Jump to content

Recommended Posts

Posted

malo ljudi ima od podele

a sada su instalirana uprava i batinaši sa juga koji prete po istoku i zapadu dodatno rasterali navijače

dok se u rupi bez pogovora sluša šta šipka kaže

Posted

Ako je nas odrao Fener 30 razlike mi cemo Partizan isto bar toliko. Da narednih 10 godina budemo samo sampioni Srbije meni dovoljno, a kako stvari stoje tako ce i biti. JEBIIIII

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted (edited)

Ja se sećam da je samo pre par godina oko 100.000 navijača zvezde išlo da gleda zvezdu vet kad je igrala f4 u vaTRepolu. I samo je Sreta reko da je vaterpolo kurac sport.

Pa izgubili jednu utakmicu posle toga i ugasili se.

Edited by serblackbeard
  • Upvote 4
  • Downvote 2
Posted

Pa naravno da je vaterpolo kurac sport, kao i odbojka, rukomet, i tako dalje, ali treba ispratiti bilo koji sport u kome tvoj tim postigne neke planetarno bitne uspehe, to podrzavam. Ja licno ne bih isao na vaterpolo da sam u lozi sa Irinom Sajk licno, ali jebiga sad.

Posted

pisaj sport u koji igra 5 repstacija, mi pokazali da umemo, osvojili posteno, izljubili se i dovidjenja

vaterpolo je jedini sport u kojem nema zle krvi medju vecitima ako se zaboravi na onu podlost pustanja menice ali tada su bili drugi ljudi u partizanu tj govna

Posted

Jebote, ovaj grobarski lobi. Oteraše Lemija i Sretu, vade se na prava žena i nekog tamo lulua. Serem vam se na to vaše čuveno poštenje.

Posted

Fenerbahče je pobedio zbog Veselog, Antića i Datomea. Veseli je poludeo u drugo, a ovi dvojica nesu promašuvali. Mnogo je jači tim.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...