Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zoc je maltene uvek nadrkan kao uostalom i vecina vasih trenera. Ali u ovom slucaju puna podrska, jebao tog lika selfi, kakvo je danas vreme kad ti tako neko pridje jednako je verovatno da oce selfi koliko i alahu akbar, a i jedne i druge treba terati u tri lepe.

Edited by Salvation
Posted

Ne znam da li sam ikada napomenuo, ali nikad slabija Evroliga.

Pa jebem ti zivot, neka tamo zvezda ce da bude treca-cetvrta i igrace protiv nekog tamo Brose Basketa!!!

• Upvote 3
  • Downvote 3
Posted

Evroliga nikad nije ni bila jaca, rekao bih. U konkurenciji za titulu ima 6,7 ekstra jakih ekipa. U odnosu na prosle godine jedino su slabiji Makabi i PAO, ali je Fener ekstra jak, Efes, Real, uz CSKA, Olimpijakos...a tu su i Himki, Lokomotiva.

Naravno, fale tu kosarkaski dzinovi kao sto su Partizan, Limoz, Cibona, Pop 84...

Posted (edited)

Naravno, fale tu kosarkaski dzinovi kao sto su Partizan, Limoz, Cibona, Pop 84...

Saglasan sam, bivsi evropski prvaci za razliku od kosarkaskih Sahtjora poput Zvezde, Cedevite, Brose Basketa... jos samo Tartu Rok fali.

A zamisli neki tamo Partizan ni za tu Evroligu ne moze da se kvalifikuje, kakav bedak.

Jeste bedak, saglasan sam, Vucicu je to bio i cilj, oslabiti Partizan i stvoriti mutanta FMP-Zvezdu.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

Jeste bedak, saglasan sam, Vucicu je to bio i cilj, oslabiti Partizan i stvoriti mutanta FMP-Zvezdu.

Ne shvaćaju da je turbo mutant u evropskim okvirima rang London Tauersa i Frankfurt Skajlajnersa.

Posted

Ne nabrojaste Barsu, sve bolje i bolje igraju, od Loimpijakosa su jaci sigurno. Zasluzeno smo dobili laksu grupu, jer smo sve redom prcali u najtezoj. Da smo dobili efes, jurilo bi se drugo mesto i siguran final four. Al ce da kukaju kako englezi nisu ucestvovali kad osvojimo.

JEBI

NE VADI!

Posted

Njima frka jedino sto mi necemo da ih pustimo. Pola kosa Efesa ce se u Pioniru nadoknaditi visestruko. Ako se dobije Darusafaka tamo i Lokomotiva ovde, mi smo u 8 sigurno. Cedevita je svoje dobila sto se tice Zvezde.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...