Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Izgubio je mnogo krvi pa mu se muti...

Elem nikad slabija evroliga i nikad slabiji Efes, nadam se da će do kraja SNS mutant izguiti sve . Ali u suštini u onoj grupi se sve kristališe, bitno je samo da SNS mutant ne bude među prva dva, a onda nek CSKA ili Real trpaju po 30 razlike.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 3
  • Downvote 6
Posted

Ja ga razumem i podrzavam, Hejl je jedini medju vama koji zapravo konstantno troluje i podjebava, svi vi ostali se lozite, vadite kopije ugovora i ostalo. Cinjenica, ja se prvi lozim pa ne mogu da sudim, ali postujem Hejla sto je dosledan i ne shvata stvari previse ozbiljno, kao npr. Major koji me od svih ljudi ikada na forumu jedini blokira, iako mu nikad nista ruzno nisam rekao.

Posted

Evo ga opet. Seres ko foka + smaras + vredjas. Ali ocekivano je za navijackog maloumnika. Prijatelju, izvadi ti meni ugovore svih vasih crnaca, plate Lovernja, Kinsija, Pavlovica itd. crno na belo, da se tako izrazim, pa onda da pricamo o cinjenicama. Problem je sto si malo selektivan sa istima, pa ispadas smesan.

Posted

Ne primaj se toliko, Salvi, vidiš da je truli sam najbolje spustio Kuruzu. :haha:

Kuki, kako ide ona genijalna fora za novo ime Zvezdinog stadiona, nije Rajko Mitić nego?

Posted

budali je vađenje ugovora kojima se dokazuju laži i izmišljotine "smaranje"

idiot

Picki banatskoj je normalno da navija za Zvezdu pa onda pocne navijati za Partizan. I vadi ugovore i ljubavna pisma.

Maloumnik.

• Upvote 11
Posted

Iskreno meni je bolja Bogdanova trojka u turskom prvenstvu sa pocetka ove godine.Nonsalantan skok sut sa pola terena.A ovo sto je Llull pogodio je klasican ''bacim ako udje udje'' kos.

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...