Jump to content

Recommended Posts

Posted

Maistorovic i Bircevic mogu ponesto da pogode, ali su teski zevzeci po pokretima, koordinacii i igri u odbrani...mada, kapiram da tesko bolje sta moe da se dovede (mada bi trebalo juriti nekog tamo crnca kombo vrste 5/4, umesto ovog drugog zalutalog cokoladnog)...ceka se Novica da se unormali, ubedzen sam da ce dostici optimalan nivo kad bue naipotrebnie

Posted

Po meni svi su odigrali korektno sem Ratkovice i Novice. Novica usporen, mora 7kg da skine. Hačer presudio poenima i asistencijom, Luković solidno, Birčević takođe. Deset poena smo primili na glupe faule i tehničke, o skoku i da ne govorimo. Treba tu jedanpjel kvaliteta Rašića i centra kvaliteta Marića. Ali i ovo će očigledno biti dovoljno za prva četiri mesta u nikad slabijoj jadranskoj ligi.

Da i Robinson ništa nije pokazao, sem dve dobre odbrane...

Ali treba biti zadovoljan zalaganjem, igra samo bolja može biti vremenom.

• Upvote 1
Posted

Tek je početak sezone, ne treba se primati. Dakle, period kada Džikić isprobava taktičke mogućnosti i borbenu gotovost, otvara manevarski prostor mlađim igračima i sl.

Posted

Ovom Lukovicu treba dorade, moe biti vrlo koristan igrac...ima ....

Ima podočnjake ko božićne sarme, taj ili puši marihuanu ili igra WoW cele noći.

Ratkovica liči na tebe malo :)

• Upvote 2
Posted

jesi ti pri zdravoj pameti, kacis vest staru 6 godina.

elem, sprdnja od lige, cak ce i Partizan glatko uci medju 4.

To je, moj šefe, za sve one koji imaju identitetski problem.

• Upvote 2
Posted

Ima podočnjake ko božićne sarme, taj ili puši marihuanu ili igra WoW cele noći.

Ratkovica liči na tebe malo :)

Hahaha...malo Frenk Kaminski, malo Ratkovica :D

Tacno tako, voljni momenat mue na nivou ednog Baneta Dzekica, a i sama eksplozivnost nista bolja...taman da se poradi na njegovoi kurcobolji, bice on zmai na krau sezone

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...