Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kalinić je najjači

na bukvalnoj svakoj utakmici, i za klub i za reprezentaciju, neko njega razvlači po parketu, a on umire u lepoti padanja i onda slaže nevinu facu

neviđeno prljav igrač, a tata za odbranu

šteta što je natrpao KKPFC pre dve godine i što mu nestade ta preciznost

Željko je od njega i Bogdana napravio defanzivne manijake, al im je to malo ubilo šut

Posted

Kalini pogotovu, npr protiv nas tada i na SP 2014. je bio dosta jaca opcija u napadu nego sad, protiv Hrvata je cini mi se jednom erbolovao, jednom razbio tablu. Macvan je sinoc odigrao isto sjajnu odbranu, sto me je zacudilo malo iskreno. Steta sto nije iskoristio one akcije sto su za njega crtane, no pogodice u finalu te suteve. Sto se njega tice, izuzetno mi je drago sto je demantovao gomilu internet selektora, kao da niko nije video da je cele pretprosle sezone u KKP bukvalno igrao Drejmonda Grina, trpanje u isti kos sa Stimarom i Bircom, itd...

Posted

pa to je limena Internet mašinerija, vrati konju glavu i te fore

realnost je da je Mačvan sjajan igrač koji razume košarku

da nije došao povređen, bio bi još bolji

mnogo mi je drago zbog Saleta i svih onih koji su ga pljuvali zbog čoveka koji čas oće da igra, čas neće

Posted

^Sve stoji.

Ali ja bih posebno istakao Markovića, napadački jebeno perfektan, još kakve je dve trojke cepio, mislim poslednji igrač od koga se tako nešto očekivalo :haha:

Da on i Teo ponove partije kao juče, plus da se Bogdan probudi (on mi bio najgori od sve dece sinoć) i imamo sutra fine, fine šanse. Oni američki centri nula velika, da imamo samo Štimca i Kostu P pa bi bili egal.

Posted

Marković je uvek padao u drugi plan i dobijao kritike zbog očajnog šuta

njegove lopte uopšte nisu imale luk, sad je to uveo :haha:

ali je oduvek fenomenalan defanzivac, čovek flasteriše protivničke šutere koji nisu mnogo viši od njega bez problema

američki centri su fizički nadmoćni, ali su glupavi

DeAndre je popio više provokacija i udaraca na utakmici protiv nas nego u celoj karijeri verovatno i bio je očajan, pa je to recept i za finale, a Kazins je baš tupav - samo telesina, nema čak ni neki skok, a toliko ispada na preuzimanjima i pikovima da je to komično

Kalinića na Mela, Simonovića na Durenta, Markovića na Irvinga i rešili smo probleme :haha:

Posted

Šteta što za nas ne igra Nikola Peković sa njim zajedno sa Bjelicom imali bi šanse protiv amera

ovako možemo samo da sanjamo

Posted (edited)

Šta ti je trener, Sale trenerčina, kad u timu, silom prilika, imaš bitange poput Štimca, Jovića i Nedovića, a otreseš kengure kao od šale.

Mačvan gospodin, da se razumemo.

Edited by vudun
  • Downvote 1
Posted

Otreseš ih kad ih nije išao šut a igra im se najviše bazira na tome, što ih nisu otresli u grupi

A sut ih nije isao zato sto su nasi igrali odlicnu odbranu a oni se izdrkavali za 3 poena sa 9 metara...nije isao sut... koga boli kurac za grupu, prave ekipe tempiraju formu za plejof

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...