Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma daj bre, Dule na kraju druge cetvrtine krenuo da jebe mater zapisnickom stolu, ovi se usrali, niko mu nista nije rekao, trebalo je tehnicku po slanini da dobije.

Edited by Srlandand
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Cinjenica je da svi redom serete o sudjenju ko one najgore picketine raspale.Jebalo vas sudjenje da vas jebalo vise,na ovoj temi se u 90% slucajeva raspravlja o sudjenju.Ajd u kurac vise i sudjenje i greske i picke materine.

• Upvote 1
  • Downvote 4
Guest Bata Životinja
Posted

nisu džaba komentatori rekli da je sam Čović tražio evroligaško suđenje, dobio ga i izgubio utakmicu. Do sada nije pisnuo o tome, ne znam zašto se vi žalite.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Ajde dosta više kuknjave na suđenje ... nego lepo pod ruku sa ABA bandom, pa da se izdejstvuje neki Makabi opet ili PAO ili tako nešto pa da se Partizanu opet uzme titula.

Ne mož' to drugačije.

Ima Ćoki dobre veze, smisliće već nešto.

Guest Bata Životinja
Posted

BATO

JEDI GOVNA

Smeto, šta ima?

Posted (edited)

Sustina je da ce biti kako Bartomeu odluci. Ako nas se sete, sete...

P.S. Partizan zasluzeno prvi, Rakoc ubio u pojam, Simonovic kao amater na terenu medju zgradama, a i tamo ima boljih sutera. Cvetkovic ne igra nista, franncuski petlic je za njega kosarkas na kvadrat.

@DeadMan...: Sto bre 'talijane?

Edited by ..charlie..
Posted

Posle svega sta se izdesavalo ove sezone sve je moguce.

Cvetkovic realno nije mnogo ni pokazao, sve se bojim da nam je reprezentacija u kurcu, ovde se nije posten igrac pojavio u zadnjih 5 godina.

Posted (edited)

"Sudije su saopštile treneru Zvezde Slobodanu Klipi da će do kraja utakmice (još 27 minuta) morati da igra sa četvoricom igrača na šta on nije pristao."

koja bi budala na to pristala...

Edited by LoveHateLove
Posted

можда ниси прочитао текст, па ниси схватио да су цигани лудаци направили хаос

Posted
Tražio sam da se pogleda snimak i da se vidi ko je ustao, a ne da se kaže ‘cela klupa’ jer to nije tačno. Postoje igrači koji uopšte nisu ustali, postoje oni koji su zaustavljali incident. Na kraju, posle su ušli i igrači Partizana koji su bili udaljeniji”, nastavlja uzbuđeno Klipa svoje izlaganje.

Све је јасно.

Posted

odakle ti ispade?

Зоран Стевановић: Морали су да се консултују са председником

Зоран Стевановић, директор млађих селекција Партизана МТС, изразио је велико жаљење због немилих сцена:

– Жао ми је што се ово десило. Кренули су од првог минута са агресивном одбраном, посебно према Милутинову. Ово на крају је било према правилима, јер је цела клупа ушла на терен. Желели смо да изађемо у сусрет и да играју са петорицом играча – рекао је Стевановић, који је потом наставио:

– Али, не! Они су морали да се консултују у телефонском разговору са председником, да ли да играју или не. Честитам момцима на победи. Хвала публици и Борцу на организацији турнира.

Posted (edited)

То је изјава тренера Звезде Теленор, не званични записник.

едит: Звезде Телеком, не Теленор

Edited by Underkuruz
Posted

http://www.mozzartsport.com/vesti/vujosevic-prvi-maj-je-za-mene-veci-praznik-nego-uskrs?fb_source=ticker&fb_action_ids=10200239236317068&fb_action_types=og.likes

“Iako sam levo orijentisan, nisam ostrašćen ni za jednu ideologiju. Ako već moram da biram, šta je više moj praznik, onda je to sigurno 1. maj i ideologija pokojnog predsednika Venecuele Uga Čaveza

Efenberže, reaguj.

Posted

Може да се ухвати са Лаловићем руку под руку.

Иначе, дајте неки снимак да видимо тај фајт.

Ако су заиста ушли са клупе да се шибају, онда су правила јасна.

Ценим да је Човић једва чекао да се нешто овако деси. Биће крви до колена у Суперлиги.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...