Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I jos ednom da pozdravim Zalizanu prevaru i njegovog dupelisca Materica...sto nama ne dovedose ovog Mvaruvaria, sto rece Dutina...nego neke Dalo cirkuzante...nece ni tvoa goreti do zore

Edited by KazimKazim
Posted

Poluamaterska ekipa, da se ne lažemo. Zalizani i Picousti i njegova pudlica pokupili ono što iole vredi, a više ništa ne vredi. Sve je to gej lobi, kao što se, uostalom, da videti po Meginim gaćama i tačka.

Posted

Šta znam meni taj Vrabac deluje da ima smisla, samo je neke lopte glupo gubio, ima neki tamo ukršteni dvokorak,..

Vraneš, Žarko Rakočević, Gordić, Fredi Haus i Marinković, petorka za plej of, uz recimo Džikića.

• Upvote 2
Posted

Vraneš, Žarko Rakočević, Gordić, Fredi Haus i Marinković, petorka za plej of, uz recimo Džikića.

Đokić, Radošević, Čubrilo, Čanak, Varda. Igrači sa klupe nisu potrebni, a na klupi samo Trajković da sedi.

Posted

A to su već matorci realno, moja ekipa je perspektivna.

Vraneš = Robert Periš

Žarko = Alonzo Moning

Gordić = Tim Hardavej

Fredi Haus = Pipen

Marinković = Kris Malin

• Upvote 2
Posted

Au covece, sta rade ovi nasi na pripremama kada se ovoliko povredjuju ovih dana? :/ Bolje bi bilo da se Mitrovic povredio ako mora neko ali i ovako se nadam da ce makar pozitivna stvar iz ove grozne vesti biti sto cemo dovesti konacno jos neko krsteno pojacanje. Valjda ce covek brzo da se oporavi, sta god da bude.

Posted

A to su već matorci realno, moja ekipa je perspektivna.

Vraneš = Robert Periš

Žarko = Alonzo Moning

Gordić = Tim Hardavej

Fredi Haus = Pipen

Marinković = Kris Malin

Vučić = Peder

• Upvote 5
Posted

Au covece, sta rade ovi nasi na pripremama kada se ovoliko povredjuju ovih dana? :/ Bolje bi bilo da se Mitrovic povredio ako mora neko ali i ovako se nadam da ce makar pozitivna stvar iz ove grozne vesti biti sto cemo dovesti konacno jos neko krsteno pojacanje. Valjda ce covek brzo da se oporavi, sta god da bude.

Da, da, bolje da se povredio Mitrovic, jedina legimit cetvorka koja je na raspolaganju sada. Jesi ti normalan covece?

Posted

Ови у савезу имају 3 алпине које стоје већ 6 месеци и не знају коме да их доделе.

Буџени...односно фризирани БМВ.

To već nije od para poreskih obveznika.

Posted

Ови у савезу имају 3 алпине које стоје већ 6 месеци и не знају коме да их доделе.

Буџени...односно фризирани БМВ.

Jel se to uklapa u tendencije nase Vlade, druze Filipovicu? A nasa Vlada pozdravlja svaku inicijativu za smanjenje potrosnje!

Posted

Da, da, bolje da se povredio Mitrovic, jedina legimit cetvorka koja je na raspolaganju sada. Jesi ti normalan covece?

Naravno da jesam - to bi ih NATERALO da dovedu konacno pravog igraca, a ne da se slepamo kao da imamo Mitrovica, koji je covek toliko brutalno nepredvidiv da je sve sem "legitimne" cetvorke, sem ako nisi mislio cisto po tome koju poziciju po difoltu pokriva.

Posted

Ja se istovario na Zvezdi, jurio plus, a uzeo lovu na vama, gadjao keca kad ste gubili. Sve u svemu, nemate pojma. Cvele kanalcina.

Posted

Ali baš ste loši, nego srećom Skopljaci su još veći invalidi. Vrabac uopšte ne liči na košarkaša, nego na tipa kome su zbog visine u naselju rekli "ajde ti da igraš košarku". Marinković jedino nešto zna.

Posted

Muric, Andric kad se oporave i neki jeftinio crnac bice dovoljno za opstanak, a koliko ce biti za nasu ligu to je pitanje.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...