Hail Metal Posted July 8, 2019 Report Posted July 8, 2019 Fmp vraca Teodosica tako se prica... Pa dobro samo da ne budu prvaci evrope. 1 1
darkonet Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Ne brini Aki nećemo...precenjuju ljudi mnogo ovaj tim..max top 8 ako se uspe I drugi prave tim a ne samo mi Nas tim je dobar, morao bi lagano da uzme ABA a za Evroligu videćemo kakav će biti početak
vudun Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Početak će biti protkan pokidanim ligamentima mlađanoga Filipa.
Hail Metal Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 58 minutes ago, darkonet said: Ne brini Aki nećemo...precenjuju ljudi mnogo ovaj tim..max top 8 ako se uspe I drugi prave tim a ne samo mi Nas tim je dobar, morao bi lagano da uzme ABA a za Evroligu videćemo kakav će biti početak Pa ne znam, sa Teodosicem je Top8 sasvim realan, pokrivene sve pozicije, sem trenera. Mada ovo budzenje je dosta bezglavo, uglavnom crnci ispusene mustikle.
Мајор Гашпар Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Potpisao Thomas. Ugovor na dve god. Zanimljiv igrac.
vudun Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Kukoč razvalio sinoć. 13 / 13 za tri. Kakav Harden, kak'i bakrači. Kroejšn senzejšn. 1
darkonet Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 Videh malopre 1,6 miliona duga Vala kad bi video samo jedan dokument partizana da objavi tegeltija vezan za platu..dug..ugovor..ne žalim da mrem sutra Veliko govno i mali čovek pa mi je njegova patnja još draza
kuruz Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 nije to dug, to je gubitak jedne poslovne godine ukupan dug ćemo da vidimo kad izađu izveštaji najbolji novinar, ljudina
Srbin Hamza Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 1.6 miliona duga hahahah, pa bukvalno je imala 16 miliona duga pre 5-6 godina sad ima jedno 36 miliona, sem ako Srbstvo nije platilo najgore, nije mi žao para, nek naprave 3-4 kluba u Srbiji sa po 5-6 miliona budžetom, al što kradete Cigani toliko jbt
darkonet Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 Da bi smo došli do istine i pravde ovo bi sve trebalo potanko ispitati ali za tako nešto vremena nema. Na to je onaj koji nas optužuje i računao.
Srbin Hamza Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 1 hour ago, darkonet said: Da bi smo došli do istine i pravde ovo bi sve trebalo potanko ispitati ali za tako nešto vremena nema. Na to je onaj koji nas optužuje i računao. kako nema vremena, misliš nema Šiptara, pošto se to može rešiti za 5 minuta samo kod Srba se muti voda
vudun Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 Biće sve kako treba onda kada se bude ugasila Limena zvezda, te bude ponovo oformila čuvena Jugoplastika. Još samo malo! Strpljenja, moliću.
Sreta Posted July 11, 2019 Report Posted July 11, 2019 Najbolje bi bilo za stoku da pristede ove godine i prihvate, najsirokogrudnije pusenje toljage.... DUC DUC SLURP SLURP Kasnije nece biti moguce povratiti izgubljenu sezonu... Biberovic, Cova u malom! Biberovic ima Zvezdinu znacku, duvajte ga! CIKA VUDU< ODVOJ DEDER TAJ FREJM CIKA VUDU SNIMA! 2
vudun Posted July 11, 2019 Report Posted July 11, 2019 Odvojio ne jedan, već sve frejmove iz klipa. Jako i do samog kraja! 1 hour ago, Sreta said: Biberovic ima Zvezdinu znacku, duvajte ga! CIKA VUDU< ODVOJ DEDER TAJ FREJM CIKA VUDU SNIMA! Jes, baš ima Zvezdinu značku na reveru.
darkonet Posted July 11, 2019 Report Posted July 11, 2019 (edited) Hahaha Biberovic Koja je to glumcina i koliko je neopravdano zapostavljen bio Eno vam Ostoja od jutros serucka svasta nesto Juče talijanski ustaša zakukao zbog domaćih igrača Biće bolje... Spoiler Oce kurac hahahaha Edited July 11, 2019 by darkonet
Koroviev Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 Eto đavola! https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizanu-paklen-zreb-za-evrokup/332303
obsessed by cruelty Posted July 12, 2019 Report Posted July 12, 2019 moglo je i bolje ali ok, ne znam cemu opsta panika po internetu, do juce smo hteli wc, sad se plasimo venecije pricamo o hrvatima, ne pricamo o makedoncima...
Recommended Posts