Sreta Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 Neki tamo darkonetu, da ti pojasnim, recimo da je Dutina sad sumo rvač, nema druge nego da predstavlja BiH, ali ako nekim nesretnim slučajem ta teritorija postane Velika Srbija nastupaće za Srbiju. Tako je bilo i sa tim reprezentativcom NDH. Posle su svi bili Jugosloveni, kakve to veze ima? Ali i da ima, voleo bih jednog dana da na čelu FKP vidim Mamića, a na klupi KKP Acu Petrovića. Sreti želim uspešno veče, očigledno nemam sa kim u grad da idem, društvo ide na slavonske tamburaške balalajke, izašao bih sa njim ali nikad da zove u piceriju. Zatvorio sam piceriju ima vec neko vreme, evo dolazim u Suboticu kad se vrnem sa severnog pola, tamo negde u Martu pa cemo da zlostavljamo. Bas mi je Vokri sto zurim, ali bice argumenata kad se vratim iz kafane. Dolazim u neko dogledno vreme da povedemo polmiku
darkonet Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Neki tamo darkonetu, da ti pojasnim, recimo da je Dutina sad sumo rvač, nema druge nego da predstavlja BiH, ali ako nekim nesretnim slučajem ta teritorija postane Velika Srbija nastupaće za Srbiju. Tako je bilo i sa tim reprezentativcom NDH. Posle su svi bili Jugosloveni, kakve to veze ima? Ali i da ima, voleo bih jednog dana da na čelu FKP vidim Mamića, a na klupi KKP Acu Petrovića. Sreti želim uspešno veče, očigledno nemam sa kim u grad da idem, društvo ide na slavonske tamburaške balalajke, izašao bih sa njim ali nikad da zove u piceriju. Andjuse nece bas biti da je tako, neki od tih reprezentativaca su ubijeni, neki su fasovali logor dok su oni najbolji presli u Partizan...za Mamica te razumem, ko ne bi voleo da ga ima, dok bi Aci svaki poraz bio na bazi kurca pa bi to isto zanimljivo bilo gledati Vidim da niko nece s tobom u grad, jbg, da sam blize posao bi ja ali samo u slucaju da se piju dobra sljiva ili loza, slusa dobra muzika i da se ne tandara o sportu a i valjda bi me upoznao s nekom Madjaricom
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=bEWg2DsD_5c
obsessed by cruelty Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Djordje ne znam de bijem Majstorovic
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Бирчевић и Мајсторовић... Зар треба трошити речи?
Hail Metal Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Koja kurcobolja u skoku, KK Naprednjak konkretniji i cvrsci, ali dobro se sibamo, skok i mnogo vise slobodnih bacanja za sada su razlog deficita. Lukovic maltene ne igra. 1
Hail Metal Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Andjuse nece bas biti da je tako, neki od tih reprezentativaca su ubijeni, neki su fasovali logor dok su oni najbolji presli u Partizan...za Mamica te razumem, ko ne bi voleo da ga ima, dok bi Aci svaki poraz bio na bazi kurca pa bi to isto zanimljivo bilo gledati Vidim da niko nece s tobom u grad, jbg, da sam blize posao bi ja ali samo u slucaju da se piju dobra sljiva ili loza, slusa dobra muzika i da se ne tandara o sportu a i valjda bi me upoznao s nekom Madjaricom Kakva rakija, uh, vino, tekila, to moze 1
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 У бонусу после 2 минута. Оде утакмица.
obsessed by cruelty Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 (edited) + je 3/4 faulova bilo za bacanja... najgluplje ispunjen bonus ikada.. Edited November 7, 2016 by obsessed by cruelty
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Дајте ми Бирчевића да му зубима врат искидам.
Vic Rattlehead Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Rekao je da će nam Zvezda večeras otkidati noge, ruke, prosipati creva... Pa zar neće? 1
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Честитам цигани лудаци. Немамо меса да се носимо са вама у овом тренутку. Центар да затвори под кошем и бек са бар 10 п у рукама.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Однос у бацањима 39:17. За 33 године живота нисам то ни видео ни чуо. И готово сва бацања су изнуђена реално јер људи не знају да направе фаул кад треба. Ми немамо играча који уме да пегла у одбрани. Тачније, нама је Врабац најбољи дефанзивац, па је онда све јасно. 1
Hail Metal Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Cestitke za pobedu, kvalitetniji ste, kad se tome doda odnos u bacanjim 49 naspram 17, poraz je neminovan. Smrt snsizmu, ziveo Partizan. 1
Hail Metal Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Однос у бацањима 39:17. За 33 године живота нисам то ни видео ни чуо. Na rezultatima.com, pise 49, bilo mi cudno da je toliko puno, i 39 je mnogo 1
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Да, грешка у куцању, на 49 сам и мислио. Могло је ово да оде на 30 раз да нису спустили гас. Знам само да ми гас не би спустили да смо били у могућности.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Да, на то сам и мислио, него сам погрешио при куцању. Могло је комотно да иде на 30 разлике, него су стали. Знам да ми не би стали да смо били у могућности.
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=2hDZWNnLJfQ 2
Sreta Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Barem nismo dobili 4 bacanja i loptu za nesto bezveze, zali boze. Govna su se sprdala i mrzim ih zbog toga, meni ovo otaljavanje je ravno porazu. Idem da vidim sta se desava u kafani, pa se vracam na caskanje.
Sreta Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Однос у бацањима 39:17. За 33 године живота нисам то ни видео ни чуо. И готово сва бацања су изнуђена реално јер људи не знају да направе фаул кад треба. Ми немамо играча који уме да пегла у одбрани. Тачније, нама је Врабац најбољи дефанзивац, па је онда све јасно. Jedno pitanje, gospodine ministre... Ako sudija svira 4 bacanja i loptu za partizan da li ste to nekada videli? 1
skulhead Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Pa i jeste bilo 49 bacanja, nisu pogresili.
Recommended Posts