Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mnogo pocetnicnih gresaka u vodjenju i masenju zicera...Onaj Volden nema muda, steta jer ima solidan sut, dao dve vezane trojke, Jaramaz odlican, sve u svemu nisam zadovoljan, Raskn Tomas jeste dobar...ne znam zasto ne igra onaj Belorus???

Ocekivano krkanje u Dezeli.

• Like 1
Posted

:haha:

jesu li im takvi i ostali na kanalu? makar su izbacili onaj imbecilni džingl sa najgorom muzikom ikada

mislim na ovo sranje sa početka

Posted

Kakvo je zlo Tegeltija auuu

Kakav se ološ okupio oko Partizana (da se ne lažemo neka vam doživotno ostanu) Tegeltija, Vuletic, Pantic, Vucelic hahahahaha neka vam je onaj gore u pomoć

Mada, spasa vam nema, propasti necete

Posted

Ali nije mi jasno kako bilo ko od grobara može da se loži na likove u čijem je opisu radnog mesta da se bavi suparničkim klubom, raskrinkavanjem, saopštenjima, verbalnim izdrkotinama i sl. I to kao s nekog višeg moralnog stanovišta, kao da nisu za i u istom takvom govnjivom klubu, samo manjem i lošijem. A da, ovo je košarka. Bez obzira, sve stoji. 😄
Dajte lepo nezavisne i istraživačke novinare i ostalu svitu, pa raskrinkajte oba kluba i ostatak bulumente pride, to je sve ionako organizovani kriminal, pranje novca i trgovina ljudima.

Što se Tomića tiče, dobro je. Samo se bojim da ne bude još gore.

• Like 1
Posted
1 hour ago, kuruz said:

Tegeltija vas raskrinkava na dnevnom nivou, iz sata u sat
zato ga i mrzite

Odlično mu ide to raskrinkavanje zadnjih godina, baš je onako naštetio Zvezdi. Sumnjam da ga neko mrzi, potpuno je nebitan navijačima Zvezde.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...