Sreta Posted June 22, 2023 Report Posted June 22, 2023 Ni drogirani, rumeni pedofajl ne moze sebe da ubedi da nije pokrao 😄
Hail Metal Posted June 22, 2023 Report Posted June 22, 2023 Svakako jedna od 3 najbitnije titule u istoriji jugoslovenske klupske kosarke, posle Istanbula i Kecmana....... JugoPlastiku, Cibonu i neku tamo Bosnu ne racunamo, oni su istupili iz Jugoslavije. Prema tome, zasluzena pobeda nad SNS mutantom iz S. Supanca, sada je najbitnije da Savic i Bodiroga lobiraju da mutanti ne igraju Evroligu, da ne prljaju Arenu. Stipendiju dati Milutinovu i Jaramazu, umesto Nanelija vratiti Marinkovica, Lesora prodati ostale zadrzati, naravo Papapetru neka ide, dovesti nekog crnca i to je to. 2
Sreta Posted June 24, 2023 Report Posted June 24, 2023 Kurac nema... Pijem. Zaboleo me zub, posle 15 godina... Dobri geni, plus pravim lepu decu, al nebitno. Kaze lik, zub je ko casa, osmica malo gura sedmicu. Malo se kralo, jebote ono ni Major ne bi svirao onaj Fakundov faul kad se nije pomerio u bloku, apite me za djoku. Da Coki nije bio na intenzivnoj, druge bi se pesme pevale. Zoran Qrwa Savitj: Nedosanjani san mi je bio da igram za Crvenu Zvezdu! Prvi put nisam stavio ni dinara na Zvezdu. Znalo se.
Sreta Posted June 25, 2023 Report Posted June 25, 2023 Najukradenija titula ikada. Ako bilo kome uopste znaci.
Hail Metal Posted June 25, 2023 Report Posted June 25, 2023 U sustini nikad postenije sudjenje, sem sto se u Pioniru Lazicu dozvoljava da glumi Ratka Djurkovica u odbrani. U svakom slucaju vise je razloga da tkz cz ne igra EL, na primer nemaju tradiciju, dalje od zeleznika nisu magnet za publiku, igrali su u rusiji prijateljski mec.... Sve to staviti na hartiju pa u aktovku i jedna lepa kafica gde ce Bodiroga i Savic popricati na tu temu. Od pojacanja ocekujem jos i povratak Veselog, za stipendiju. 2
Sreta Posted June 25, 2023 Report Posted June 25, 2023 Prvi final four u istoriji nase kosarke, zatim prvi europski trofej, rekorderi po titulama itd itd
Hail Metal Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 kakav crni final 4 ??? varnice i pahuljice, nadam se da cete sledece sezone ponoviti istorijski uspeh u finalu protiv Spartaka iz Brna (guglao sam,) u RIN Tin Tin Kupu jer Evroligu ocigledno necete igrati 1
vudun Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 rekorderi po titulama itd itd Prva polovina trofea osvojena pod vedrim nebom... na šljaci... Drugu polovinu je sredio naš dr Čović Legendado . . .
Sreta Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 https://en.wikipedia.org/wiki/1972–73_FIBA_European_Champions_Cup AKo laze Tegeltija, ne laze Covic.
Hail Metal Posted June 27, 2023 Report Posted June 27, 2023 nije bio f4 Jebote igrali, Marokanski, Islandski klubovi.....hvala za ovo Sreto, bogata istorija, ali sledece sezone RinTinTin kupic 1
Sreta Posted June 28, 2023 Report Posted June 28, 2023 Nego je vrv bio final 6? Sta god znacilo final four... Tu amatersku ligu nisam priznavao, dok vi laznjaci niste priznali vama da ste neki kao prvaci Europe. Jezivo. Sad je tek poluprofi liga, ono je bila lakrdija, to sad igra Igokea, osvajala Bosna i Bukva Sejo. JA FAKULTET NIIISAM JOS ZAVRSIOOOO A S TOBOM SE UVIJEK DRUGI DRUZIOOOO 1
Hail Metal Posted June 28, 2023 Report Posted June 28, 2023 Teze je bilo tada biti prvak evrope, kad je postao Partizan, nego sada, gomila razloga. Priznajem vase cetvrto mesto, veliki uspeh. Ima neko snimak na VHS ? 2
Srbin Hamza Posted June 28, 2023 Report Posted June 28, 2023 bre, kao da si reko u fudbalu Partizan osvojio prvu titulu, igrao prvo finale KŠ, prvi fadiljvokri po ciganimamokri itd...
Recommended Posts