Jump to content

Recommended Posts

Posted

@Hoya maltene ko karanje Voshe u fudbalu prekjuce. I jel vi bese uopste igrate kosarku, zasto si ti covece i dalje prisutan ovde? :haha: Pustise nas na kraju malo, ispade sasvim pristojna razlika s obzirom kako smo igrali. Bice bolje, valjda, ali definitivno je u ovoj fazi sa pola tima u autu i sumnjivim pojacanjima bolje od -27 nije ni moglo da bude.

Posted (edited)

Borisa ponovo dokazao klasu. Ni Gudura nije bio los. Malo je prenervozan, srce moje, podseti me na Milana ponekad.

filip covic >>> tag hoja

Edited by Sreta
Posted

mene je vise iziritirala bezmudost nekih igraca, lose zagradjivanje, skok..poraz od Reala je ok, izgubili su prvi mec, nagazili i odrali nas...zanimljivi su natpisi na portalima, obaranje nekih rekorda a zaboravlja se poraz Buducnosti od Sijene ili poraz Sijene od Olimpijakosa kada su postigli 9 poena za poluvreme a oba poraza su bila preko onog zvezdinog na poluvremenu, 37 i 38 poena razlike. Novinarska govna su neverovatna, previse je grobara tamo koji su jedva docekali nesto ovako pa da blate Zvezdu ali su na kraju dobili karu bananu...

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...