Jump to content

Recommended Posts

Posted

Andjuse vidim da mislis na mene i to mi se svidja, nadam se da nisi zaboravio obecanje da vodis na madjarske kurave i na vino (ako isto bas mora i nema drugo)

za Kikija pfff, ako znam dve pesme i to je dosta, dok najboljeg pevaca ikad Safeta znam ko domaci film uhhh, moze Kad sretnes Hanku

hahahaah kakav crni vojni puc, nije ovo 27. mart

5 godina, 150 sigurnih evroligaskih meceva, Lazic dobija Dijamantidisovu nagradu za najboljeg odbrambenog igraca, Radonjic Gomeljskog a Zvezda Evroligu

samo lagano

Posted

Kad god došao dobrodošao neki tamo darkonetu, kad te put nanese u Suboticu tu sam, evo ušao Spartak u Superligu, dođi, evo ja ću ići sa tobom na obe utakmice FMP-a kad dođe. Posle možemo na vino, Mađarice, e sad ja sam izašao iz tih prostitutskih voda, moraćemo na šmek, ali snaćemo se.

I nemoj u istoj rečenici Dijamantidisa i nekog tamo Lazića. Za tog Lazića je Preković izmislio košarku.

Vojnog puča će biti, e sad lepo priznaj da li si glasao za SNS? Ako je mogao Kuruz da prizna da je glasač Tome Nikolića priznaj i ti. Ako nisi super, ako jesi onda si baš mega cigan.

• Upvote 2
Posted

Andjuse isto vazi i za tebe, jeste da vise nema ni Mutave vulve ni Radnickog ali kad te put nanese ovamo idemo sve redno po starom sumadijskom obicaju.

ahahahaha gledah neki Lazicev intervju gde kaze da nije kosarkas sigurno bi se prijavio za specijalne jedinice posto mu je to bio san dok nije poceo da se bavi kosarkom. On tu nagradu zasluzuje i mora je u narednim godinama dobiti.

Vojnog puca nece biti a i ako ga bude sigurno se nece zavrsiti na jednoj zrtvi kao sto je bilo 41' kad je stradao onaj mucenik kod Makisa

a za glasanje, posto ne volim rekla-kazala mogu na pp i da ti pokazem za koga sam glasao dokumentovano pa ako hoces da vidis ti se javi

i zao mi je sto si izasao iz prostitutskih voda, bolje da si batalio partizane nego sto si batalio kurave, ovo drugo je zdravije

Posted

За Чанка сигурно ниси гласао. :)

Чанак Неша не да војвођанска жита, а не да ни НИС неким тамо Русима.

Срета ради на томе да се уговор са Русима раскине.

• Upvote 1
Posted

Andjuse isto vazi i za tebe, jeste da vise nema ni Mutave vulve ni Radnickog ali kad te put nanese ovamo idemo sve redno po starom sumadijskom obicaju.

ahahahaha gledah neki Lazicev intervju gde kaze da nije kosarkas sigurno bi se prijavio za specijalne jedinice posto mu je to bio san dok nije poceo da se bavi kosarkom. On tu nagradu zasluzuje i mora je u narednim godinama dobiti.

Vojnog puca nece biti a i ako ga bude sigurno se nece zavrsiti na jednoj zrtvi kao sto je bilo 41' kad je stradao onaj mucenik kod Makisa

a za glasanje, posto ne volim rekla-kazala mogu na pp i da ti pokazem za koga sam glasao dokumentovano pa ako hoces da vidis ti se javi

i zao mi je sto si izasao iz prostitutskih voda, bolje da si batalio partizane nego sto si batalio kurave, ovo drugo je zdravije

Dovoljno je reći da nisi za SNS.

• Upvote 1
Posted

popisam se na sve ako je za coveka danas jedino merilo ako nije za SNS

Nije jedino, ali je merilo.

Isto kao što mogu da pitam da li si fan benda Artan Lili, merilo takođe, ali nije jedino.

• Upvote 1
Posted

jedini minus Sabbathu je ono sa Hjuzom (mislim na turneju, album kao album ima po koja dobra pesma mada je sa Donatom na vokalu taj album mogao biti jos bolji, Star of India) a sve ostalo fantazija

Zvezda je zivot a politika i SNS zlo kakvog ima i kod vas i kod nas

ne videh nesto da si se ogradio od Vucele, pravi si Andjus

Posted

онда си лепо могао да допишеш на гласачком листићу др фрању туђмана. и заокружиш.

дс никада није ни требао да силази с власти, то се данас најбоље види... преко горње границе.

• Upvote 1
Posted

da parafraziram Elfa - ja nisam glasač SNS-a, ja sam neprijatelj Demokratske stranke

Glasao si za Nikolića koji je tada bio član SNS, budimo zvanični, ti si glasač SNS. Tako stoji u tekstu. Prema tome...

• Upvote 5
Posted

Andjuse jesi li veceras na zbornom mestu u 19h?

idi podrzi sampione

Ja rekoh da na FMP idem samo sa tobom, prema tome....

Biću od 21h na koktelima, setiću se tebe ako budu pustili Juru Stublića.

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...