Vic Rattlehead Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Ali stvarno, Majstorović i Birčević...
darkonet Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Ostace vecna misterija koje je objasnjenje Bircino prisustvo u reprezentaciji ako mu Mutava vulva nije sredila to jbt i ja sam se iznervirao koliko je glup, Dzile izgubio glas dernjajuci se isto s druge strane, Jovic se nije pojavio na utakmici i pored 7 asistencija...ko zna sta se s njim desava Andjuse, moze tekila, vino bi preskocio, to mi je za neku finiju varijantu
Мајор Гашпар Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 Јебо форум, куцам на слепо, видим да је Даркић оставио коментар, али ми отвара последње оно што је Доктор написао о броју бацања. Време је да Леми одради приватизацију форума.
obsessed by cruelty Posted November 7, 2016 Report Posted November 7, 2016 nekad se na "more reply options" gledao samo zadnji post na temi za ekipu, sad cele teme jebo te...
Sreta Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Ja sam na primer prvi put video 4 bacanja i loptu sa strane za jedan faul. Sa pola gasa.
Hail Metal Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Gledah zadnju četvrtinu, Luković pokidao sa one dve zadnje blokade, car blokirao crnca, nešto mu dobacio (možda "Tramp") i dobio tehničku Mislio sam da ćemo psihički i fizički pasti posle derbija sa Naprednjakom, ali važna pobeda i lepo skandiranje na račun premijera. Smrt fašizmu, živeo Partizan!!! 1
Мајор Гашпар Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 И даље не шљака форум, али морам да напишем да везе немамо. Луковићева страховлада.
vudun Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Čini se da je kurva trenutno snažna, ali ona uveliko boluje od side! 1
Sreta Posted November 13, 2016 Report Posted November 13, 2016 Dzukele vredjale Dzikica, iste ona stoka sto je i velikom Zvezdasu Sasi Djordjevicu vikala picko celava....
Мајор Гашпар Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Тонемо, што би рекао покојни Милан Младеновић. 1
KazimKazim Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 A i ovi su ubacivali nemoguce...ne samo onolike troiketine, nego i ova poslednja dva njihova suta iz okreta udzose kao kap U pocetku i mi tako dobiasmo...al stade sut (e kurva )
LoveHateLove Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Za vas je bolje da ispadnete i fokusirate se na ABA ligu, a kako stvari stoje i tu cete tesko uci u 4. Zvezda dobila. Jbg. opusteno, nemamo sta da izgubimo. Dobra igra i danas i protiv Uniksa. Sta smo prokockali tamo sad se vratilo. Dobijemo Armani kuci i opet smo na 50%, iako nemamo sansi da idemo dalje ako se eventualno ne pojacamo ispod kosa, sto verovatno necemo. Fener u raspadu, mogao bi i Zeljko da popie otkaz.
Vic Rattlehead Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Ne seri da ste i ovo izgubili.
Hail Metal Posted November 16, 2016 Report Posted November 16, 2016 Nema veze poraz, mene boli bojkot pravih partizanovaca, Jugoslovena, a ne nekih tamo Alkatraza i naravno samo da sa narednim porazima ne usledi ostavka Džikića, onda odosmo dođavola. Ali igra u odbrani protiv Šarloea je tragičan, takvom igrom smo jednom dobili Zjelenu Goru, dva put ne može, ipak je ovo Liga Šampiona. 1
Vuk Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Тонемо, што би рекао покојни Милан Младеновић. *Narkomanchina
Vuk Posted November 17, 2016 Report Posted November 17, 2016 Тонемо, што би рекао покојни Милан Младеновић. Милан Младеновић Narkomanchina™
obsessed by cruelty Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 https://www.facebook.com/trollABA/posts/724053367759177 kakav burazer ovaj mrsic hahaha
Recommended Posts