vudun Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 30 minutes ago, Мајор Гашпар said: Cigani igraju sa jednim plejom, Covicem, koji nikoga ne moze da sacuva. Pritom konstantno pravi korake, a sudijska trojka i delegati zevaju.
Sreta Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 Atmosfera tipa drste lopova nije pomogla nikom, nece ni Ostoji Malom.
kuruz Posted June 12, 2019 Report Posted June 12, 2019 https://www.espreso.rs/sport/navijaci/400739/sahrana-zvezde-u-pioniru-kimijeva-grupa-stigla-sa-pogrebnim-vencima-i-zapocela-cuvenu-pesmu-falile-samo-narikace i dalje se peva pesma sa stihom "ruše vam naselje", za koji smo odgovorni drugar i ja čitam kod cigana na RSB da je Lazić posle utakmice izbacio neku reklamu sa košem u poslednjoj sekundi verovatno obaveza prema sponzoru, ali brate koliko treba da budeš glup da to okačiš posle ovakve utakmice? 1
KazimKazim Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Usrali su sa onim prozivanjem Scekica...ae, Kosovic i Mesko nisu vise u Partizanu
obsessed by cruelty Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 nesto ne mogu da zaspim pa sam uzeo da citam rsb malo, majko mila kakvo ludilo, probudicu komsije od smejanja, sad sam se jos i razbudio najbolji forum ikad
darkonet Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Jebo sve ako ja vas mogu da razumem stvarno ste posebna vrsta ljudi bez zajebavanja Čitate forum a neki od vas su i članovi istog
kuruz Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 kako da ne čitaš ovo jebo te bog pa to je najbolje štivo koje postoje, ovakvi degenerici ne postoje ni u Letu iznad kukavičjeg gnezda tamo su svi komplet za izučavanje, počev od vrhovnog bolesnika Zajceva, pa preko onih vatrogasaca, vulevukojavidaka, rileta i ostalih
darkonet Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Evo jbt..Kuruz još I nabraja ja sam jednom u životu usao na vaš južni front i rekoh ono nije dobro za stomak..bolesno je Par puta na Avangardu a tamo je već slično kao rsb mada je rsb bolji ako izuzmemo navijačke teme Kao što sam oduvek pričao ppp je za klasu bolji od svih foruma
kuruz Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 (edited) jeste kurac, ppp je sranje nema psovanja, nema vređanja... jebo to najbolji sport je ovde, iako je sad propao, ali to je i dalje bolje od svega ostalog sa ppp bismo Sreta, Lemi, Hejl i ja bili banovani odma', jebao bi nam mater onaj radule ili kako se već zove idiot Majora da ne pominjem Edited June 13, 2019 by kuruz
darkonet Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 hahahah secam se kad sam se ja vratio ovde, napadose me ljudi iz cista mira, mislim se jebem ti forum vredjaju me ljudi a nigde banovanja hahahahaah jeste ovde zajebancija prava ali ppp je naravno klasa iznad, prejak forum nije tako los i rsb samo da nema bas bas ostrascenih likova, ima tamo svasta pametnog da se procita nisu svi navijacki maloumnici :P 1
kuruz Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 ppp je levičarsko-komunističko-jugoslovensko smeće od foruma, tamo treba pobiti 90% članova sve sami marksisti i ostala žgadija
kuruz Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 čim bi napisao "Poljak zvec zvec" ili bilo šta za Jevreje, eto bana
Мајор Гашпар Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Ne bi oni znali sta je zvec zvec. Inace, veceras Dule kod Tegeltije.
Koroviev Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Kad je teško, Vesna: https://www.espreso.rs/sport/kosarka/400733/erupcija-uvreda-u-pioniru-grobari-grme-iz-sveg-glasa-da-li-ce-partizan-biti-kaznjen-zbog-ove-pesme 1
obsessed by cruelty Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 vec nas je rebnulo govedo, 108k + 6k zbog Trinkijerijeve majice na konferenciji elem GAZIO LINIJU BRE
darkonet Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 3 hours ago, Мајор Гашпар said: Ne bi oni znali sta je zvec zvec. Inace, veceras Dule kod Tegeltije. majore moram ti priznati da mi nedostaje dule ali onaj u punom sjaju i snazi, koji je znao da se najebe majke sudiji, da ode preko pola terena do njega, da prekine kontru ovo sto danas gledam nije to to ko tenis da gledam pa upute jedan drugome u fazonu Koji je tvoj problem i onda ATP ih kaznjava
Мајор Гашпар Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Pa vidis sta radi onaj retard Deleone. Za pogled kaznjava. Naci ce se neki ustasa koji ce mu zavrnuti uvo.
Мајор Гашпар Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Kazna jer nije bio u sakou na kzs. Liga bez sponzora, klubovi placaju sve troskove i jos ih ovako kaznjavaju.
vudun Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Nebojše bez diplome, Vesne bez ljepote, Davidovci bez stana... Tuumbasi bez para. 1
vudun Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 7 hours ago, darkonet said: hahahah secam se kad sam se ja vratio ovde, napadose me ljudi iz cista mira, mislim se jebem ti forum vredjaju me ljudi a nigde banovanja Ko te vređ'o? Samo te Hejl uljudno pitao da li slušaš Manowar... i Black Sabbath, čini mi se.
Recommended Posts