Јарослав Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 http://www.sportal.rs/news.php?id=102936 све је јасно
Vuk Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Imrahil je najmanje zabavan, pa moram da se javim. Prebicu te kad te vidim, ako te pre toga ne chastim pivom. Prati pazljivo.
Мајор Гашпар Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Немојте се чудити ако Лаловића избришем са листе пријатеља на фејсу. Коки зна зашто.
Imrahil Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 (edited) Imrahil je najmanje zabavan, pa moram da se javim. Prebicu te kad te vidim, ako te pre toga ne chastim pivom. Prati pazljivo. Pratim Edited June 11, 2013 by Imrahil
lemmy sixx Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Немојте се чудити ако Лаловића избришем са листе пријатеља на фејсу. Коки зна зашто. Koki je klasicni izdajnik,i ako nekoga brises sa liste obrisi njega. 1
El Karnisero Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Иначе и јуче је организација напада била непостојећа. Нелсон ни једном није дао лопту центру после пика, а није да се Рашко није лепо отварао.
Мајор Гашпар Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Koki je klasicni izdajnik,i ako nekoga brises sa liste obrisi njega. Лаловић га већ обрисао.
BLAGOJE Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 postao rastaman po stare dane,ccc izele te droge
lemmy sixx Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 Ја нисам у фазону хејта. Ma kakvi,samo si u vajt prajd vrldvajd fazonu. Лаловић га већ обрисао. I ja razmisljam da ga obrisem.A razmisljam i Lalovica da obrisem.Da raskrstim sa ruznom prosloscu.Samo si ti siguran...za sada...
Мајор Гашпар Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 http://www.mondo.rs/s293496/Kolumne/Edin_Avdic/Rodjen_da_bude_legenda.html 1
M-16 Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 http://www.nbaserbia.com/vesti/3964/kako-se-pokazao-nemanja-nedovic-na-nba-evrokampu-u-trevizu
Hail Metal Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Ja jednostavno ne mogu razumeti kako grobari ne mogu biti objektivni po pitanju te debele skotine.Ok,dobar je trener,titule,picke materine...ali covek je nevidjeno pseto koje sramoti kosarku,pa barem to priznajte umesto sto se toliko lozite na tu izdrkanu mongoloidnu seljacinu. U pravu si , ali zaista nisam primetio da ovde neko naročito veliča Vujoševića , sa mnogim partizanovcima pričam i uglavnom se slažemo da preteruje , jeste seljačina , daleko da se ponaša kao ljubitelj umetnosti i dobre knjige , zaslužuje u svakoj utakmici da bude isključen , sve to stoji , ali znaš dobro da na taj način skida pritisak sa ekipe i prebacuje na sebe (kao Murinjo) , to što se u našoj ligi tolerišu ovakva kaubojska ponašanja njega , Čovića i igrača obe ekipe (malo više Zvezdinih) je problem saveza , Djilasa i Tomaševića . Kad predsednik Zvezde izjavi da očekuje kradju od sve 3 sudije pre meča treba da snosi posledice , isto važi i za Vujoševića čim uputi prvu psovku , oni se ponašaju onako kako im je dozvoljeno . Sad nemojte me ubedjivati da je Vujošević veća mafija od Djilasa i Čovića pa da ne može biti sankcionisan , jednostavno savez nam je kaubojski . Što se tiče reće utakmice kao što rekoh Partizan nema šta da se žali na sudjenje , mislim da je svako ko je realan video da je Zvezda dosta oštećena i zasluženo dobila , kao u ostalom što su zaslužene i prve dve pobede Partizana . Ubedjen sam da je za katastrofalno sudjenje u 3 utakmici najviše kriv Čović svojim izjavama pre meča . 9 1
kuruz Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Ponaša se kao Ferguson i Žoze - daje izjave za koje je i sam svestan da su često besmislene da bi se pričalo o njima, a ne o igračima. Sa druge strane, Čović je bolesnik koji je najpre uveo srpske klubove u Jadransku ligu, zatim godinama pokušavao da uđe u Zvezdu (u čemu su ga podržavali i Cigani, jedan od razloga bojkota je i to što su najbitnije glave severa više puta pokušavale da dogovore sastanke između Zvezdinih uprava i Čovića, ali to im ili nije polazilo za rukom, zbog odbijanja ljudi iz Zvezde ili se nije završavalo onako kako je očekivano), da bi na kraju svom klubu dao ime slično Zvezdinom, promenio grb (grb je predmet intelektualne svojine i njime se može raspolagati kao i drugim stvarima) i privukao Cigane koji odjednom više ne bojkotuju utakmice KK Crvena Zvezda Telekom. To je čovek kojem smeta atmosfera na utakmicama Partizana zbog toga što se vređa njegova supruga, ali mu nije smetao prošlogodišnji haos u Železniku, čovek koji je ili organizovao incident u Kragujevcu ili ga podmuklo iskoristio za odmaranje ekipe i prebacivanje krivice na KK Partizan i Grobare, čovek koji daje izjave da će Srbija biti srećnija ako Zvezda Telekom bude šampion, da je Partizan krao duže od decenije, da će hvatati za gušu svakoga ko se suprotstavi Zvezdi Telekom, čovek koji je pokušao da ukine emisiju Vladana Tegeltije. Psihički bolesnik. 4 4
lemmy sixx Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Ajde bre Cigane prestani vise srati i izigravati bolesnika.Zaista su poturice gore od turaka. Murinjo na utakmicama ne govori sudijama da nece zivi izaci sa stadiona niti ih samara po svlacionicama.Cinjenica.Kenjas ko foka. 5 1
kuruz Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 prvo, popuši mi kurac drugo, iznesi argumente koji demantuju bilo šta od onoga što sam napisao drkate na tog Čovića, a on svom klubu dao Zvezdino ime i to skoro nikome ne smeta
Јарослав Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 ја на Човића не дркам, гледам га као нужно зло али битно је да навијачима Партизана сметају ствари које Човић говори у последњих годину дана, а Вујошевића називају културним и образованим након десет година псовања, гепековања, претњи и свега осталог
Hail Metal Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Kuruze , psihički bolesnici su i Vujošević i Čović , što i potvrdjuje njihovo besmisleno prepucavanje , samo što je Vujošević košarkaški stručnjak i sportski radnik ceo život dok je Čović propali političar koji o košarci ne sme da se spomene u istoj rečenici sa Vujoševićem . Lemmy je u pravu , previše smaraš sa statusom Zvezde , verovatno si što se pravne tačke gledišta u pravu , ali to je nebitno Grobari na sadašnju Zvezdu gledaju isto kao na onu staru isto kao i navijači Zvezde , besmislica... 1
Grob Bez Dna Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 ja ne gledam isto. najvatreniji mozda gledaju i to kako bi se pickarali sa ciganima-fmpovcima. 1
kuruz Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 Lemmy je u pravu , previše smaraš sa statusom Zvezde , verovatno si što se pravne tačke gledišta u pravu , ali to je nebitno Grobari na sadašnju Zvezdu gledaju isto kao na onu staru isto kao i navijači Zvezde , besmislica... Pa taj status je suština. Je l' ti možeš da zamisliš da neko sad ugasi Liverpul i da uzme grb i nazove neki svoj klub, recimo Vigan, Liverpool Coca Cola FC, na primer? Pogledaj ovo: http://www.dodaj.rs/f/1A/Eg/QqsVpRZ/panorama.jpg Isto važi i za rukomet, samo što me mrzi da odrađujem sličnu sliku, a svi oni se prave blesavi. 1
lemmy sixx Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 prvo, popuši mi kurac drugo, iznesi argumente koji demantuju bilo šta od onoga što sam napisao drkate na tog Čovića, a on svom klubu dao Zvezdino ime i to skoro nikome ne smeta Ja sam pricao o tom tvom preseravanju sa Partizanom.Covece,do pre 2 godine si navijao za Zvezdu,prestani izigravati nekog grobara kada to nisi.Ides na kurac svima vise. Ja na Covica ne drkam,on je kriminalac govnarcina i zelim mu sporu i bolnu smrt.Samo sto za razliku od navijaca Partizana ja to priznam,a retko kada ces videti njih da kazu za Vujosevica da je kretencina bolesna. 1
Recommended Posts