Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

piše da je nezvanično, na sportske.net sam pročitao da je reanimiran, pa kako je uopšte mogao da priča kad je izvršena reanimacija, dakle tip ni svestan nije bio

a šta je tačno saznaće se, ako je stvarno bila reanimacija onda je gadno izboden

Guest Bata Životinja
Posted

da, logičnije je da ga je napao neko ko ne zna ko je Predrag Danilović, što znači da je napadač ili gej ili gej iz inostranstva.

• Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

ja nisam spominjao Čovića, budalo. A za logiku sam doktor za sve yumetalce.

• Downvote 9
Posted

Gle ovih grobara sto seru, ni ne znaju sta je bilo ali znaju da je za sve kriv Covic. I bas cudno da je uboden u 2 sata nocu u kafanici, to se kod nas bas retko desava.

KO SI TI BRE?

• Downvote 5
Posted

2 ujutru....pokoskao se sa nekim pijanim govedom, mladim "biznismenom" i "zestokim wannabijem" kog je verovatno iskulrao u Rubinu, pa je stoka resila da se igra nozem da mu "pokaze" ko je baja.

Oce li i taj da se krije kod Keljmendijevog sina u usta ga jebem grbava.

Guest Bata Životinja
Posted

Ti si budala!

jel ti se ko obratio?

aj стварно не серите

ништа се не зна, а креирате нешто

jasno je da je neki debil pijani, ali koliko god da si pijan moraš biti Cigan da bodeš Danilovića

i nema tu nikakve zavere, neka budala navijač, moglo je i Čoviću da se desi s nekim glupim grobarom, da ne vodi gorile sa sobom

• Downvote 3
Guest Bata Životinja
Posted

Sta god da je bilo voleo bih da nije nista ozbiljno i da se brzo oporavi. Koji bi interes bilo kom zvezdasu bio da se ovako nesto desi.

daj molim te, koliko je Partizan optuživan za krađu raznoraznih titula, Daniloviću je crtana meta posred čela

a ako se ovo njemu dogodilo pitam se šta će sa Đurićem biti

a zna se ko je crtao metu. To nije krivična odgovornost, samo ljudska

Posted

daj molim te, koliko je Partizan optuživan za krađu raznoraznih titula, Daniloviću je crtana meta posred čela

a ako se ovo njemu dogodilo pitam se šta će sa Đurićem biti

a zna se ko je crtao metu. To nije krivična odgovornost, samo ljudska

pricam pre svega za sebe

a sto se tice Danilovica, ja njega nikad nisam video kao nekog uspesnog funkcionera, za Partizanove uspehe su daleko zasluzniji Todoric i Vujosevic....

Guest Bata Životinja
Posted

Todorić nije prgavi Hercegovac, Danilović se uvek više medijski isticao.

не замарај

не ти, него Енимл

o bre, zar tip koji je 19 godina života živeo u zabludi meni priča o zamaranju, logici i čemu sve ne

ja bih se pokrio ušima kad bi mi trebalo 19 godina da nešto ukapiram

a izgleda da će ti trebati još 19 da ukapiraš Batu

Posted

http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/covjek-koji-je-izbo-danilovica-ukazao-se-u-bolnici/

Уз сво поштовање које гајим према њему као великог играчу и идолу из детињства човек је класично говедо и нема основну културу.

Било како било желим му што бржи опоравак и да га овакве глупости заобиђу у будућности.

Posted

Ma to je zavera da bi se skrenula paznja sa prodaje titule u fudbalu zvezdi i Vucicu. Sto ga nikad ranije nije izbo nego bas sada, pred derbi?

Je l' tako Zivotinjo?

Ajmo neku teoriju zavere pred derbi...

Posted
“Koliko znam, riječ je o tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima”, rekao je Ivica Dačić koji je posjetio Danilovića.

will-somebody-please-tell-me-if-this-is-funny-or-not.jpg

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...