Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Мајор Гашпар said:

Ostoja, tebi je utakmica za koji min.

Ajde, idi, Ostoja.

ja sam malo zakacio kad je kritikovao Babica, koji je ono cirkus jbt u kakvoj zemlji zivimo

steta sto smo ovako dobili utakmicu, bolji smo, trinkijeri izvukao max iz ovoga, mi bez nekih igraca, bilo bi ovo glatkih 3 : 0

samo nek se zavrsilo, jebala ih ovakva liga

Posted

Individualno ste bolji, nema tu sta da se polemise. Svaki igrac koji uzme loptu, digne se i pogodi.

Mi imamo na 1 Renfroa, Nikolica, a to mogu da odigraju i Jaramaz i Pejdz. Na drugoj strani Covic od metar i po i na 4 utakmice se to ne koristi. Gde ces veci hendikep?

Nadam se da ce se za 5 god saznati sta se desilo sa Dzokom posle distorzije zgloba na prvom mecu ligaskog dela.

Posted

U Americi bi se ono racunalo kao jednokorak, na kraju krajeva niko se zivi nije ni bunio, jer je Bili to uradio munjevito :D

Vjetar je to!

https://www.youtube.com/watch?v=k4zLtRQ7dp4

• Like 1
Posted

Aludirao sam na casove ljubavi, pa me zanimalo da li ga vidite kao vojnika partizana? Sa druge strane, mozda je egzibicionista ili kurva zeljna paznje, ko zna... Nije los trener, ali da se bas toliko zaljubio u partizan...

Posted
2 hours ago, Sreta said:

Aludirao sam na casove ljubavi, pa me zanimalo da li ga vidite kao vojnika partizana? Sa druge strane, mozda je egzibicionista ili kurva zeljna paznje, ko zna... Nije los trener, ali da se bas toliko zaljubio u partizan...

sad mue ispit, nadam se da ima nameru da ostane, inace.. 

e ali kolko je Davidovac dobar, svidjao mi se dok je jos u og fmpu bio, obozavam te visoke igrace sa plejmejkerskim karakteristikama, njega bih vam prvog uzeo, jos ima ogromna muda

morace ovde ozbiljna generalka da se pravi, nadam se da je Gagic pre svih odsvirao svoje 

Posted

Svejedno svakako SnS mutant nikad nece biti prvak Evrope, i vecito ce biti manji kosarkaski klub od institucije.

Ova titula se svakako ne racuna, jer je ukradena, kao Neda.

Smrt fasizmu, ziveo Partizan!

Naravno smrt i zvezdi i snsu

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

Ponavljam, mnogo vece greske su dva bacanja za cetvrti faul, koji je bio pri skoku, a ne sutu i faul u napadu za koji mutant sps dobija dva bacanja, iako je Lazic dobio lakat u glavu, a pri tom se vas centar kretao. Povrh svega to je bilo na dva min do kraja. Oni, golim okom, nevidljivi koraci su mala beba za ovo. Nas su krali kad je titula donosila evroligu, mnogo gore i perfidnije, prema tome...

IZADI MAAAAALA

IZADJI MAAAALA

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...