obsessed by cruelty Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3267719/zvezda-se-oglasila-posle-poraza-u-drugoj-utakmici-mijailovic-i-trinkijeri-su-grobari-srpske-kosarke Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice. jebo rsb ovi su ludji 1
kuruz Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 kakvo banovanje koji kurac, to su davno prošla vremena Lemi i ja smo krvarili dok ovaj podforum nije otvoren, a onda su nam stavili Metal Mena za moderatora, pa posle Jaroslava, ali i njih smo se otarasili nikada neće pasti ovaj bastion slobodne misli
Мајор Гашпар Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Cak ste i Blagoja otrali udruzenom zlocinackom akcijom. 1
Koroviev Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 2 hours ago, vudun said: Nebojše bez diplome, Vesne bez ljepote, Davidovci bez stana... Tuumbasi bez para. Bilo je i gore, cigani bez grba, Mašulovića i koševa... 1
kuruz Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 31 minutes ago, Мајор Гашпар said: Cak ste i Blagoja otrali udruzenom zlocinackom akcijom. pa kad je mučenik koji em nas je brisao sa fejsbuka, em je uživo pedeset puta tiši nego na forumu, em je nezahvalan prema Dobrokesu koji mu je gotovo poklonio kartu za Slejer klasičan Crnogorac
Мајор Гашпар Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Hah ne seri da vas je brisao. Malo govori kao i svaki Tesla.
darkonet Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Hahaha nije nije....Aki je tražio žrtvu a ja neiskusan lako se namestio oko Sabbatha, subotičkih kurvi i kafana smo se lako složili. .jedino nismo oko rakije i vina Jbg ja sam iz sumadije, samo rakija a ne ko ova gospoda sa severa
vudun Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Žlj 3 hours ago, kuruz said: Lemi i ja smo krvarili dok ovaj podforum nije otvoren, a onda su nam stavili Metal Mena za moderatora, pa posle Jaroslava, ali i njih smo se otarasili nikada neće pasti ovaj bastion slobodne misli I to da se uračuna u borački staž.
Koroviev Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 3 hours ago, obsessed by cruelty said: https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3267719/zvezda-se-oglasila-posle-poraza-u-drugoj-utakmici-mijailovic-i-trinkijeri-su-grobari-srpske-kosarke Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice. jebo rsb ovi su ludji Evo gaaaa, evo gaaaa!
Мајор Гашпар Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Dule - to sto Čovic F. briljira govori o Partizanovoj igri u odbrani.
darkonet Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Majore ocekujem od tebe u kratkim crtama hajlajtse vecerasnjeg gostovanja duleta kod tegija
vudun Posted June 13, 2019 Report Posted June 13, 2019 Aleks Marić asistent u Kingsima. Sidnej Kingsima.
Angelystor Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=13&nav_id=1554410 Jel to postavljen neki statut derbija da ko izgubi utakmicu mora da izda saopštenje? Svaka čast vama koji još uvek aktivno pratite aktivno domaći sport kako se ne ispovraćate svaki dan od ovih užasa.
Мајор Гашпар Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Slicna tematika...jel video neko nekad Lazica da je priznao da je napravio faul? Nikad niko, niti ce.
Мајор Гашпар Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 23 hours ago, darkonet said: Majore ocekujem od tebe u kratkim crtama hajlajtse vecerasnjeg gostovanja duleta kod tegija Konstatovao da se u timu ne zna ko kosi, a ko vodu nosi. Plus ono o Covicu. Plus apelovao na pomirenje Grobara.
darkonet Posted June 14, 2019 Report Posted June 14, 2019 Ne znam sta mi bi pa mu uđoh na instagram u ove kasne sate koje je zlo tegeltija jbm ti zivot
Sreta Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 Svinju postujem, ne spusta gard ni na samrti.... Siguran sam da najvise boli kad jebe Filip Covic. To je fakat! 1
kuruz Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 Tegeltija bog, samo činjenice OnePlus 6 / Tapatalk
darkonet Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 Andjus i Pantic su bolesnici..njima nista ne zameram..oduvek su takvi, ništa se nisu promenili Tegeltija je veliko zlo Godinama 'realan' pa pošto je nakon xy godina prestala dominacija pokazao pravo lice Smrad jedan..vazda mu se ljudi uključivali u emisije puštajući vodu iz wc solje
kuruz Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 (edited) Tegeltija iznosi samo istinu evo daj te gomile stvari koje je izmislio, pa da komentarišemo, ovako samo slušamo da je ovakav i onakav, a nema dokaza Edited June 15, 2019 by kuruz 2
darkonet Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 Na osnovu njegovih pisanija stiče se utisak o zloj Zvezdi koja uništava siroti Partizan a ne da su i jedni i drugi govna...dok je bilo Partizanove dominacije bio je "najobjektivniji novinar" a kad se kolo sreće okrenulo piše ovo što imamo prilike da pročitamo...nije baš tako izveštavao nekada..znao je da iznosi svakakve pikanterije iz Zvezdine svlacionice dok smo iz Partizanove samo slučajno mogli da vidimo Muslijevu golu guzicu Morao je gazda da završi s njim odavno a ne da vodi privatni rat s njim Mnogo toga mu je dozvolio I da..jedina mu pohvala što je prvi objavio za Drobnjakovu trojku..cuj Budala
kuruz Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 dakle iznosi činjenice, a ne laži i izmišljotine case closed, Dare polaznik RSB škole lobotomije 1
darkonet Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 Hahaha jbg to što ti pratis Tegija otkad je Partizan sišao s trona je nešto drugo
Мајор Гашпар Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 Koki nije pratio? Pa on je bio i sa druge strane jastuka.
kuruz Posted June 15, 2019 Report Posted June 15, 2019 (edited) svašta pa sam sa jednim od najboljih drugara u vreme studija prestao da pričam zato što nije dao da na njegovom teveu pogledam Tegijev izveštaj sa utakmice sa Panatinaikosom čim sam se vratio sa iste u dom udaljen kilometar od hale 4. mart 2010. godine kaže "ovde se grobari neće gledati!" je l' tako? mrš u pičku materinu otmem svoj džojped kojim je igrao PES i napustim sobu, nismo pričali 5 godina zbog toga Edited June 15, 2019 by kuruz 1
Recommended Posts