo su Letoniju dobili ubedljivo. Sve ostale na jednu loptu. Nijednu utakmicu nisu dobili preko 4 razlike (regularni deo). Dosta su loptu gurali pod koš, a manje su šutirali za tri nego uobičajeno. Oko 30% na prvenstvu za tri, ali ih je protiv Italijana išlo (11/18 čini mi se). Jebi ga, sve je moguće, ali ipak više oni imaju razloga da se plaše nas nego mi njih.
Jevrosima Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 nemamo debila poput barnjanija npr,a ako tea i sut krene cao zdravo,nece biti lako ali mozmomito veceras parker uzasan,francuzi bacali cigle,pau govedo ali ipak majstor pre svega
LoveHateLove Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Jbg. ja sam gledao samo tu protiv Italije i nisu delovali lose. Videcemo.
Demon Seed Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 oftopičim za to što pričate sad, al' slučajno videh Nemce siromahe, 1-5 skor u grupi, a koš razlika -9 (370:379) xD
Salvation Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Pa tako nesto su i Rusi, izgubili sve tekme a kos razlika nesto smesno malo. Ne moze se pobedjivati na ovom prvenstvu sa dva do jaja igraca i ostalo cabrom, jbg. Evo Litvanci su izuzetak koji potvrdjuje pravilo, ali i oni ce sutra biti razmontirani.
El Karnisero Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Па није ни лако изгубити са великом разликом од Пољске и Босне.
vudun Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Španija ima problem sa šutom izvan linije 6.75 Nije normalno kakve partije pruža Gasol na ovom šampionatu. Čovek igra 15 godina za reprezentaciju, a (ne)pošten čovek se prosto mora zapitati odakle mu onolika energija i volja. Kapa dole. Pucaju Litvanci kao lajsne, to tako mora da bude; ipak je Sale Nacionale na klupi, a on je za njih protivotrov. Trenutno drugo mesto na ''selektoru''. Napadam Kobru, nema šta.
truliandedzombileš! Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Evo Litvanci su izuzetak koji potvrdjuje pravilo, ali i oni ce sutra biti razmontirani. Ne gotivim ovo sprdanje sa Litvanijom, reprezentacija su za svo poštovanje i u vrhu maltene konstatno, što se za nas baš i ne može reći. Nikako na nivou nekih instant ekipa.
Salvation Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 (edited) Ne sprdam se, ali realno Litvanci imaju dva odlicna igraca, aj mozda tri, ostatak su cabar, manje vise. Ja prvi bas volim Litvance, uvek su imali neke gotivne igrace, nosili svojevremeno i Sovjetski Savez, ali prosto, ono, moramo mi bas lose a oni bas dobro da odigraju da bi imali neke realne sanse. Ne kazem da to ne moze da se desi, ali objektivno imamo zaista puno jacu klupu, mnogo mnogo veci fond odlicnih igraca i prosto bi bilo objektivno iznenadjenje da izgubimo, sto ne znaci da ne moze da se desi. Edited September 18, 2015 by Salvation
Álvaro Recoba Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Ništa se ne svira sinoć protiv Gasola, će mora, ako prođemo, Đorđević da pravi tehničke da malo urazumi sudije.
Маузер Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4 Hajp hajp hajp
Vic Rattlehead Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Jedina loša stvar je što ćemo, kada osvojimo zlato, tu odvratnu pjesmu morati čuti milion puta. 8
Маузер Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 PEsma je mlogo lozacka. Kad si pijan pred tekmu pogotovo. Nebeska udica se gleda obavezno. 1
Vic Rattlehead Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 Bolja ova mnogo, samo pogrešna država, jebi ga.
Мајор Гашпар Posted September 18, 2015 Report Posted September 18, 2015 И мени је песма срање, али ајде, ново време, нови токови.
Recommended Posts