Hail Metal Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 (edited) Pa šta očekuješ od kluba koji postoji godinu dana? Edited December 28, 2015 by Hail Metal
Salvation Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Nisi ni linkovao kako treba, covece, ali pretpostavljam da je ovo nesto u vezi Kinzija. Coveku se smucili casovi ljubavi, ocigledno, pa pristao i za manju kintu da igra kod nas. Jbg, krajnje je vreme bilo da vam zavucemo kurac za sve igrace koje ste nam i u fudbalu i u basketu krali, mada pitanje koliko ce Kinzi biti dobar sad.. ali svakako od Tompsona bolji, kako god da okrenes. 1
kuruz Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 (edited) http://www.kkcrvenaz...28-12-2015.html časovi ljubavi se ne pominju kad su ovakvi likovi u pitanju Pavlović, Žo, Berta i ostali su nešto drugo Edited December 28, 2015 by Underkuruz
Sreta Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Divac da okaci i Zvezdin dres u svom muzeju, gde je okacio sve ostale. 2
truliandedzombileš! Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Dule bi dobijao sa ovakvim timom, ne bi mogao sa državno-mafijaškim projektima, ali bi razne kikiriki ekipe dobijao. No, da je on ostao ne bi imali ovakav tim, nikakvi stranci. Ali bi do kraja sezone svakako imali nekoliko afirmisanih mladih igrača, za razliku od ovog sunovrata.
Salvation Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Dule je svoju jedinu kosarkasku slavu stekao sa drzavno-mafijaskim projektom, o cemu pricamo? :haha: 3 1
truliandedzombileš! Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 da je čović bio glavna figura partizana, pa bih razumeo o čemu ti pričaš ovako zaista ne znam
darkonet Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Ej klošarčino jedna ciganska marš sa foruma, čije majke ti vređaš ? Šabane jedan poremećeni. Banujte ovu debilčinu. vidi ga mali misic po imenu Hail metal konacno izvirio iz rupe i oglasio se debilcina ti tata sto te napravio takvog, da malo poznajes domacu kinematografiju znao bi odakle je citat a i da si covek navijao bi za pravi klub i voleo Vucica a ne za Marjanovica i Vucelu jebali te oni ahahahah Kinsara stigao opaaaaaa, gde su casovi ljubavi, treninzi u 6 ujutru i picke materine ahahahahaahahahaha 1 1
Hail Metal Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Dakle videh da je Jarcoslav, moderator, pročitao ovo, gde je ban za darkoneta? Vređa roditelje, prvo majku , paoca, jel to dozvoljeno pa da i ostali to radimo?
vudun Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Retardiran citat iz Lepih sela, kao što je, uostalom, retardirana i svaka uloga Nikole Koje.
Hail Metal Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Zna se kako se citira, ja ne znam za taj citat, kao što rekoh svaka druga reč u našim filovima je jebanje keve, ok ako ovo prođe bez bana, znači da je to dozvoljeno. Sad će se videti da li će yumetal naslediti neki anonimni darkonetovi ili će ovaj forum ipak imati budućnost.
darkonet Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 (edited) nije da nisi u pravu za Koju, najbolja mu uloga onog deteta u Rad na odredjeno vreme, bez obzira nema opravdanja za malog misica po imenu Hail Metal zbog nepoznavanja hahaahah placi sisice, mada svi znamo da places zbog Kinsare a ne zbog jebenog citata, zato si i misic mali Edited December 28, 2015 by darkonet
vudun Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 (edited) Pa ciguligusi nepismeni, nema tu navodnika Samo Miša iz Dinastije Edited December 28, 2015 by vudun
truliandedzombileš! Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 ljudi su psovali mater bati pa je jaroslav banovao njega nemoj se uzdati u pravednost pomenutog
Hail Metal Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 ljudi su psovali mater bati pa je jaroslav banovao njega nemoj se uzdati u pravednost pomenutog Ne uzdam se, ne tražim ja za nekog tamo darkoneta permaban, ali da je zaslužio ban jeste. 1
vudun Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Mislim da bi trebalo oformiti stručnu komisiju.
Tag Hoya Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Mogu ja da budem komisija, kao nepristrasan član foruma?
vudun Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Instagramska bagra. Čerga. Da Čoki napravi nalog i okači svoj kurčić, ovi bi to lajkovali i hvalili ga da je domaćin, delija momak i šta ti ja znam...
darkonet Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 pogledaj malo kod Duleta, davi vas i jebe vam majku ali ga i dalje volite ko majka ludo dete grobari, vazda avangarda 1
Salvation Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Dobro bre, Kuruze, covece, sto si toliko ogorcen, majku mu? Zvucis kao onaj najgori preletac mekdonalds-za-tursiju LDP lik, kao srbi govna i te akcije.. kapiramo, sad si grobar, u redu je, ne moras svoju navijacku labilnost pravdati u svakom jebenom postu, deluje glupo. 1
B@K@ Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Ništa gore od navijačkog prepucavanja. Svaki navijač koji brani lopove i prevarante, pardon, rukovodstvo i huligane i kriminalce, pardon, organizovane navijače svog kluba je maloumnik, kao i svaki vernik koji objašnjava da je baš njegova vera ona prava. Vratite Lemija!
Recommended Posts