darkonet Posted July 1, 2019 Report Posted July 1, 2019 Cuj plac ko je to bolji od Kaline? Lucic? Gagi? Da se ne zajebavamo Nije ga pozvao zbog Kosova ili što je drvio kurac po twitteru bukvalno Meni se čini da ćelavi bas ima sreće. .imao je on još ovakvih odluka pa nekako udje u finale..Prvi put kad usere motku istom će da ga najure
Srbin Hamza Posted July 1, 2019 Report Posted July 1, 2019 bez Kalinbega mudrog opet će izgubiti od tamo neke Slovenije
Vic Rattlehead Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 15 hours ago, kuruz said: opet plač cigana Najgore je što dobar dio cigana ovo podržava.
kuruz Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 ja ne vidim gde je problem Nedović svakako nema mesta pored ljudi koji će igrati na njegovim pozicijama, a sa Kalinićem očigledno postoji neki problem i to nije ništa novo, isto je sa drugim igračima bilo i na SP 2002, EP 2005, sa Micovim pre 3-4 godine itd 1
darkonet Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 Pa prvo je bzv da na twitteru izadje spisak i da se jednom od glavnih igrača to saopšti tako Naravno da Sale neće reći da je Kalinari los za atmosferu ili da se ne uklapa u koncepciju nego će reći odluka je moja i ja odgovaram za rezultat Tako da se Saletu ne može ista prigovoriti jer ima rezultat a čim on izostane kenjace se po njemu da je grobar i picka celava a ne Sale nacionale Ova učitavanja da ih ne vodi jer su Zvezdasi su za maloumnike tipa sns..sps..ds
Sreta Posted July 2, 2019 Report Posted July 2, 2019 Ja se nadam da ce otpasti na sledecem rezanju Inace, danas nam je divan dan, nasem Legendi rodjendan! SIPAJ NEBOJSA! 1
darkonet Posted July 3, 2019 Report Posted July 3, 2019 Jel čitao ko ono serendanje Milice Dabovic po selektorki i igračicama jebena ženska košarka Satro se oprostiš i posle tražiš da se vratis nazad sa 35 god da igraš olimpijadu Kakav ženski debil
darkonet Posted July 3, 2019 Report Posted July 3, 2019 Ne znam gde ćemo ga u pm Trebace nam dve lopte Utegnuce to Legenda
vudun Posted July 3, 2019 Report Posted July 3, 2019 Uštrojiti Kalinića hirurški precizno. Na reprezentaciju neka zaboravi.
Koroviev Posted July 4, 2019 Report Posted July 4, 2019 Da i košarku solčence obasja! http://rs.n1info.com/Vesti/a497230/Vuciceva-savetnica-u-Upravnom-odboru-KSS.html
vudun Posted July 4, 2019 Report Posted July 4, 2019 Ta će završiti. U jednoj mračnoj garsonjeri. Iznajmljenoj. A unutra biće... trinaest besnih crnaca. I kuratih. 1
obsessed by cruelty Posted July 6, 2019 Report Posted July 6, 2019 Petar Denda - bog otac (mislim da) Stankovic sutira iz okreta s poludistance, ovaj se dere trojka "37:30, plus 3 ima Spanija" sto se meca tice, jebiga, milion faktora..
Sreta Posted July 6, 2019 Report Posted July 6, 2019 Ja se prekinuo na poslu, evo pevam kroz kraj: HRVATSKA, HRVATSKA |NEOVISNA DRZAVA Normalno, niko nece konfrontaciju, tuzni decaci od 12 godina, gledaju me sa podozrenjem, ravnica se prostire u nedogled... E, moj Dorcole.... Kazem deci da se sprdam, nisu to ocekivali, kaze ovaj mali, sin od Paje Plastic Man-a, znao sam da se zeza... 4
Recommended Posts