Srbin Hamza Posted June 2, 2022 Report Posted June 2, 2022 Ovi jesu crncihttps://www.telegraf.rs/sport/kosarka/3507317-ponocno-saopstenje-zvezde-zahtevamo-da-nam-se-kaze-da-moramo-da-poklonimo-titulu-najtrofejnijem-treneru
Мајор Гашпар Posted June 3, 2022 Report Posted June 3, 2022 Sad mogu i da izgube... Draža mi je stoka razlika od svake titule.
Sreta Posted June 4, 2022 Report Posted June 4, 2022 Nije ti draze 🙂 A i nije frka, ne vaze kosarkaska pravila 🙂 Nebojsa Covic, nas najveci kosarkaski radnik u i storiji, ako dozvoli ovo ruglo da se produzi nek umre. COVIC LEGENDA Gasi ustaska govna, rumena, slovenacko ustasko prozeta, kurcima! Trebalo je da bude metla. Realnih 3:0 neki Dinko Sakic pretvori u 2-2 https://www.youtube.com/watch?v=NRg-sAFjXDI&ab_channel=MarkoBulat 1
Sreta Posted June 4, 2022 Report Posted June 4, 2022 Necu reci - Budimo ljudi... Ima ko oceeee, ima ko ocee Volim Majora svakako. BEARA PEDERU Kresce se titule i dalje, krasce se Kosova i to... DOK CIGANI TEEEEBI PEVAJU DRUGI SAMO SEVER GLEDAJU
Мајор Гашпар Posted June 4, 2022 Report Posted June 4, 2022 Eto vam liga, ionako vam ništa ne znači. 🙂 Bojkotira se, ne. 1
Sreta Posted June 5, 2022 Report Posted June 5, 2022 Volim Majora. Necu disertirati i demonsidovati svoju ljubav. Zasrao bih. A i govno sam i nek se to zna! 1
vudun Posted June 5, 2022 Report Posted June 5, 2022 Zvezda osvaja. Mnogo su jači. Mnogo... Kokica pizdurina zvezdaška BILA I OSTALA!!!
vudun Posted June 5, 2022 Report Posted June 5, 2022 Šta kaže gospodin Kolja : Maline berem od miline. Opština Arilje selo Bjeluša,nikad nije suša. Kantica po kantica puna dnevnica. A uveče kraj izvora Rzava ambijent je strava,ptice cvrkuću žao mi je da udjem u kuću. Ovo se ne zaboravlja raj raj raj pozdravljam vas sve baj baj baj.
Demon Seed Posted June 5, 2022 Report Posted June 5, 2022 20 hours ago, Sreta said: Necu disertirati i demonsidovati svoju ljubav. Zasrao bih. Pošto ti je čas matematike? Može za mene popust pošto smo naši? Treba mi par časova kalkulusa radi daljeg napredovanja u razumevanju kosmosa.
Srbin Hamza Posted June 6, 2022 Report Posted June 6, 2022 Ako Partizan ne bude u plusu onda svi idete na popravni iz matematike.Sreto moj ti ušeto!
Мајор Гашпар Posted June 6, 2022 Report Posted June 6, 2022 Zasluženo, bolji ste. Čestitam. Košarka je kolektivni sport, a sa ovakvom igrom do sutra ne bi dobili. 1
Srbin Hamza Posted June 6, 2022 Report Posted June 6, 2022 Bolji jesu, ali brate dođe mafijaš i zakaže prodaju ulaznica tačno pred završetak treninga Partizana pa igrače iz hale ispraća policija. I tako pudlica zastrašuje, zaskače, podmićuje, laže, krade i ubija. I onda igraj 40 minuta koji se pretvore u 3 i po sata zbog mafije.
Hail Metal Posted June 6, 2022 Report Posted June 6, 2022 sns kradja smrt fasizmu ziveo partizan !!! 2
Sreta Posted June 7, 2022 Report Posted June 7, 2022 (edited) 4 hours ago, Srbin Hamza said: Bolji jesu, ali brate tesko mi je da sisam toljagu ovoliko dugo... Hvala dragom Majoru na cestitkama... Tragedija bi bila da neki Smailagic i Avamovic osvoje ovo. Trebalo je da bude metla, po prikazanom, poske su nas ponizili i za malo nam usli u lavu. Kalina trojkom zavrsio pricu. DRKAJ KALINA! 4 hours ago, Srbin Hamza said: Bolji jesu, ali brate dođe mafijaš i zakaže prodaju ulaznica tačno pred završetak treninga Partizana pa igrače iz hale ispraća policija. I tako pudlica zastrašuje, zaskače, podmićuje, laže, krade i ubija. I onda igraj 40 minuta koji se pretvore u 3 i po sata zbog mafije. Ti cak nisi Tegeltija, nego si Telgetija 😄 TRJALA TRLAJA LIZI JAJA! UUUUUUUUUUUUUUUU RANU ZORU ZORU ZOOOORU Edited June 7, 2022 by Sreta 1 1 1
Srbin Hamza Posted June 7, 2022 Report Posted June 7, 2022 šta reći sem Vladimir Đukanović, Dejan Anđus i MIlojko Pantić su zvezdaši
vudun Posted June 7, 2022 Report Posted June 7, 2022 20 hours ago, kuruz said: Partizan nema nijednog pametnog košarkaša Nema ni Zvezdana naša...
Recommended Posts