Hail Metal Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Hahha koja je farsa ova Barsa, gigant sa Šveđaninom i Bugarom u ekipi.
Tag Hoya Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 a to što su Andrej i Zvonko preuzeli Vojvodinu? Oni idu gde je lova i gde vide interes. Kao da se ne zna ko će biti šampion na kraju. Realno. Cigani su sada zadovoljni jer im Zvezda kao igra dobro, a grobari zadovoljni kad se sete starih dana kada je Partizan harao sa debelim Crnogorcem itd. Mrvica jednima, parče hleba drugima i svi zadovoljni. Jeftina zabava za sirotinju
Мајор Гашпар Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Gledao malo Partizan i stvarno su ispadali smesni u odbrani, ali sad imaju priliku da gledaju kako se to radi 10 пута на исти фазон+продате лопте у рангу пионира. Честитам на победи. 1
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Dovla da promeni misljenje o Guduricu. Rajs spakovan. Da je bilo u Pioniru dobili bismo 30 razlike. Ceka se derbi, pa push and pop
Мајор Гашпар Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Па добро, нисам ја никад мислио да је одрон, али мислим да таквих има камаре, далеко од приче да је топ таленат.
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Mislim da gresite, dragi gospodine. Sa ovim mudima i zestokim radom, a vidi se daceko voli da radi, bice to na vrhunskom nivou. Dobro, odbrana malo skripi, al to ide sa godinama. PUTA BARCA PUTA BARCA OLE OLE
Мајор Гашпар Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Нека време покаже да сам јео говна.
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 on je igrač kad mu ide šut, u odbrani je tanak
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Simonovicu moze da ide sut, Guduric ima sut. Tu je velika razlika. Al da ne filosofiram, Major je dobro rekao, zeman ce pokazati.
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 uvek bih radije uzeo Simonovića (ako ne računamo godine)
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Ja uzmem lika koji zna da dodaje i jednog koji zna da bije, pa se koljemo sa Majstorovicem, a Dejo je prvak sveta u basketu Sut se ima, ne zavisi od glave, bacis i ona udje. Na to sam mislio. Simon kad se usere nece pogoditi nijednu od deset, a nece smeti ni loptu da lupi od pod. Guduric da ima njegove fizikalije, NBA bi vec pucao.
Мајор Гашпар Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Види се Коки да си још млад и зелен.
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 i te kako je taj Gudurić imao utakmica u kojima ne može da ubode ništa, a odbranu ni tad nije igrao potencijal jeste, ali mora da radi na drugim stvarima, ne samo na šutu smešno je porediti njega sa Bogdanom, što ljudi rade 1
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Lazni suter je mnogo veci potencijal i bice mnogo manje ime, ali to je samo moje skromno misljenje. Lazni suter je savrseno gradjen, plus sut visok kao Danilovic, dobro, skoro kao. Sto bi rekao Paja Vujisic, obicne jajare. Nego da ne baksuziramo laznog, videh da se povredio nocas. Lazni suter mora da zakucava preko jebenog Jankunasa, a ne da se saplice u poslednjim sekundama. Obecava je.
vudun Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Kakav bre crni Gudurić, pa vi stvarno niste pri sebi, uozbiljite se...
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Soul Wandering da prizna ko je glavni suter! Secam se onda u gimnaziji, bio neki turnir, Nevena prica burazeru, al je Sreta danas punio, a on je samo cudno pogleda
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 kad već pomenu građu brate mili kolika ramena i leđa ima Dorsi
vudun Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 (edited) Soul Wandering da prizna ko je glavni suter! Secam se onda u gimnaziji, bio neki turnir, Nevena prica burazeru, al je Sreta danas punio, a on je samo cudno pogleda Nije se bunio. Guda da bude na relaciji Čačak - Split, zarad stručnog usavršavanja, ako misli da bude iole ozbiljan taj neki šuter. Edited October 26, 2016 by vudun
Мајор Гашпар Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Симоновић је губитник. Ставите тачку.
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 kad već pomenu građu brate mili kolika ramena i leđa ima Dorsi Dorsi je jedan od onih, kad ih vidim pa pomislim, eh da imam tolika ramena.... Inace Veseli danas dao sto bacanja. Sve sam sprcao na fini rad, kao sto se i vidi, otkucao sam vise karaktera nego za ceo Oktobat, a vala i Septembar.
Vic Rattlehead Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 i te kako je taj Gudurić imao utakmica u kojima ne može da ubode ništa, a odbranu ni tad nije igrao potencijal jeste, ali mora da radi na drugim stvarima, ne samo na šutu smešno je porediti njega sa Bogdanom, što ljudi rade U pravu si, Bogdanovića treba porediti sa Lazićem.
kuruz Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Željko Obradović je sigurno saglasan sa tobom
Мајор Гашпар Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Лазић је циганска варијанта Петра Божића.
darkonet Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Lazic je veceras unistio Rajsa Danga najlosiji veceras, Rebic jbg ne moze on ovo Volters putuje u Atinu rece Ra
Sreta Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Sto se vojska okuplja u blizini Prokuplja? Kad zagusti, da s nize spusti! Kako sam mrzeo Bozica, a nikada ga ne bih napao u, sta ja znam, samoposluzi. Nije los lik.
Recommended Posts