Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

znaci igrace se i EL za siromasne. pa, dobro, mora i sirotinja da se zabavlja... kakvih ce tu biti epskih duela:Loiama Bisons, Solnoki Olaj, Partizan...

nego, ovi jebeni Crnogorci ce dobiti treceg predstavnika na ustrb srpskog, e, sta docekasmo....

Vidovdan i Hrvati, nidje veze...

Edited by LoveHateLove
Posted

Bas htedoh da postavim tu vest Hejle. Znaci, svaki put kad se smorim koliko smo mi kurac od nacije ovako objektivno gledano (ne racunajuci poneki bljesak u nauci i naravno uvek u sportu) tu su Hrvati da me podsete da ima i gorih od nas u komsiluku, a nisu Siptari. Jebote, koji su to duboko-usadjeni kompleksi, ljudi prosto ne bi znali sta ce sa sobom da mi ne postojimo, spontano bi implodirali. Mislio sam ajde da mozda ovi nasi spuste malo gas u nekom trenutku, ali hvala im sto su nas sad motivisali da ih zgazimo u svakoj tekmi do kraja sezone.

Posted

Ја мислим да ћемо сви у ту сиротињску лигу.

Само што ће неки бити срећни што уопште тако нешто појавило, а други ће да се куну у образ поштени како су одувек били за то.

Posted

Sampion ABA lige bi trebalo da ima direktan prolaz, a znamo ko ce to biti :)

U suprotnom, ne vidim smisao postojanja ABA lige.

Биће како Шиптар Ђорди каже.

Верујем да ће угасити АБА лигу од следеће сезоне јер неће добосити никакву проходност клубовима који су се определили за ФИБА-у.

Posted

Ma gasi se Jadranska sigurno.

FIBA daje mesta nacionalnim šampionatima, a kako sam negde pročitao, Evroliga će potpisati dvogodišnje ugovore sa tri kluba. Darušafaka sigurno, a za dva mesta Himki, Lokomotiva, Bajern i Zvezda. Neće davati mesta nacionalnim šampionatima kako se prvo pričalo. Ona dva preostala mesta idu pobedniku Evrokupa i pobedniku kvalifikacija. Ako i ta mesta ne budu prodali nekome.

Posted

Ту ће да играју најбогатији, а овамо у тој Лиги шампиона неки кикирики клубови. Али за то је највише крива ФИБА која је испустила све из руку пре 15 година. Није ни чудо, с обзиром на то каква је то гомила неспособних кретена.

Posted

Дарушафака је најбољи показатељ звец звец шиптарско-каталонске комбинаторике.

darušafaka madafaka i ajde

forsiranje raznih poljskih, nemačkih, litvanskih, udbaških klubova je sramotno.

jebeš zatvorene lige.

u sportu mali ponekad pobede velike, i iako se EL uvek trudila da toga ne bude, sada sasvim zatvara vrata magiji sporta.

Posted

Gde god da igra, navijaću da Vučićevsko-čovićevski mutan gubi, jer je finansiran pokradenim parama sa Kosova, od SMS poruka za vreme poplava i od smanjenih penzija, klub sa petim najvećim budžetom u Evroligi nas bruka i jedini on gubi od Darušafake, u ubedljivo najslabijoj Evroligi od njenog osnivanja.

Sumnjam da nova Fibina Evroliga može da bude slabija od ovogodišnje Evroligine.

Treba dati A licencu, Partizanu, Žalgirisu, Ciboni i Limožu!

ZvezdaFMP, da igra sa Cedevitom, Tartu Rokom i Darušafakom kup Lilijane Ronketi, kako i nalaže košarkaška logika i kosmička pravda.

• Upvote 8
  • Downvote 2
Posted

Gde god da igra, navijaću da Vučićevsko-čovićevski mutan gubi, jer je finansiran pokradenim parama sa Kosova, od SMS poruka za vreme poplava i od smanjenih penzija, klub sa petim najvećim budžetom u Evroligi nas bruka i jedini on gubi od Darušafake, u ubedljivo najslabijoj Evroligi od njenog osnivanja.

Sumnjam da nova Fibina Evroliga može da bude slabija od ovogodišnje Evroligine.

Treba dati A licencu, Partizanu, Žalgirisu, Ciboni i Limožu!

ZvezdaFMP, da igra sa Cedevitom, Tartu Rokom i Darušafakom kup Lilijane Ronketi, kako i nalaže košarkaška logika i kosmička pravda.

Evo ti plus, trudiš se.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...