Мајор Гашпар Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 (edited) Evo, Darkic. http://sportklub.rs/Programska-sema Tu imas sve, overi cetvrtak. Edited October 5, 2018 by Мајор Гашпар
darkonet Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 odlicno, dobro je ali kad vidim da na ovim udarnim kanalima pici tenis po vas celi dan dodje mi da se userem pa jel moguce da prenose svkakava govna, koga bre to interesuje sreca pa su lajovic i krajinovic kalibri za po kolo dva pa kad ode Nole valjda ce da splasne euforija
Мајор Гашпар Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Ja sam se, dok sam imao SK, potajno nadao da ce napraviti zaseban kanal za tenis i osloboditi nas. Ne znam zasto to ne urade kad su vec nabili 7-8 kanala. Jesu li ti kanali uopste dostupni sirotinji ili je to neki poseban paket?
darkonet Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 pisaju po sirotinji moj majore, kakvi kurac dostupno ja imam sk1,2 i 3 to mi je to ne mogu bas ni da se zalim, ima dosta sporta koji me zanima ali ubijaju s tenisom penisom
obsessed by cruelty Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 jes, stvarno preterivanje sa tenisom. a na tim 6,7,8 kanalima uglavnom ide programska šema btw Janković je, ne Jovanović, izjahao legendu juče po instagramu, slučajno ladno Glen Dejvis u Zadru i ovo https://www.24sata.hr/sport/big-baby-ekspresno-pobjegao-glen-davis-vec-napusta-zadar-593794
obsessed by cruelty Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 gleda neko? i kako izgledamo? nisam u mogucnosti da pratim trenutno osim rezultata
obsessed by cruelty Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 uf, stigoh na poslednjih 5 minuta, tj tačno momenat kad je Špan napravio korake (čini mi se) pri šutiranju trojke Zagorac izmišljao poene, išao na faul, 2+1... nisam gledao celu ali čim je toliko poena skupio valjda je odigrao dobro, deluje da može on ovako konstantno klasična KKP infarkt završnica
kuruz Posted October 6, 2018 Report Posted October 6, 2018 ja gledao pola utakmice, od pola druge do pola treće divlja košarka bila, Zagorac čupao, al dobro
Мајор Гашпар Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Sluti na to da cemo sve uzeti. Ili oteti.
Sreta Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Jedno je gledati ovo sto vi radite, a drugo ozbiljne timove kao sto je Legendin. Demonstracija sile bice otreznjujuca. Sinoc Vedran na Postarima, jbt izljubim ga tri puta bacio ga u cudo, rekoh, de si Semso siso stara, a on svercuje nekog matorca, kao ovo je moj tast, hteo da mi ga uvali posle svirke, pitaj boga koga je doveo i odakle. Cuj Semsov tast. JEBI COKI GLUPE GROBARE!
vudun Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Vedran - starohrvatsko ime, prvonastalo među Frankopanima.
Hail Metal Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 (edited) Moram nabaviti TV, net sam sad nabavio. Mislim da KKP uzima ove sezone sve, sem Evrokupa. Edited October 7, 2018 by Hail Metal 1
Sreta Posted October 7, 2018 Report Posted October 7, 2018 Zna se ko uzima Evrokup. Demonstracija sile, kao sto sam i rekao.
Sreta Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Simon jos malo da opusti rucicu i Mekel jos koju penetraciju i sve kako treba. PS Sto im ne igraju najbolji igraci??
Мајор Гашпар Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Da su najbolji ne bi okretali koplje naopako. Mekano u prvom.
obsessed by cruelty Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 valjda povrede, za Dženingsa sam siguran da je povreda uf kako je lepo zagrmelo jes i Karašev (ili Karasjov ) povređen Zagorac car kakva je legenda ovaj Gagić...
obsessed by cruelty Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 šta reče Sreta letos, ne valja Nikolić 2 faula nam nisu svirali zaredom GAGARA!!! iii peta lična kako sam napisao post
Мајор Гашпар Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Gagic resio. Jebi Ruse! Слава Україні! 1
obsessed by cruelty Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 bravo! dobro je što uspevamo ove neizvesne završnice da dobijamo, iako je Zenit osakaćen najbolji utisci Zagorac, Si i Nikolić, vrhunske partije naravno i clutch Gagara burazer
Мајор Гашпар Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 Si gotovo da nije ni izlazio u drugom.
Recommended Posts