obsessed by cruelty Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 (edited) Vrabaaacccc Kapiram da ce Hecer imati dobre minute i na 2, sa Ratkovicom na pleju kad se ovaj potpuno oporavi i dobije jacu minutazu Edited October 7, 2016 by obsessed by cruelty
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Novica u KLS modu Gori i od ovog nivoa Aba lige, koa skoro nie bila raspalia
obsessed by cruelty Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Lukovic bas dobar, kakvu samarcinu raspalio
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Ovom Lukovicu treba dorade, moe biti vrlo koristan igrac...ima njuh da se namesti i pokupi loptu u napadu Kosarkaski Pipo Inzagi
Мајор Гашпар Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Ко није, постаће шећераш ове сезоне. Луковићева страховлада.
obsessed by cruelty Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Hecer se ispostavio kao odlican crnac, sto se Robinsona tice, upuceniji od mene kazu da vredi da se saceka, a i Dzile mu izgleda do jaja veruje, fin je bio u odbrani u trecoj, i onaj asist za Andrica cini mi se. Lukovic bog
KazimKazim Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Maistorovic i Bircevic mogu ponesto da pogode, ali su teski zevzeci po pokretima, koordinacii i igri u odbrani...mada, kapiram da tesko bolje sta moe da se dovede (mada bi trebalo juriti nekog tamo crnca kombo vrste 5/4, umesto ovog drugog zalutalog cokoladnog)...ceka se Novica da se unormali, ubedzen sam da ce dostici optimalan nivo kad bue naipotrebnie
Hail Metal Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Po meni svi su odigrali korektno sem Ratkovice i Novice. Novica usporen, mora 7kg da skine. Hačer presudio poenima i asistencijom, Luković solidno, Birčević takođe. Deset poena smo primili na glupe faule i tehničke, o skoku i da ne govorimo. Treba tu jedanpjel kvaliteta Rašića i centra kvaliteta Marića. Ali i ovo će očigledno biti dovoljno za prva četiri mesta u nikad slabijoj jadranskoj ligi. Da i Robinson ništa nije pokazao, sem dve dobre odbrane... Ali treba biti zadovoljan zalaganjem, igra samo bolja može biti vremenom. 1
vudun Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Tek je početak sezone, ne treba se primati. Dakle, period kada Džikić isprobava taktičke mogućnosti i borbenu gotovost, otvara manevarski prostor mlađim igračima i sl.
Koroviev Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 I otpozdravlja ćelavog: http://www.mozzartsport.com/vesti/uvek-originalni-dzikic-onaj-celavi-doveo-fudbalere-pa-mi-se-nesto-dere-vraticu-mu/147996
Hail Metal Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 Ovom Lukovicu treba dorade, moe biti vrlo koristan igrac...ima .... Ima podočnjake ko božićne sarme, taj ili puši marihuanu ili igra WoW cele noći. Ratkovica liči na tebe malo 2
obsessed by cruelty Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 Ratkovica zalutao s fudbalerku na basket teren Ali odlicna frizurica 1
darkonet Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 (edited) https://www.youtube....h?v=zCdJd4CpG8g kakav raj za oci Edited October 8, 2016 by darkonet 1 1
darkonet Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 patnja groboši !!! bol boluje Žikina kobila kad se seti da je mlada bila 1 1
vudun Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Nemoj Žiko videće me tata tata RATATATARATATA!
Koroviev Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 Bezgrbi jamari. http://www.pressonline.rs/sport/ostali-sportovi/106400/zvezda-dala-grb-firmi-stadluks.html
LoveHateLove Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 jesi ti pri zdravoj pameti, kacis vest staru 6 godina. elem, sprdnja od lige, cak ce i Partizan glatko uci medju 4.
Koroviev Posted October 9, 2016 Report Posted October 9, 2016 jesi ti pri zdravoj pameti, kacis vest staru 6 godina. elem, sprdnja od lige, cak ce i Partizan glatko uci medju 4. To je, moj šefe, za sve one koji imaju identitetski problem. 2
KazimKazim Posted October 10, 2016 Report Posted October 10, 2016 Ima podočnjake ko božićne sarme, taj ili puši marihuanu ili igra WoW cele noći. Ratkovica liči na tebe malo Hahaha...malo Frenk Kaminski, malo Ratkovica Tacno tako, voljni momenat mue na nivou ednog Baneta Dzekica, a i sama eksplozivnost nista bolja...taman da se poradi na njegovoi kurcobolji, bice on zmai na krau sezone
Recommended Posts