Sreta Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Jos vas je kenjalo kao nikada, necete do kraja sezone dati ovoliko poena. 1 1
Мајор Гашпар Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Јбг, не уме само Симон Капитен да од табле убаци циглу.
Vic Rattlehead Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Ko je na kraju pojeo govno na minutu ćutnje za Žeravicu, Sportske kažu oba tabora navijača a ove Zvezdine stranice da su grobari prozivali Čovićevu ženu?
vudun Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 A i taj će u januaru uteći u neki tamo Limož.
darkonet Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Stimac ce odradjivati posao u KLS i ABA ali je i dalje nemac pojma, prolazi mu kroz reket ko stigne...Miler ce biti najbolji igrac lige samo da malo udje u stos posto je odradio 4 treninga. Sudijski kriterijum je upropastio utakmicu. Stoku sa tribina ne vredi ni komentarisati kao ni malog misica pod imenom Hail Metal
El Karnisero Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Капдевила, надам се да си купио јубиларни број Времена. Опасан текст написао Теофил. Купио, обрадовао се као дете. Додуше нисам близу краја, можда 2/3 прочитао, купио Мистер Ноа на сајму, па се тиме занимам. Добра причица Теофила, али се плашим да ти кажем шта ми је најбољи текст. Како после да не волим Мекела...
lemmy sixx Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Jebo vas Teofil Pancic, Blagoje novinarstva. Stimac odlican, kapa dole. Svejedno, kanta je Zvezda,previse primljenih poena od ovakve skrnave ekipe je nedopustivo.
truliandedzombileš! Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 ne vidim đe plovi crno-bela lađa predvodnica srpske košarke nit smo dobili neke mlade igrače ove sezone, niti imamo kvalitetne strance/matorce marinković u igračkoj agoniji ozbiljnoj - nije da sam očekiva da će procvetati, ali nikako da će se srozati ovoliko - dule bi to rešio sa par davljenja i psovanja svega do askurđela minimum, ali jebiga, ovako mu je ostavljeno da divlja po terenu i pravi budalu od sebe. aranitović jedini tu pokazuje ozbiljan potencijal, malo više teretane i da ga kuruz odvede na nekoliko večera kaloričnijih malo i biće top uglavnom, mislim da je omladinska škola najkritičniji deo kluba, nije stvorila vrhunskog igrača godinama. ako se bezdan iz kojeg se kopaju talenti i malo suzio, nemoguće da je toliko presušio.
Hail Metal Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Lol. Cak ni Kuruz nas vise ne zove FMP, koji si Kostunica. A gde sam ja rekao da je Zvezda FMP? Stvarno si pacijent, pa ti si sam sad Zvezdu stavio u isti koš sa FMP-om.
Мајор Гашпар Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Купио, обрадовао се као дете. Додуше нисам близу краја, можда 2/3 прочитао, купио Мистер Ноа на сајму, па се тиме занимам. Добра причица Теофила, али се плашим да ти кажем шта ми је најбољи текст. Како после да не волим Мекела... Иван Ивањи?
Salvation Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 (edited) A gde sam ja rekao da je Zvezda FMP? Stvarno si pacijent, pa ti si sam sad Zvezdu stavio u isti koš sa FMP-om. Mozes ti to bolje, ajde. Ovo je Tag Hoya nivo fora. Edited November 5, 2015 by Salvation
Hail Metal Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Ovo nije Tag hoja fora, već uopšte nije trebalo da bude fora, izgubljen si, u 2 posle ponoći se spava. 1 1
El Karnisero Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Иван Ивањи? Да, само јудејска књижевност и комунизам.
Мајор Гашпар Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Скок вам је ужасан. 9 скокова више има Фенер на полувремену. Штимац одигра добро, па га Радоњић замени и пусти га минут у другој четвртини.
Salvation Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 (edited) Radonja je specijalista za unistavanje dobrih serija igraca - covek je fenomen, cim neko udje u fazon, vreme je da ga idiot zameni. Realno, mnogo su jaci svi sem Francuza u ovoj grupi, gledajmo pozitivno, makar Tompson pocinje da ne lici na najgoreg igraca u timu, a Stime definitivno igra bolje od debelog. Cinjenica da smo generalno kurton je vec neka druga, tuznija prica, ali budimo realni.. prosle sezone smo opet izduvali karu a imali smo najboljeg igraca Evrolige u timu. Jednostavno, sa ovom ekipom i Radonjom na celu, u ovakvoj grupi nemamo sta da trazimo, ali to naravno ne znaci da ne mozemo da se prosetamo do titule u Jadranskoj ako se prica malo uozbilji do kraja sezone. Edited November 6, 2015 by Salvation
Tag Hoya Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Jeste, Radoonjić je kriv što je ekipa kurton... 1
Hail Metal Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Jednostavno nije Evroliga za cigane, nije to to. 2 1
kuruz Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 Jordan V ko pusta ustase na CZ svetoj utakmici? HAHAAHAHHAHAHAHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAHA
Мајор Гашпар Posted November 7, 2015 Report Posted November 7, 2015 (edited) Свако јутро кад се пробудиш, да се прекрстиш...па да видиш како ће да те крене. Од каквог си се зла спасио. Неко пустио да би испратио причу око туче у Атини. Јбг, кад не капирају зајебанцију. Edited November 7, 2015 by Мајор Гашпар
Recommended Posts