Jump to content

Recommended Posts

Posted

Какав смо ми курац од тима кад Игор не игра добро, то је невероватно. Визурина спољна линија је за нашу сув квалитет.

Posted

Deluju mnogo nezainteresovano. Losa odbrana, los napad. Rekao sam ja da ne mozemo bez centra, ne moze. Nemamo ideju u napadu. A i svaka seljacka ekipa nam daje po 50 poena za poluvreme, jebo ih Samardziski.

Posted

Јеботе уместо да центри дају по 30 поена овим слепцима убише нас испод коша. Не знам да ли нам је гора одбрана од пика или пик. Јеботе, Шутало има метар и по, играј пик са Игорем, ту би сваки напад морали да буду или поени или фаул. Онај плеј црнац је исто низак, иста ствар и са њим. Нелсон крене у продор па стане, свашта...

Ако Игор проради добићемо, ако не курац.

Posted

Истина, Довла је први то истакао. Искуство је искуство, види се кошаркашко знање, а не телетекст информације као код неког тамо трења.

• Upvote 1
Posted

Јеботе уместо да центри дају по 30 поена овим слепцима убише нас испод коша. Не знам да ли нам је гора одбрана од пика или пик. Јеботе, Шутало има метар и по, играј пик са Игорем, ту би сваки напад морали да буду или поени или фаул. Онај плеј црнац је исто низак, иста ствар и са њим. Нелсон крене у продор па стане, свашта...

Ако Игор проради добићемо, ако не курац.

a makedonce?

Posted

Što nije mnogo teško. Jednom sam Musliju na nekom bezveze basketu zalepio bananu, čini mi se da smo bili sedmi razred tada. Polse sam se kurčio po kraju zbog toga pa je hteo da me bije :haha:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Jes da su uzasno odigrali juce, ali ono, mi smo Evrokup ove sezone igrali jer je Siroki odustao, mozda ih i pustise. Jedini problem sad je sto moramo da dobijemo jednu od sledece dve tekme da ne dodjemo u situaciju da ispusimo za fajnal for.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...