Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 piše da je nezvanično, na sportske.net sam pročitao da je reanimiran, pa kako je uopšte mogao da priča kad je izvršena reanimacija, dakle tip ni svestan nije bio a šta je tačno saznaće se, ako je stvarno bila reanimacija onda je gadno izboden
LoveHateLove Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Gle ovih grobara sto seru, ni ne znaju sta je bilo ali znaju da je za sve kriv Covic. I bas cudno da je uboden u 2 sata nocu u kafanici, to se kod nas bas retko desava.
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 da, logičnije je da ga je napao neko ko ne zna ko je Predrag Danilović, što znači da je napadač ili gej ili gej iz inostranstva. 2
LoveHateLove Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 nemoj samo ti o logici...ne znas sta je bilo prema tome cuti, kakva jebena logika....stvarno si se vise svima ispeo na kurac sa svojim teorijama zavere... 5
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 ja nisam spominjao Čovića, budalo. A za logiku sam doktor za sve yumetalce. 9
Mita Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Gle ovih grobara sto seru, ni ne znaju sta je bilo ali znaju da je za sve kriv Covic. I bas cudno da je uboden u 2 sata nocu u kafanici, to se kod nas bas retko desava. KO SI TI BRE? 5
..charlie.. Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 ja nisam spominjao Čovića, budalo. A za logiku sam doktor za sve yumetalce. Ti si budala! 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 2 ujutru....pokoskao se sa nekim pijanim govedom, mladim "biznismenom" i "zestokim wannabijem" kog je verovatno iskulrao u Rubinu, pa je stoka resila da se igra nozem da mu "pokaze" ko je baja. Oce li i taj da se krije kod Keljmendijevog sina u usta ga jebem grbava.
kuruz Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 aj стварно не серите ништа се не зна, а креирате нешто
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Ti si budala! jel ti se ko obratio? aj стварно не серите ништа се не зна, а креирате нешто jasno je da je neki debil pijani, ali koliko god da si pijan moraš biti Cigan da bodeš Danilovića i nema tu nikakve zavere, neka budala navijač, moglo je i Čoviću da se desi s nekim glupim grobarom, da ne vodi gorile sa sobom 3
LoveHateLove Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Sta god da je bilo voleo bih da nije nista ozbiljno i da se brzo oporavi. Koji bi interes bilo kom zvezdasu bio da se ovako nesto desi.
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Sta god da je bilo voleo bih da nije nista ozbiljno i da se brzo oporavi. Koji bi interes bilo kom zvezdasu bio da se ovako nesto desi. daj molim te, koliko je Partizan optuživan za krađu raznoraznih titula, Daniloviću je crtana meta posred čela a ako se ovo njemu dogodilo pitam se šta će sa Đurićem biti a zna se ko je crtao metu. To nije krivična odgovornost, samo ljudska
LoveHateLove Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 daj molim te, koliko je Partizan optuživan za krađu raznoraznih titula, Daniloviću je crtana meta posred čela a ako se ovo njemu dogodilo pitam se šta će sa Đurićem biti a zna se ko je crtao metu. To nije krivična odgovornost, samo ljudska pricam pre svega za sebe a sto se tice Danilovica, ja njega nikad nisam video kao nekog uspesnog funkcionera, za Partizanove uspehe su daleko zasluzniji Todoric i Vujosevic....
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Todorić nije prgavi Hercegovac, Danilović se uvek više medijski isticao. не замарај не ти, него Енимл o bre, zar tip koji je 19 godina života živeo u zabludi meni priča o zamaranju, logici i čemu sve ne ja bih se pokrio ušima kad bi mi trebalo 19 godina da nešto ukapiram a izgleda da će ti trebati još 19 da ukapiraš Batu
Guest Bata Životinja Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QDlQm5jFL50
El Karnisero Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 http://www.sport.ba/druga-strana-sporta/covjek-koji-je-izbo-danilovica-ukazao-se-u-bolnici/ Уз сво поштовање које гајим према њему као великог играчу и идолу из детињства човек је класично говедо и нема основну културу. Било како било желим му што бржи опоравак и да га овакве глупости заобиђу у будућности.
..charlie.. Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Ma to je zavera da bi se skrenula paznja sa prodaje titule u fudbalu zvezdi i Vucicu. Sto ga nikad ranije nije izbo nego bas sada, pred derbi? Je l' tako Zivotinjo? Ajmo neku teoriju zavere pred derbi...
El Karnisero Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Ја сам раније сипао капи у очи да ширим зенице, сад ми очи отвара Бата. 1
B@K@ Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 “Koliko znam, riječ je o tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima”, rekao je Ivica Dačić koji je posjetio Danilovića. 1
Recommended Posts