Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Musić 15:48min , 19 godina, bio u rosteru i jutros u meču juniora - broj utakmica u ABA ligi u karijeri: 0

Nedeljković 5:58 min, 18 godina, bio u rosteru i danas u meču juniora - broj utakmica u ABA LIGI u karijeri - 0

Čarapić 31:55min. 19 godina - broj MINUTA u ABA ligi u karijeri : 180min

Lazić 34:51min - 21 godina - broj mečeva u ABA ligi u karijeri : 22 utakmice

Koprivica 15:40min, 23 godine - broj utakmica u ABA ligi u karijeri: 48 utakmica

Samardžindki 29:30 minuta - 32 godine

Cerovina 33:08 minuta - 18 godina, igrao finale juniora u kojem je dao 9 poena, broj utakmica u ABA ligi u karijeri - 0

Fundić 33:10 minuta - 23 godine, broj utakmica u ABA ligi u karijeri: 19

Edited by Underkuruz
Posted

hahaaha pa ko odavde ne posecuje rsb, nemojte da se zajebavamo

4 godine trajalo ovo s basketom, dosta je i bilo

okrecemo se onome sto nam je vazda i bio prioritet

da prodje svetsko pa da Miloje utegne jopet

Posted

Лаже. :)

Znam :)

Pročitao sam negde, ne znam da li je istina, da u Severnoj Koreji kad neko promaši slobodno bacanje gubi se jedan poen. Bilo bi zanimljivije da se to svuda uvede. Mada kako navijam za Zvezdu, možda i ne bi...

Posted

nemam pojma kad sam poslednji put video 5 sekundi jer igrač nakon stajanja sa driblingom ne uradi ništa s loptom, svi se kriju, komunikacije nigde.. nekakvi kilavi "pozicioni" napadi a šuta Vanja preko 3 ruke.. minut kasnije Gos i Von pod pritiskom zajedno ne uspevaju da prenesu preko pola.. horor četvrtina, s druge strane trojke uz faul i šta sve ne

idemo dalje

ko nas beše napuni prošlu, Nenadić?

Posted (edited)

hahahahah i ovi ostali postovi su blamčina

čuj "Vasa was a part of red & white family, but we can't forget Jasikevičius who played for PAO but still has respect from all of us" :haha:

kakva rečenica

a sećaju se Jasikevičijusa, pa jedino ako su gledali naše utakmice :haha:

a tek ovo sa Realom i kraljevskom porodicom... :lol:

fali "Rajko Mitić used to comb his hair like king Petar "

Edited by obsessed by cruelty
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...